Komentari na vest

Šta za Lejkerse posle fijaska: Lebronov novi ugovor mač nad glavom, Vestbruk mora da ide, svi bi da uzmu pikove

F

Fonda Ford

pre oko 2 godine

Kakav god igrač bio ElBiDža ne možeš ti da očekuješ da napadaš titulu sa likom od 38 godina a da svi ostali grickaju kokice. To tako ne ide. Nije mogao ni najveći Džordan u Vašingtonu, a složićemo se svi da je Džordan bar 5 puta kompletniji igrač od Elbidže. Vestbruk promašena investicija on je klasičan bol-hog i kad igra u paru sa ElBiDžom treba im bar 5 lopti. Dejvis staklen, Karmelo 54 godine... I uzmeš neke likove na minimalac kao sad je to to. Pa jeste rođače ali za 11 mesto. Sa druge strane i Fogel pogubljen lik skroz, profulao bar 10 utakmica na greške u završnici.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Kolika je to masina,da sportiste za…ona stvar,bitno je da imaju ugovore i zelja,dokazivanje,sve nestaje…Neverovatno da makar u playoff siguran nisu usli znaci da budu makar 6 a da ne pricam da nisu uspeli da budu u 10 Zapada a ne cele lige nego samo Zapada.Koje pare primaju ovo je bukvalno da im das svima po 30% za celu sezonu i da pevaju.Koje sramotne partije su pruzili stvarno da neko toike ugovore ima je neverovatno u danasnje vreme.Za njih su utakmice fashion week,bitno je kako ces da se pojavis i sta ces obuci i da te svi gledaju.
S

S1

pre oko 2 godine

Ostaje mu jos da poput najveceg kupi klub i pokusa da bude bolji vlasnik. Ali kako je sastavio Lakerse ove godine, i tu ce biti gori.
Đ

ĐovaniT

pre oko 2 godine

Nije se bas ni MJ23 za pohvaliti po tom pitanju pamti se najgori rekord Bobcatsa u istoriji NBA lige