Alen Smailagić (© Star sport)
Alen Smailagić (© Star sport)

Smailagić spreman za derbi sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.03.22. | 16:45

Mladi igrač Partizana oporavio se od povrede koju je zadobio u polufinalu Kupa Koraća u Nišu

Dobre vesti za crno-bele pred treći ovosezonski košarkaši derbi. Željko Obradović moći će da računa na Alena Smailagića koji se oporavio od povrede i počeo da trenira punim intenzitetom.

Mladi krilni centar se povredio u polufinalu Kupa Radivoja Koraća u okršaju sa FMP Železnikom. U prvom momentu je izgledalo da je u pitanju teža povreda kolena. Međutim ispostavilo se da je Smailagić imao istegnuća u skočnom zglobu i kolenu, a procene su bile da će pauzirati oko dve nedelje.

Izabrane vesti

Posle ovonedeljnih analiza i dodatnih pregleda ustanovljeno je da je Smailagić spreman i može da bude u konkurenciji za tim na meču koji je zakazan za nedelju sa početom od 18 časova i 30 minuta, nezvanično saznaje Mozzart Sport. Crveno-beli su na obe dosadašnje utakmice protiv večitog rivala upisali ubedljive pobede pa ostaje da se vidi kako će izgledati treći derbi ove sezone.

Nedelja, 18.30: (2,10) Partizan (14,0) Crvena zvezda (1,80)

Podsetimo da se na Kupu Koraća povredio i Aleksa Avramović koji je doživeo prelom nosa, ali on nije pravio pauzu. Posle Kupa je igrao u dresu Srbije gde je bio najbolji u pobedama protiv Slovačke, a igraće i u derbiju sa zaštitnom maskom.



tagovi

Alen SmailagićKK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara