Stefan Marković (©Star Sport)
Stefan Marković (©Star Sport)

Stefan Marković propušta večiti derbi

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.03.22. | 16:14

Povreda jača od iskusnog plejmejkera

Stefan Marković neće moći da pomogne saigračima u večerašnjem okršaju sa Partizanom.

Povreda šake ipak je jača od iskusnog organizatora igre, koji je bio među herojima trijumfa Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća pre dve sedmice. Podsetimo, Marković je doživeo jaču kontuziju šake na meču protiv Fenerbahčea, zbog čega ga nije bilo u trijumfu nad Baskonijom.

Izabrane vesti

18.30: (1,85) Partizan (14,0) Crvena zvezda (2,05)

Da nekadašnji reprezentativac Srbije neće biti u mogućnosti da odgovori izazovu nagovestio je trener Dejan Radonjić na konferenciji za novinare posle utakmice u četvrtak. Kako je trofejni stručnjak tada naglasio, dobra vest za Crvenu zvezdu je da Marković nije pretrpeo težu povredu, ali je poručio i da mu daje male šanse da bude u protokolu za treći meč sa Partizanom. Sa druge strane Partizan moći će da računa na Alena Smailagića, koga nije bilo u finalu Kupa zbog povrede kolena zadobijene u polufinalnom sudaru sa FMP.

Ostaje da se vidi koliko će Marković biti odsutan, pogotovo jer Crvenu zvezdu čeka duplo kolo Evrolige. U utorak od 19 časova gost Beograda je Real Madrid, a dva dana kasnije u istom terminu stiže Makabi Tel Aviv.

Večiti derbi u kojem je Partizan domaćin igra se od 18.30.


tagovi

Stefan MarkovićKK Crvena zvezdaVečiti derbi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara