Svi uslovi za neizvesnu seriju su ispunjeni

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.05.18. | 12:37

Dvostruko više odigranih utakmica odigrao je Armani u odnosu na Brešu

Uvodna dva meča polufinalne serije italijanskog plej-ofa, koja se igra na četiri dobijena meča, između Armanija i Breše igra se u gradu mode. Ligaški deo sezone Armani je završio na drugoj poziciji, dok je Breša bila plasirana na trećem mestu. Možda ništa neće značiti, ali treba imati u vidu da su ishodi ligaških dvoboja ovih rivala bili vrlo tesni. Milano je slavio kod kuće s 74:71, a u gostima izgubio posle produžetka s 88:85 (75:75). Dakle, svi uslovi za neizvesnu seriju su ispunjeni.

Armani se, lakše od očekivanog, plasirao u polufinale, pošto je sa 3:0 isprašio Kantu. Ubedljiviji podatak glasi da je tim iz Milana uspeo da u tri meča sa Kantuom zaustavi rivala na prosečno 71 poen, što je čak 16 manje od njegovog proseka u ligaškom delu. Prošle sezone ligaški deo Armani je okončao kao prvi, ali je u polufinalu izgubio prva dva, ukupno tri meča na svom terenu od Trenta i ostao bez borbe za titulu. Očekivalo se da i ove bude prvi, ali je posle devet trijumfa uspeo da izgubi na tri od poslednja četiri meča.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Breša je u četvrtfinalu eliminisala Vareze, ali daleko da je to bila lagana serija. Zanimljivo, Breša će protiv velikog Armanija igrati i na kartu odmora i svežine, pošto je ove sezone odigrala tačno dva puta manje mečeva. Naime, Lavovi su odigrali 33, a ekipa Simonea Pjaniđanija 66 utakmica. Breša je odlično igrala na startu povratničke sezone u najviši rang, dugo bila prvoplasirana, a igrala je i finale kupa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:45 7270 IT1PF Milano - Brescia ki 1 1,25
Ukupna kvota1,25

ITALIJA 1, POLUFINALE - PRVI MEČEVI

Četvrtak
20.45: (1,25) Armani (17,0) Breša (4,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara