Komentari na vest

Težak poraz Zvezde u Vilerbanu: Stotka fenjeraša i ozbiljan udarac plej-of ambicijama

Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Bolje da vam uzmu licencu nego da se ovako brukate. Partizan će i onako da nas bije u prvenstvu.
1

105

pre 4 meseca

pa opet
L

Luja

pre 4 meseca

Prazna Arena i bojkot dok je Čović u Zvezdi.
P

Preža

pre 4 meseca

Aman dosta više da gledamo Lazića, Lazarevića, Davidooovca. Ko dovede ovog mučenog Gilespija, nesnalažljivog Tobija, Bolomboja da igra centra sa 2,06? Samo Hanga, i Gedraitis su igrači koji su zadovoljili.
M

Mrzimfmp

pre 4 meseca

Ha, ha, ha, ha
C

CZV22

pre 4 meseca

200 poena smo primili od najgore ekipe Evrokupa i od najgore ekipe Evrolige.Čemu se mi nadamo.Imamo igrače koji ni u jednoj ozbiljnoj ekipi ne ni bili ni u 12.Samo u Zvezdi postoje igrači koji navodno igraju odbranu pa nije ovo rukomet da se igra odbrana napad.Možda ako budemo prvi u regularnom delu ABA lige na publiku dobijemo Partizana ovako Evroliga završena priča.Samo šutiramo trojke svaku utakmicu više šutnutih trojki nego dvojki.Nemamo akciju nijednu prenese se lopta onaj Jago tapše 20 sekundi onda šta bude ili Nedović driblinzima zaludi sve u hali i nas pored tv-a.Možda sam laik za košarku ali kad mi bude neko bude objansio ulogu Ilića,Lazarevića,Tobija,Gilespija,Davidovca onda ću možda da promenim mišljenje.Pa mi smo jedina ekipa u Evropi koja nema četvorku igra nam Davidovac koga raznese svaka ekipa moraš da trošiš jednog od najboljih šutera Giedraitisa da se bije pod košem i troši bzvz zato što su slupane ko zna koje pare u igrače koji nisu za ABA 2 ligu.
B

Bida

pre 4 meseca

Don vito pa kampaco je imso 4 milki a vilfoza 3 milki platu ako nisi znao
J

Jtd

pre 4 meseca

Posledice dugogodisnjeg nerada ili tacnije receno loseg rada se vide veoma jasno. Uocljivi su u domacim bekaap igracima od kojih ni najveci umovi ne mogu da naprave el igrace a oni su tu gde jesu, pitanje je kako?!? Ne znam za vas ali ja kad gledam utakmice koje nasi timovi gube u el meni je ocigledno da gube od boljih, sto je i najveci problem. Poraz kao poraz ali ima prilican broj ekipa koje su jednostavno bolje i to je to. Ostaje da se vidi da li ce se nesto uspeti cuvenim tempiranjem forme, ko ce da uzme aba ligu, malo svadje oko nikad jace kls i da se polako zatvara jos jedna sezona zalud bacenih miliona u korist hleba i igara
M

Mileta Car

pre 4 meseca

Ova sezona EL je zavrsea, treba se skoncentrisati na osvajanje ABA lige.... i razmisljati o promjenama u rukovodstvu kluba jer je ovo trenutno zasiceno i treba da se odmori ili cak penzionise
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Za razliku od predhodne gde ste stigli do same završnice?

Miki

pre 4 meseca

Nije težak ali je poraz. Definitivno Uprava CZ bi trebalo da se zapita zašto je dozvolila da se klub bruka!
R

Rajko car

pre 4 meseca

Sa ovakvom ekipom se ne moze u Evropu,a Covic ne dovodi pojacanja.Lazarevic,Davidovac,Tobi,Lazic koji igra jer je potpisao podrsku Kim Dzongu.Sta ocekivati sem brukanja.
S

Sasa 79

pre 4 meseca

Nista neocekivano. Jos letos sam pricao da je roster ocajan, kao i svih ranijih godina. Po principu seci usi krpi .... Glavni igraci ti imaji preko 30 godina, u timu imas 3-4 igraca koji nemaju kvalitet ni za 5 minuta u EL. Napravis tim bez 4 (sto se sinoc videlo koliko nedostaje) itd. Da li treba da podsecam sa potezima od ranijih godina koga smo sve dovodili i kada. Mi smo jedini klub u EL kojo konstantno pravi doselkciju u decembru. Razlika je u tome sto je ranijih godina Partizan bio u kanalu a drugi u ABA ligi nikada nisu mogli ni da nam pridju i onda smo rekreatino igrali EL a osvajali ABA. Jedne godine je Buducnost napravila solidan tim i odmah nas dobila. I tada je Covic izdavao saopstenja u vezi sudjenja i regularnosti ali nije objasni kako smo izgubili prvu u Beogradu i kako je Lesor promasio sut za pobedu. I sada je isto, isto saopstenja itd. a nikako da objasni ko je doveo Simonovica, Davidovca, ostavi Kuzmica, Lazarevica i Ilica i ko ce da odgovara za to. Prostp receno dokle god je Covic u Zvezdi mi ozbilju ulogu u EL sa takvim nacinom rada necemo videti.
M

Mikac678

pre 4 meseca

Ja ne videh da se neko letos žalio na ekipu i roster, već suprotno svi bili oduševljeni jer je tim oformio Ivanović plus Čović koji je doveo Teodosića. Tim je po imenima bio za fajnl for a po igri tu negde kao i Asvel
S

Sasa 79

pre 4 meseca

Nisi hteo da vidis. Nisam jedini koji je pisao da je roster prestar, sklon povredama i istrose, da je Simonovic macka u dzaku, da je Kuzmic rekreatuvac vec nekoliko godina....normalno dobijao sam minuse ili su me proglasavali za grobara. Stvar je prosta, na stvari gledas realno i ti se svidja da te lazu.
M

Malo realnosti

pre 4 meseca

O kojim ambicijama mi pričamo i ko se nada sa ovim timom a posebno u januaru kada su svi klubovi koji imaju ambicije doveli pojačanja osim nas...Mi smo doveli kao pojačanje Gilespija, mali Topić će biti vrh igrač ali je još mlad da nosi tim, trebao nam je iskusan plej, Teo koji je doveden da bude igrač sa klupe postao igrač koji svaki drugi dan igra 25+ minuta, što se vidilo juče, nema energije, Tobi, Lazarević, Lazić, Ilić, Davidovac, pa i Yago ekipa za plej of??? Ne može se igrati ozbiljna košarka sa pet igrača, ovaj tim je za vrh Euro cupa ali za visoke ambicije u Euroligi nije....
h

humaka pfc_pfc

pre 4 meseca

Zbog takvih kao ti, tj. tog razmisljanja se i nalazite gde se nalazite.. Vi ste doveli pojacanja jos u julu, za mesec dana ste doveli 10 igraca kao na pijaci i roster vam je bio zatvoren, pa sad kao svake god vrsite DOSELEKCIJU igraca zbog vasih promašaja.. Partizan ne vrsi DOSELEKCIJU igraca, jel se znalo da roster nije zatvoren i da se trazi centar i plej, to sto Obradovic pametno bira i nece po svaku cenu igraca, pa dodju u decembru, a vi ograničeni pa mislite doveli jos dva igraca, ma igrace mo bez centra i pleja.. Drugi klubovi i ako dovode, moze im se..
M

Malo realnosti

pre 4 meseca

humaka pfc_pfc...Dečko šta ti pričaš? Prvo ovo je komentar na naše ambicije a ne na vaše a drugo šta zbog mene? Ja sam pet puta do sada rekao da način dovođenja i selekcija igrača kod nas u prva tri dana nije dobar a sada sam samo realno stavio komentar o našim ambicijama a dovedeš Gilespija a ti momak prvo probaj čitati komentar u celini i sa razumevanjem ako si u mogućnosti ako ne ponovo u školu jer tvoj komentar na moj je totalno promašen...Pažljivo ga pročitaj ponovo!!!
M

Malo realnosti

pre 4 meseca

humaka pfc_pfc..Upravo zbog loše selekcije oko koje se svi slažemo i jesmo tu gde smo a na sve to umesto lošeg Tobija dovedeš Gilespija e toj je poenta mog komentara koji očigledno nisi shvatio a onda se piše o ambicijama i zato sam stavio komentar...
M

Maestro

pre 4 meseca

Ova ekipa je odlicna ali za Eurokup,za Euroligu kvalitet ima 6 igraca Teodosic,Nedovic,Rokas,Hanga,Mitrovic i Bolomboy od kojih vecina zbog godina ne moze vise da ima taj kontinuitet plus su skloni povredama pa kao takvi mogu da budu dobre back-up opcije a ne nosioci igre,tako da nam za nesto ozbiljnije fali prakticno cela petorka...
g

gostgist

pre 4 meseca

ovo je najprecizniji komentar.Od ovih 6 igraca jedino ni Gedraitis mogao.da bude starter u nekom timu koji se bori za plej of.Tobi ima kvalitet za euroligu,ali ne pokazuje voljni momenat.Znaci,od pocetka sezone nedostaju starteri na pozicijama 2 i 4 i posle odlaska Nejpira i na poziciji 1.
i

iste muke

pre 4 meseca

Druže sto je i sa Partizanom, jer su Balša, Anđušić, Trifa, Vukčević, Jaramaz, Smith, Ponitka i Kaminski, igrači za Eurocup (sa Kaminskim smo se jako dobro zajebali). Ne možes igrati EL sa 7-8 igrača, a pri tome imamo non-stop nekog povređenog od najjačih igrača (Panter mesec dana, pa Aleksa dva meseca). Na sve ovo, obradović se gubi, ekipa mu je potpuno van kontrole i ritma, ovo je ko zna koja utkamica da sa +15 idemo u poraz, dve godine nam se ovo dešava a treber ne zna šta da uradi.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

@Maestro. Bravo za komentar 👏👏👏 Tih 6 igrača koje si nabrojao imaju kvalitet za EL, ali da sa klupe ulaze, za top 8 nam treba cela nova petorka kvalitetnih igrača. A igrače poput Lazarevića, Ilića, Davidovca, Lazića, Tobija, Jaga, Gilespija itd ne bi ni da komentarišem, pitanje da li bi doneli kvalitet i za EK. Ali to je to, ista priča godinama, dovodimo kvantitet a ne kvalitet. Bolje da smo zadržali Kampaca i dali mu čak i 4 miliona evra po sezoni, nego što smo dovodili gomilu beskorisnih igrača.
p

ppp

pre 4 meseca

juuuu otreso vas Zofri!!!
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Nemamo pravu sirinu a tu ne mislim na broj i kvantitet nego na kvalitet.Ovde doprinosi 6-7 igraca plus povredjeni Mitar i Top.Smesno i zalosno sta radi Uprava od pocetka sezone.Umor je akumuliran i igraci jedva stoje.Cemu sluze Lazarevici Davidovci Ilici pa i Tobi mora bolje.Otisao nejpir a dosao niko!?Gde je zamena?Smesno je i reci da se borimo za top8 sa ovim evrokup igracima koji popunjavaju pola rostera.

VecaBg1971

pre 4 meseca

Pa Topic je zamena, druga prica je sto ima cela jedna petorka koja ne doprinosi uopste.
S

Sta bi u derbiju?

pre 4 meseca

Nakon onog casa brutalne kosarke i navijanja koji smo im odrzali u Areni u derbiju pre par dana,sad jos i Gudura Delija im objasnio ko vozi traktor a ko otvara kapiju,ovo je stvarno milina i bas mi srcu drago!
A

Aco CZ

pre 4 meseca

Kao okoreli Zvezdas cu ti reci da ne lupas! Dobili ih jesmo, i otisli korak napred, ali ovaj poraz je 3 koraka unazad! Inace je ovo poraz Covica i uprave! Nikad do sada nisam rekao rec protiv Covica, ali mislim da je vreme za promene!
z

zvazdan

pre 4 meseca

onda nista... uzivaj u toj lepoti, stvarno je fenomenalno, Cedevita i Asvel nas ispratili sa 200 poena...ej, 200 poena.
C

Cccc

pre 4 meseca

Navijam za Zvezdu od kad znam za sebe bilo je i u FK i KK odvratnih tipova ali kao ovaj Nedovic i Katai niko.
L

Lazov

pre 4 meseca

Navijas ti za Patlidzan,zato ti smetaju Katai i Nedovic.
I

Izgubili derbi

pre 4 meseca

HVALA GUDURICU I FENERU STO SU DRZALI CAS KOSARKE ONIMA STO SU PUKLI U DERBIJU SA SKORO 20 RAZLIKE!
z

zvazdan

pre 4 meseca

super... bodovi se pisu Zvezdi.
C

Cuj

pre 4 meseca

Cuj tezak poraz,pa sta ste ocekivali u borbi zacelja?
N

Ne placi

pre 4 meseca

Borba sa Asvelom i Albom,ja mislim da dobijamo ovo!Mozda nam Bajern pomrsi konce ali VERUJEM!
O

Ono kada

pre 4 meseca

Zofri Lovernj kapiten!
г

гм

pre 4 meseca

Ускоро ће бити кукњава за Ивановићем
m

miki34

pre 4 meseca

Sve sve, ali majstorska odbrana zonom trenera... ja to jos nisam video.
Č

Čović

pre 4 meseca

Mi se uopšte ne ložimo na plej of !!!
L

Laki032

pre 4 meseca

Ljudi koji bre Lazic,mislim gde bi jos mogao da igra u EL osim u Zvezdi i da uzima 700000 €????
E

Eseks

pre 4 meseca

Ja sam za reset u oba nasa kluba.Smanjivanje budzeta,maksimum 2 stranca i da i jedni i drugi budu u sluzbi reprezentacije.Evrokup je po meri,abu bi osvajali i sa samo dva stranca i sa se okrenemo stvaranju igraca.Cemu ovo sada vodi? Mrznji medju upravama i igracima?! Svakako ne mogu ni jedni ni drugi osvojiti EL i samo se bacaju narodne pare..Ovo vazi i za fudbal,kakav crni n diae od 5 miliona?! Sta nam je doneo?! Osim punih dzepova ako je tal u pitanju...
z

zar ne bitno

pre 4 meseca

ovde pricamo o Zvezdi a ne o Partizanu. lagano...
B

Boris2708

pre 4 meseca

Koliko Španaca igra značajne uloge u Realu i Barseloni? Ne znam zašto se uporno forsira da CZ i Partizan trebaju biti u službi reprezentacije umesto da se porazmisli kako se radi u Megi, FMP-u, Borcu...

Delija

pre 4 meseca

Koje ambicije? Inace nisam neki kk Fan. Ponekad bacim oko na kosarku uglavnom reprezentaciju, ali 100-ku dobiti od nekog tamo levog kluba je sramota.
N

Nikola10101

pre 4 meseca

Šta ono reče onaj što se ne skida sa televizora, dva srpska tima na Final Four u Beogradu 2026? Daj Bože da makar jedan uđe u ovaj plej-in.
G

Gost 2

pre 4 meseca

Kad odlazi Tobi ?
U

U inat dušmanima

pre 4 meseca

Teško nama, pitanje sa ovakvom igrom da li možemo da osvojimo Aba i domaću titulu, jer partizan ima ozbiljniji tim od nas, a i ozbiljnijeg trenera. Ako ovako nastavimo možemo da izgubimo prednost domaćeg terena u Aba i domaćoj ligi, a onda ne bi imali nikakve šanse protiv Partizana, a i sa domaćim terenom je pitanje kolike šanse imamo. Mora da se prizna da je Partizan kvalitetniji od nas.
e

evo

pre 4 meseca

Primetio sam to pre par dana.
N

Nemanja02888

pre 4 meseca

Primetio sam i ja u 4 dana 2 puta 😂

Delija

pre 4 meseca

Pa svako hvali svoj klub, ali bilo bi ok da to radis bez Maske, pre nego pljujes po drugima, mali grobaru.
b

bije dareglo

pre 4 meseca

@U inat dušmanima. Bravo za komentar 👍 potpisujem svaku reč👍
1

1707

pre 4 meseca

Utisak veceri mi je zloba koja vlada medju nama! Na vesti o Zvezdinom porazu ima mnogo vise komentara od grobara nego od delija. To se jasno vidi po plusevima i minusima. Ja sam neko ko je odrastao navijajuci za srpske klubove u Evropi sa kim god igrali, iako sam veliki zvezdas, u Evropi sam navijao za Partizan ali kad vidim ovoliku kolicinu mrznje, prosto mi dodje da pozelim sve najgore Partizanu iako mi to nije u prirodi! Sto bi nas narod rekao neka komsiji crkne krava… P.S. nista ni mi nismo bolji, radujemo se njihovim porazima! E pa ovom prilikom od srca zelim i jednim i drugim da pozelim da ispadnu i da vise nikad ne igraju EL! Sram i stid da nas bude “srbi”!!!
a

ahaga

pre 4 meseca

Ae ne lupaj Zika i ja gi mrzimo
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

druze bumerang kad ga zafrljacis on ti se vrati direktno u vugla ..procitaj komentare o nasem porazu protiv fenera pa se pitaj zasto !!
W

Wij

pre 4 meseca

Bukvalno je ista situacija i na vestima o Partizanovim utakmicama. Deset puta vise delija nego grobara. Tako da ako ces vec to da komentarises ukljuci obe strane, a ne samo klub za koji ti ne navijas.

Milos Bozic

pre 4 meseca

pogledaj vest o Partizanu i vidi koliko vas ima tamo..
A

Alo bre onjuk

pre 4 meseca

Pogledaj koliko si ti poslao komentara na Partizanovu vest. Da imas gram mozga umesto onoga sto imas, setio bi se i ne bi napisao ovakvu budalastinu.
1

1707

pre 4 meseca

Kao prvo nikog od vas vredjao nisam, a kao drugo napisao sam u svom komentaru da ni mi nismo nista bolji po tom pitanju. A ovom liku sto mi govori koliko sam ja komentara ostavio na vasim vestima, odgovor je ni jedan jedini… Ma braco samo ovako nastavimo, nebo nam je granica…
p

papan

pre 4 meseca

Proslo kolo sam bio za to da oba kluba dobiju A licencu, sada kad razmislim, nije Zvezda za to
1

100%

pre 4 meseca

tacno.
G

Gost1717

pre 4 meseca

A sto Partizan jeste? Kao briljira?! Pa ima 10 milki vise, za koje je platio Pantu i ostale strengere..i pored toga jos doveli, pa Kabokla Zvezda nije mogla dovesti, jer nije imala šuski, a vi lagano..Smit isto..plus imate sa tim svim pojacanjima samo dve pobede vise, a dve manje u Aba..tako da ne zanosi se pliz. Em vas gura Bodi, sudije su vama uvek naklonjene, kad je Šaras pukao nakon njihovih odluka. Dok mi igramo tradicionalno protiv..pa nas i oni kidaju. Jeste tezak poraz, ali Asvel je odigrao top, 6-7 igraca se razigralo i nije to lagan mec, a mi imamo Lazarevica, Ilica, Davidovca, Tobija u timu..tesko je to tada dobiti.
a

au

pre 4 meseca

Dok ostoja i covic vode nase klubove nikad nista sem srpskog rata dve strane tribine da odu oni treba da ode Vule a kad ode dugovi i kls i jbg braco Srbija je to bila i bice
D

DDF

pre 4 meseca

Posle derbija sam napisao da sledeca 3 gostovanja(Olimpija,Asvel,Milano)C.Zvezda se vraca sa svim porazima,derbi je bio samo"sarena laz"C.Zvezde protiv osakacenog Partizana koji trenutno prolazi kroz veliku krizu igre i rezultata,protiv fizicki snaznih ekipa C.Zvezda jednostavno nema resenja zbog premalo igraca koji mogu da igraju snazno pod kosem,protiv Milana eventualni poraz zatvara svaku sansu za plasman medju 10 ekipa...ekipa koja je trenutno sastavljena ima"obavezan"zadatak osvajanje ABA LIGE i KLS
B

BRUKA

pre 4 meseca

POSLE OVOG KOLA PARTIZANU ZUT KARTON CRV. ZVEZDI CRVEN !
S

Sudija

pre 4 meseca

I jedni i drugi crveni...Trebala bi država ograničiti budžet i davati im maksimalno pet miliona a ako su sposobni neka sami prihoduju ostatak ako ne pravac Euro cup, pravi navijači će dolaziti i tada a ne da svake sezone baci trideset miliona eura na njih da bi se stranci igrali košarke kod nas i izlazili po splavovima a oni za pet godina rekli kako su 2024 igrali top 10 Eurolige...

❤️❤️❤️❤️

pre 4 meseca

Topić i Mitrović povređeni, Bolomboj, Teodosić i Lazić su bili roviti. Ovo je cetvrta utakmica u sedam dana i to treće gostovanje pa poraz od Asvela, iako bolan, ne bi trebao mnogo da čudi. Sa skraćenom klupom mnogo teških utakmica u kratkom roku moralo je da se odrazi na rezultat. Ono sto meni upada u očo jeste učinak pojedinih igrača pa da krenem redom "pojačanje" Gilespi je 4,5 minuta provedena na terenu završio bez poena sa jednim skokom i jednom izgubljenom loptom i negativnim indeksom. Davidovac 22,5 minuta 6 skokova, 2 izgubljene lopte i TRI POENA?! Kao da se sakrivao u napadu celu utakmicu, igrač manje ofanzivno. Tobi 9 minuta i 5 poena uz 2 skoka i dve izgubljene lopte, defanzivno ne postoji, protivnicki centri radde sta hoce, bekovima ostavlja auto put do kosa. Hanga 15 minuta na terenu i samo 9 poena uz dve otvorene promašene trojke koje su mogle da prelome utakmicu, bez i jednog skoka, bez i jedne asistencije i bez i jedne ukradene lopte. Sa ovakvim učincima raspoloživih igrača i sa povređenim ključnim igračim ne može da se dobije ni jedna ozbiljna ekipa, a imali su nesreću da su preko puta sebe imali Asvel koji je promenio trenera sa nekom drugačijom atmosferom u ekipi i sa odličnim procentima šuta.
G

Gost007

pre 4 meseca

Nije problem roster ima ih zvezda dosta i pored povredjenih,problem je brdo beskorisnih igraca..Lazic,davidovac,Hanga,Gilepsi..itd
b

banence

pre 4 meseca

STA KUKATE STALNO..PA PARTIZANU PRVO PANTER NIJE IGRAO 2 NESECA SADA SMAILAGIC AVRAMOVIC LEDEJ ROVIT..PA SE IGRA ..NE MOZE SE SA ANDJUSICEM KOPRIVICOM JARAMAZOM I VUKCEVICEM U EVRO LIGI ALI SE IGRA ..KAD BUDU SVI NA BROJU ZDRAVI I SPOSOBNI TADA CE DA SE DELJE...KOD VAS UVEK NEKA FRKA..KAKAV BRE TOPIC TEK DOSAO..KAO VAZAN SRAF..DAJTE PRIZNAJTE JEDNOM ..U PARTIZANU SE ZNA 7 DO 8 VISOKI I EKSTRA KVALITET OSTALI KRS..KOD VAS TEODOSIC I RADNICKA GARNITURA I VI KAO ZA 10 ..REALNI BUDITE SA OVOM EKIPOM OD EVROPE NISTA NEMA...

❤️❤️❤️❤️

pre 4 meseca

@banence prvo se opismeni pa komentarisi. E sad drugo, Topić jeste klinac ali jako dobar i talentovan klinac. I znacajan da ne pada intezitet kada Teodosić ne igra. Još važniji igrač koji je nedostajao je Mitrović, u oba pravca, mi četvorke baš i nemamo. Teodosić i Bolomboj dva najkonstantnija igrača predhodnog meseca su rovita, i sve to mora da se odrazi na igru... A o beskorisnima ima mnogo toga da se kaze Lazarević, Ilić, Tobi, Davidovac, Gilespi nikakve koristi od njih nema niti će biti.
b

banenceI

pre 4 meseca

I PRETERANO SAM PISMEN ZA OVAJ PORTAL A I INACE COVEK POZURI PONEKAD PA I POGRESI U JEZICKOM SMISLU TESKO..NEVOLIM MNOGO DA KUCKAM A I PRAVO DA TI KAZEM NEMAM NI ZIVACA..POENTA PRICE JE DA C.Z. NEMA KVALITET ZA EVROPU..NEZATO STO JA MRZIM C.Z. ILI STO ZELIM DA DA BUDE TAKO..JEDNOSTAVNO NEMA...TOPIC JESTE TALENTOVAN I TEK TREBA DA BUDE VELIKI IGRAC ZA SADA TO NIJE.NEZNAM KOLIKO LETA IMAS I DALI SI GLEDAO RECIMO DRAZENA SA 18GOD JE VEC BIO PRVI IGRAC LIGE I DABAO REALU 50 KOSEVA E TO JE VELIKI IGRAC I POJACANJE..

❤️❤️❤️❤️

pre 4 meseca

Kucanje velikim slovima, bez znakova interpunkcije... Diskutabilno, ali to nije tema. Tema je da sam ovaj poraz donekle i ocekivao s obzirom na okolnosti. Drazena se sećam ali kosarka se menja, imao si i Dončića u Realu sa 18 godina, vrhunski igrač, to mislim da bi topić bio sa 19-20. E sad problem je sto u Zvezdi sada imas Teodosića, Hangu, Mitrovića, Nedovića, Rokasa i Bolomboja koji su evroligaski nivo koji ako su povredjeni ili umorni je problem za ekipu. Imas Jaga, Topića, Lazića koji su za rotaciju ali ne za velike minutaze i nosioce, i ostalo sto je neupotreljivo u evroligi a to su Lazarević, Ilić, Tobi, Davidovac, do skoro Kuzmić i Simonović. E kad ovako sagledas stanje i kad vidis da od tih 9 igrača dva su odsutna zbog povreda i tri igraju sa povredama, roviti, u sedam dana cetvrtu utakmicu jasno ti je koji ce ishod biti.
A

Anđus

pre 4 meseca

Crvena Zvezda....je još jednom pokazala da nema pojma! I to su sada videli i zvezdini najzagriženiji navijači koji su nakon pobede nad Partizanom dizali pesnice u vazduh i govorili: IDEMO U BERLIN! Šta dalje da radimo???
P

Pa...

pre 4 meseca

idite u Berlin.

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Bojkot svih navijača, niste zaslužili podršku, prvo Cedevita, sada od najgoreg kluba EL dobijate 100 poena!!! Čović, Sferopulos, Tobi, Davidovac, Gilespi, Lazarević, Ilić... - ZLOČIN KOJI TRAJE!!!
R

Rendaj

pre 4 meseca

Ne znaju mali Zadar,Virtus i Fener sta je to "institucija" od kluba koja jedne jedine titule i EL videla nije vise od pune zadnje Decenije!

radonjica

pre 4 meseca

Mene samo zanima kako izgleda covek koji pise ovakve komentare i koriste iste fraze i izraze i recenice godinama unazad? Da li si ti pobegao iz prihijatrijske istanove ili odakle? ili dobijas 1000din na komentare i botovanje na svakoj vesti? Daj otkirj nam covece dal si toliko bolestan ili sta?
K

Komandant Odbrane

pre 4 meseca

Teodosije. Kraj vica. Srećom pa su Duško, a posle i Nejpir otišli, vidi se jasan boljitak, samo kad su se te "štetočine" odstranile pa da Čarobnjak iz Oza dostigne svoj puni potencijal u 37oj godini.

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Ne može čovek sa 38 godina da igra glavnog pleja i u Kupu, i u ABA ligi i u EL, mi nemamo glavnog pleja otkako je Nejpir otišao i odradio nas, imamo Jaga koji prvi put igra EL i nije stabilan igrač, a Teo kao drugi ili treći plej ili dvojka može da pruži Zvezdi više nego iko od trenutnih šutera i asistenata!!!
K

Komandant Odbrane

pre 4 meseca

Postoji tu samo jedan problem a zove se: "Egoman ne prihvata da bude drugi". Posle je Pešić blesav što ga je oterao... Probao je Duško da ga postavi gde mu je mesto, završio je bez posla... Jer Teodosije je TAJ! NUMERO UNO! E sad što je Czv sa takvim Brojem 1 - Broj 14 Bože moj...
H

Hvala do Neba

pre 4 meseca

GUDURICU I FENERU ZA CAS KOSARKE!👏👌
R

Realnost

pre 4 meseca

Od Asvela ste j****og izgubili, o cemu pricamo...
H

Haha

pre 4 meseca

Dobro da vi niste pucali 20 od Zadra, Igokee, Mege i Cedevite.
T

Top ASVEL

pre 4 meseca

I ništa od TeJine magije? E baš šteta. Baš su glupavi u Virtusu što su ga najurili, zna Čovkins to bolje.
D

Deljaj

pre 4 meseca

HVALA TI GUDURICU I TEBI I FENERU DO NEBA I PUNA PODRSKA👍
0

015

pre 4 meseca

Zna li neko jesmo li ikad dobili utakmicu kad je sudio Javor?
k

kk.Decenija

pre 4 meseca

Vise je nego ocigledno je da Guduric veliki Delija ne zna sta je to klub sa neogranicenim budzetom koji niti jedne titule i EL video nije cak 13 godina u poslednjoj deceniji,Gudura kad god ih dovati opegla ih uvek redovno kao sto je to hiljadama puta radio u Zvezdi,jer preslo mu to u naviku,to je Rutina za brata Gudurica!
B

Basketas

pre 4 meseca

AHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAha
b

brat gudura

pre 4 meseca

..im ugura
0

015

pre 4 meseca

Prosto je neverovatno da smo skoro svako duplo kolo mi gostovali, ko je pravio raspored svaka mu cast.
B

Banence

pre 4 meseca

PRVO PORAZ U DERBIJU SA SKORO 20 RAZLIKE,PA SAD I OD FENERA ISTO TAKO,NEMA NISTA OD TOP 8,KRAJ!
U

Urdj

pre 4 meseca

Nazalost ocekivano.Celo moje drustvo je nakon pobede nad partizanom je reklo da nam sledi siguran poraz od asvela i to se nazalost desava svake godine vec 10 godina u nazad.Pobedis 2,3 velika meca i izgubis od najgorih ekipa.Jednostavno mi smo ekipa trenutka koja bljesne jedan mec i onda sledi potop i nazalost smo se zaludjivali godinama kako mozemo da uradimo nesto.Da bi se napravio iskorak,apsolutno mora da se menja sve,a za pocetak da ode Covic koga smo svi podrzavali toliko godina i sa njim cela skauting sluzba,rukovodioci kluba pa onda na red da dodju igraci koji imaju snagu i umece da naprave kontinuitet,a ne da budemo puki epizodisti vec jedanaestu godinu za redom
i

idi bre covece

pre 4 meseca

Koji veliki mec,pa taj Partizan je nivo Asvela,kao i Zvezda.Da ne dodje po 20 hiljada navijaca u Arenu,imali bi skor,3-17 .
P

Pst

pre 4 meseca

Zapamti ovo naivni covece. Onog trenutka kada grobari docekaju da se vama ispuni zelja narednih deset godina necemo biti niko i nista u ABA ligi. Pustite coveka na miru. Nije on kriv sto Tobi ne zna gde je. Protiv Fenera i grobara nije ga bilo i dobili smo. Fali kao leba plej. Pisem danima, vratite Uskokovica ako moze. Neko mora da trci. Katastrofa je sto se Top povredio ovo bi sa njim dobili i to jos bez najboljeg igraca Mitrovica. Trapavi Lovernj prilika za vadjenje.
0

015

pre 4 meseca

A i Mitrovic propusti 5 najbitnijih utakmica u sezoni iz predostroznosti, sad ne mora ni da se vraca.
O

Onako iskreno

pre 4 meseca

Meni se čini da vas je pokralo. Ruku u vatru stavljam za to. Pa kako ih više nije sramota, iz sezone u sezonu. Javore idi u Kanadu pa tamo puštaj svoj sok.
G

GostioNa

pre 4 meseca

💯💯💯🦝🦝🦝 nije sramota izgubiti od Fenjera u Turskoj,ali jeste od najgore ekipe u EL zadnje dve sezone. Sta cemo sad, sto su ulupane narodne pare zadnjih 10 godina,milioni eura? Hoce li Covic izaci na tv ujutru ? Da nam pojasni svima, ko je sad kriv. Smehotres 💯 posto u najavi.
n

naravno

pre 4 meseca

Znam samo da Zvezda u obe sezone ima bolji medjusobni skor od Partizana u El.
J

Jtd

pre 4 meseca

Divno vece za vecinu navijaca, mogu sa uzivanjem da se nasladjuju porazom ovih drugih
P

Puna Podrska...

pre 4 meseca

...ZA FENER I GUDURUCA!👏
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

i kazete smesno vam sto smo mi danas izgubili ??
A

AH

pre 4 meseca

hahahahaha nisam drugaciji ishod ni ocekivao, plastika je to
O

Ostoja kockar

pre 4 meseca

Ovima što se teše i hvataju na Fenerbahče samo da kažem da nije sramota od njih izgubiti na njihovom terenu jer su evropski velikan ali, brate, sramota je izgubiti od Asvela bilo gde!!!
L

Lallaki

pre 4 meseca

Neozbiljna kosarka, odbrane bez. Kao prijateljsku da su igrali. Debilizam.
N

NEDARA

pre 4 meseca

NEKA GORI BEOGRAD NOĆAS!!!
.

.!.

pre 4 meseca

Fenerbahce objasnio🤫🤫🤫
0

015

pre 4 meseca

Gorece u petak kad izgubite od Makabija.
Г

Групни

pre 4 meseca

имао неке шљуке неки Човић, негде у предграђу Железника, пријави их на једном дербију на такмичење, са друге стране не излети комплетна екипа, посрећи се Човићевом јату, победи убедљиво у дербију и полетеше они ... летели они скоро 8 h, ухвати их неки Олимпијски облак, па принудно слете ... али како их Бог да да се курче оду на турнир до Париза ...тамо их у пола лета похватају Париски јасттребови, генерал Ли и моћни Жофри ...летело перје, очерупани у кафезима до Орлова Арманија, а тамо повампирени Нејпир ... летеће перје лет ће још краће трајати, јер ко високо лети, ниско пасе зими ...
e

ehjj

pre 4 meseca

najstrašnije je sto ti stvarno mislis da si zanimljiv
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

HVALA DELIJI GUDURICU I FENERU,SAMO TO JE BITNO!
d

deyan

pre 4 meseca

Hvala Grobaru Žofriju i fenjerašu Asvelu....
O

Ognjen Srbija

pre 4 meseca

Hvala kapitenu Zofriju na ponizavanju! To je jedino bitno sada !
D

DOBAR JE

pre 4 meseca

LOVERNJ I STOTKAAAAA !
I

Izgubili u derbiju

pre 4 meseca

@dejan @ognjen Nas brat Guduruc vas vratio na fabricka,hvala mu do neba i puna podrska za njega!
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Kosarka nikad nece dostici nivo fudbala jer sudije imaju prevelik uticaj na igru. Tako i veceras. Slobodna bacanja 25 Asvel, 13 Crvena zvezda. Da li je realno da smo imali duplo manje penala? Jaga fauliraju u prodoru nema bacanja, a odmah sledeci napad za istu stvar Asvel dobija dva bacanja. I komentator Evrolige se covek smeje. Kaze kako pre toga nije bio faul, a sada jeste?
S

SVE JE JASNO

pre 4 meseca

ZVEZDA igra rukometnu odbranu.
N

Nedipr

pre 4 meseca

Proslu utakmicu samo dobili krku 20 razlike, mi smo izveli 5 slobodnih, a oni 17...
G

Gost0

pre 4 meseca

Pa da, ne daj Boze da je neko drugi kriv osim sudija!
J

Jaoooj

pre 4 meseca

Hahahahahahaaaaaa
F

Filippoinzaghi87

pre 4 meseca

a realno ti je bilo u derbiju kad si imao duplo vise bacsnjaaa?!
M

Mighty King

pre 4 meseca

Glavu gore Delije. Nije sve izgubljeno, ima i sledeća sezona.
H

Hvala Guduricu

pre 4 meseca

Ono kad imas budzet 35mil,plus pantera i "najveceg" trenera od po 3mil po sezoni i onda dodje nikad gori FENER koga je Zvezda oba puta razbila u EL i oduci igokeu od kosarje i to sa pola gasa ko na treningu,zaista neprocenjivo🤣👌
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Nikada gori Fener ali najgori Asvel hahaha
D

Druze

pre 4 meseca

Dobio si Fener jer ljudi nisu igrali nista. Dosli na utakmicu i sutirali kao na ulicnom basketu. Pogledaj na sta lici nasa igra? Stane sut za tri staje sve. Gledas divljanje Nedovica i kompanije. Da li si ti slep ili lud i ko te placa?
h

humaka pfc_pfc

pre 4 meseca

Neprocenjivo je kakva si ti gluperda..
1

1980

pre 4 meseca

Najgore od svega je što će sve biti isto. Poraz ko poraz bilo ih je i biće ih ali se ništa neće promeniti.
E

Enzo

pre 4 meseca

Naravno da nije smelo da izadje ovo... Cela Evropa 2 igrala.
g

goat

pre 4 meseca

Sta pricas ti? Kakvo je to lupetanje,koja evropa? Prvi sam zategao 1 na 2 soma dinara. Malo manje nebuloznih komentara molim. Zofri kapiten ispostovao.
L

LMFAO

pre 4 meseca

Sad uviđam da je dobro što je KKP izgubio. Zamislite samo da smo dobili, koliko bi tu bilo posla za hitnu službu i silne intervencije.
L

Lud narod

pre 4 meseca

Bravo i treba da se poubijamo između nas. Umesto da navijamo za oba tima pošto su "zamisli" iz naše zemlje SRBIJE treba da se poubijamo između sebe zbog kompleksa. J..o vas Fener i Lyon zajedno sve kompleksaši retardirani.
M

Mesarci

pre 4 meseca

Falio je Nejpir da udje umesto Teo i prospe malo dodatne magije 🥷🏼
m

marios

pre 4 meseca

PUČE STOTKA...hahahahahaha
P

PUCE PUCE

pre 4 meseca

LOVERNJOVA STOTKAAAAAAA!
b

bas tako

pre 4 meseca

izbaci drugo T ...
D

Decenijasi

pre 4 meseca

Ali pazi ti samo ovo,kad o kosarci obde pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da nekome nesto pricaju o kosarci haha,neverovatno!
M

Mantra

pre 4 meseca

Pa kako ti ne dosadi non stop to jedno te isto pisati?
D

Dzoni-1970-

pre 4 meseca

A svaki dan povecava po godinu, polako se priblizava traumi koju im je Dule napravio, i tako im upokojio klub... Kakav Covicev bot😂😂😂
P

Preža

pre 4 meseca

Ma Javor je kriv za sve, videćete sutra ujutru na Prvoj tv ili pinku.
N

NIJE LEPO SMEJATI SE.....

pre 4 meseca

KAD GUDURA JAMU KOPA, ŽOFRI ISKOPA DUPLO DUBLJU.

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Evo tačno se obistinjuje ono što sam komentarisao ovde nakon velike i lake pobede na partizanima! Zvezda nema dovoljnu širinu tima, tanka klupa. Dve vezane pobede nad jakim protivnicima su zato uzele danak i preumorni igrači u zrelim godinama jednostavno nemaju daha za ovakav ritam. Gubimo nakon toga dve već unapred dobijene tekme - Cedevitu i Asvela! Najgore je što će sada još i psighički da potonu jer ovo je i definitivan kraj sezone u EL, rezultatski gledano, da se ne zavaravamo. Ali nema padanja sad u depresiju kao neki drugi večeras što su radili i pljuvali po svom klubu, sad idemo sa još jačom i većom podrškom - ZVEZDA SRBIJA !!
P

Pst

pre 4 meseca

Pisem danima. Vratite bre Uskokovica. Dok je Jago trcao mi smo vodili. Nisu znali sta sa njim. Cim je Nedovic preuzeo divljanje ishod poznat. Fale Top i Mitar za ozbiljan tim. Sramota je da nismo odigrali dve kontre. I suteri gde ste. Sa malo boljom odbranom odvalili bi ove divljake.
T

Tako je...

pre 4 meseca

povikase seljaci svi u glas i krenuse za SLEPIM VODJOM.
d

dr finansija

pre 4 meseca

ma sto kraj ? pa ako dobijete 12 od zadnjih 13 tu ste
С

Синђелић

pre 4 meseca

Какав народ, таква и држава, какво друштво, такав и спорт. Све је ово заслужено и надам се да ни једни ни други нећете у топ 8. Једноставно IQ овог народа је испод 90.
B

B. Grobar

pre 4 meseca

Nevezano za vecerasnje utakmice, izvini samo da te pitam:imas li ti blage veze sa skalom IQ, cim si napisao 90?
m

ma

pre 4 meseca

Sta ima da se nadas ili ne,nece sigurno.
Y

Yes sir

pre 4 meseca

Sad kreće matematika. Još je 14 kola do kraja, 17, 18 pobeda je dovoljno za top 10. Skor je 8 : 12, treba još 9 - 10 pobeda u 14 utakmica. Šta je to za nas? Samo da se Teo razigra, Nedović i Giedraitis nameste nišanske sprave, Lazić da ih sve pohvata u odbrani, da unutrašnja igra zatvori reket a centri izdominiraju kroz ofanzivni skok, visoki procenti šuta za 3 i za 2........ i onda sam se probudio.
a

asvelo se sve na to

pre 4 meseca

mali top dao prve poene sad se i on zahuktao ...jos kampaco da stekne pravo i to je to
J

JON RAMBO

pre 4 meseca

Yes sir@@@@.....i sam se sebi cudio, I za malo da me strefi...... 💪💪
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Sveti Lovernije ubiva aždahu.
g

gost23 #

pre 4 meseca

A šta reći za Marka...
Х

Х Х

pre 4 meseca

Као и Свети Гудура.
g

goats

pre 4 meseca

ulje na platnu.
P

Podsecanje

pre 4 meseca

KO JE ONO PUKAO U DERBIJU SA SKORO 20 RAZLIKE PRE PAR DANA?
A

A oni

pre 4 meseca

sto pukose 2 puta u 4 dana?
J

Jdhdh

pre 4 meseca

Ja rekoh Majkl Gilespi Dzordan ce veceras da saspe 30pts . Covece pobedili ste KKP koji je u ozbiljnom padu forme pa ste se uzdigli ali gordost nikome nije dobro donela.
P

Preža

pre 4 meseca

Po ko zna koji put, blage veze mi nemamo.
R

Ros

pre 4 meseca

Kada Zvezdi kreće lakši raspored?

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Kad ode Čović, Davidovac, Tobi, Davidovac, Lazarević, Hanga, itd, kada ode Sferopulos i dođe naš stručnjak na čelo stručnog štaba KKCZ, kada se ukine ABA liga i vrati naša liga!!!. Za početak....
C

CG

pre 4 meseca

sve je kriv Duško Ivanović , ajmo ćoravi sjutra excel tabele na pinku ili prvoj. a moze i hepi
s

sms

pre 4 meseca

Asvel odavno nema takmičarski motiv!? Kao nema šansi za plej-of i šta više imaju da igraju, bravo majstore mnogo si ti shvatio..Ugled kluba, borba da dokažeš da ipak zaslužuješ Evroligu, pare koje su uložene i pre svega navijači koji i dalje pune salu to za tebe nije ništa, jel tako?
m

misko123

pre 4 meseca

Cim sam video da Javor sudi..znao sam da Zvezda gubi..
p

podesen

pre 4 meseca

Zvezda ima igrace dobre nema trenera.KKP ima 6 dobrih igraca i trenera vrhunskog.
r

rolerkoster

pre 4 meseca

Posle proslog kola osvajamo El, trener da ostane i sledece sezone, teo magija... Posle prve sledece utakmice, NEPRATIMO VISE EL!!!
C

Cas srpskog

pre 4 meseca

Nisi pratio
M

Mukice 100

pre 4 meseca

primise...gasiiiii crveno zlo.
L

Laki92

pre 4 meseca

Kakva smo sugava ekipa, pre ćemo dobiti u Milanu nego u Vilerbanu...
D

Dobicete...

pre 4 meseca

i u Milanu po.......njusci.
D

Da podsetim...

pre 4 meseca

Ali pazi ti ko se to ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u celoj poslednjoj Deceniji i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 13 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 13 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 10-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 12-13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek napominjati!
m

marios

pre 4 meseca

samo da te podsteim da pricas o evropskom prvaku...jel znas sta mozes sa tim zvezdinim titulama da napraviš...mi smo ime u celom svetu...institucija...i kad se pomene institucija, odma da se digneš
P

Popij

pre 4 meseca

Bensedin
S

Slavuj

pre 4 meseca

@Da podsetim . Nemoj nas podsjećati više molim te! Svaki put nas podsjetiš na to da na ovom portalu ima ozbiljnih bolesnika koji pod više različitih nikova pišu iste ili slične komentare, a jedan od njih si i ti. Stvarno jadno....
B

Bnm

pre 4 meseca

OHOOO JEL SE TO NAMA NEKO SMEJAO PRE 3H A??? NAMA PORAZ PAO LAKO, REZULTATI OSTALIH NAM ODGOVARAJU A NEKO OD VECERAS POCINJE BORBU ZA 16 POZZICIJU. CAOO KOMSINICE, VECERAS JE KRAJ ODSVIRAN!!!
N

Nije lepo

pre 4 meseca

VESELITI SE TUDJOJ MUCI...djavo dodje po svoje.
B

Black cat

pre 4 meseca

Na kom kanalu sutra gostuje predsednik privatnog kluba?
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Pozdravio vas Žofri, busi limenke hahahha, busi fmp hahaha!!! Gasi kancer srpskog sporta, gasi zlo zvano fmp!!!
H

Hvala Feneru

pre 4 meseca

I srcem i dusom zahvalan sam FenerU sto su opeglali najvece zlo veceras,samo to mi je bitno!
G

Goss

pre 4 meseca

Pa kad si Turčin
Г

Групни

pre 4 meseca

тако је , исплачи се боће ти лакше ....
S

Sveti Nikola

pre 4 meseca

Na svaki crkveni praznik oni ubedljivo gube,to puno govori...
a

ato

pre 4 meseca

Bas tvoj nick,nama doneo najveci uspeh u istoriji sporta u celoj istocnoj Evropi.Nego kako vi prodjoste na danasnji praznik?
d

dr.Nebojsa

pre 4 meseca

Ono kad te Fenerbahce oduci od kosarke sa skoro 20 poena razlike a ti imas 30.mil budzet,pa kud ces vece bruke od toga!
m

marios

pre 4 meseca

ono kad si 15ti a imaš budžet od 40milona...cekaj cekaj...ono kad izbuši nikad jadniji partizan u fudbalu, a ti imaš budžet od 50milioa
A

Alo sine

pre 4 meseca

Zaboravio si da napises ono celu deceniju niste videli el ,kupili licencu itd itd nemoj da te podsećamo jbt
R

Repac Plandiste

pre 4 meseca

Kosarka definitivno nije nas sport...sa ovim su se slozili
I

Izgubili u derbiju

pre 4 meseca

Bas me briga za sve,meni je najbitnije da je Fener opeglao Zlo veceras isto ko mi u derbiju i vratio ih na fabricka,ostalo mi je totalno nebitno!
M

Mr T

pre 4 meseca

Je l se Neda i dalje smeje, zna li neko?
s

scarecrow

pre 4 meseca

жо по навици тлачи фабрику металних производа
B

Banence

pre 4 meseca

FENER JE VECERAS ODRZAO CAS KOSARKE NASEM KLUBU SA 5 PUTA VECIM BUDZETOM,OD DANAS NAVIJAM ZA FENER!
t

ti navijas

pre 4 meseca

za fenjerasa evrolige vec 10 godina +
x

xdxd

pre 4 meseca

ako izgubite od poslednjeg tim u ligi, da li to znaci da ste najgori?
D

Daj faul

pre 4 meseca

A ako vi izgubite od nas ubedljivo, jel to znaci onda da ste vi najgori…!?
@

@ssss

pre 4 meseca

Ako počneš da navijaš za Fener postoji mogućnost da klub za koji navijaš uđe u osam.Ovako ne postoji nikakva šansa.
L

Laki92

pre 4 meseca

Ako je istina da je Zvezda ponudila Bolomboju novi pojačan ugovor, a on zaista "stavio klub na čekanje", neka mu sada saopšte da ponuda više ne važi, pa neka vaga i dalje sa ovakvom igrom, možda ode u EK...
t

tsss

pre 4 meseca

Bez obzira koja je ekipa mi ne zanmo da igramo protiv Asvela ili tako nekih ekipa, siguran sam da ce bolje biti protiv Armanija al dal ce biti dovoljno za pobedu videcemo...

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Druže, matora smo ekipa koja nema snage za ovakav ritam - 5 tekmi u 13 dana!! Očekivan je bio fizički pad posle onako odigrane dve prejake tekme (Fener i Partizani). Srce hoće, noge ne mogu!!
P

Parizer

pre 4 meseca

FMP ce sve do kraja da pobedi i bude 2 na tabeli.Videcete...
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Nikad lakse uzete pare, dva keca protiv Institucije i protiv fmp-a, na 100 e, dobitak 300 e. Plus uzivo na Fener je bio kec 2,8, uplata skromnih 3000, pa racunajte. Navijaci Partizana ne trebaju da se nerviraju, idemo u top 8 sigurno, ali f4 je daleko, a sto se ticr fmp-a, njima je bolje sto su spusteni na zemlju, sada se bar nece loziti na top 12!!!ziveo Partizan i majka Srbija!!!
u

uzina

pre 4 meseca

uplatio si 30 dinara i promasio pola utakmica kao i obicno.Bolje da si to sacuvao za uzinu.
C

Chiki lav

pre 4 meseca

Tako si onomad odigrao 1 na Fener, i dvojku na "IgokeuOfy" 😂😂
B

Bbjkk

pre 4 meseca

Šta ovi bi, ovaj Liiiiiiii
P

Pobeda u Milanu .

pre 4 meseca

Srećno u Milanu Zvezdo !!!!

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Ne želim im sreću dok ne vrate timski duh i ne ostave srce na terenu!!! Ja da gubim živce zbog Davidovca koji ima 800K platu i drugih lovokradica koji pune džepove na uštrb kvaliteta KKCZ, e zato Partizan ima teener činu koji im to nikada ne bi dozvolio... Mi takvog trenera nikada nećemo imati, a do trenera su i pojačanja, dolasci u klub, pozajmice itd... Pa pogledajte samo šta je KKP doveo od pojačanja u toku ove EL (Kaminskog, Kabokloa P. J.-a itd.) a mi? Gilespija i Topića koji je odigrao jednu solidnu partiju u EL a sada će biti odsutan mesec dana i trebaće mu dva-tri meseca da se vrati u formu i "ok" die partije u KKCZ dok ga ne prodaju!!!
J

Javorovo drvo

pre 4 meseca

Zvezda loša ali i ovako loša u realnom suđenju bi dobila 10-15 razlike. Kada te sudije .ebu uzdravu pamet i sviraju ti samo njima znane faulove normalno da ćeš da padnem i psihički i na svaki drugi način. Sudije što mogu da useru utakmice to ne može niko. Ali tako je to
N

N P

pre 4 meseca

Upisana pobeda posle derbija! Šta pobeda, nekoliko pobeda. Koja beše sledeća...Eeeheej komšinice
F

Fener

pre 4 meseca

FENER van objasnio kako se igra kosarka,tako da🤫🤫🤫
Z

Ziveo Fener

pre 4 meseca

A STA JE URADIO FENER,ZNA LI KO? 🤣🤣🤣

angry_chainsaw

pre 4 meseca

E zato nam tako i ide i dokle god to radimo neće nam biti boljitka... Zvezdaš sam, ali realno, ove sezone Partizan ide, OPET u F8 a Zvezda će biti tik uz donju liniju tabele EL!!! Živi bili pa videli... Mi ćemo da poredimo Pantera, Smailagića, Nanelija, Ledeja, Kaminskog, P. J.-a, Kabokloa, Avramovića itd. sa Tobijem, Gilespijem, Davidovcem, Jagom, Hangom, Bolombojem, Lazarevićem, Ilićem itd... Budimo realni, imamo nikada lisiji5tim, a o treneru - no comment!!!
S

Svraka

pre 4 meseca

Svaka budala ima svoje radovanje
J

JWest

pre 4 meseca

Jel ti slavis zivot svakog ko pobedi Partizan? Verovatno ni nemas sta drugo da slavis u zivotu, pa moras naci utehu negde drugo.
J

JUTARNJI PROGRAM

pre 4 meseca

KRIV NAM JE SAVIĆ, KRIV NAM JE BODIROGA, KRIV NAM JE JAVOR, SVI SI KRIVI AL NIJE KRIV GIDRAITIS ŠTO NE ZNA ZICER DA POGODI, NIJE KRIV SEBIČNI NEDOVIĆ I OČAJNI TEODOSIĆ, NIJE KRIV AMATER KOŠARKE GILESPI, MATORI DEDA DAVIDOVAC...OK IZGUBIŠ OD ASVELA, AL PRIMITI 100 POENA OD ASVELA....BRUKAAAAA I SRAMOTAAAAAA!!!!!!!! ZVEZDA DEFINITIVNO NE ZASLUŽUJE DA IGRA EVROLIGU!!!!
B

Banence

pre 4 meseca

ZIVEO FENER JOS 100 GODINA!
s

stankelitza

pre 4 meseca

Pa niko od njih nije kriv, već onaj koji ih je doveo. Koji nije doveo zamenu, pa 9 igrača igra 7 utakmica u 16 dana. I to naravno 6 na gostovanjima. Jedan čovek. Nadam se da mu je ovo poslednja sezona, hvala za sve.
L

Luka994

pre 4 meseca

Sasvim očekivano. Zvezda ima najslabiji tim u Evroligi. Dok se drugi pojačavaju, mi nikog nismo doveli. Najmanje je kriv Sferopulos.
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

To je onda kompliment, jer se nasjabiji tim ne nalazi na poslednjem mestu, nego je i dalje u kakvoj takvoj igri za plejof.
C

CG

pre 4 meseca

sve je kriv Duško Ivanovic 🤣🤣🤣🤣
B

Bizon

pre 4 meseca

Da li postoji sansa da na kraju Asvel pretekne FMP na tabeli?

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Postoji...
L

Laza Valjevo

pre 4 meseca

Od Partizana smo u padu forme, kao da su sve zavrsili u zivotu kad su pobedili u derbiju. Primomo od mrtvog Asvela 100p, cemu da se nadamo
N

Navijam za Partizan

pre 4 meseca

Ali ova stotka ima posebnu draz jer je nas kapiten vratio Fmp u 2011 godinu!
S

Smejem se...

pre 4 meseca

Imas pozdrav od FENERBAHCEA!
G

Goust

pre 4 meseca

Retardi, srusili mi tiket.
i

i meni...

pre 4 meseca

3 tiketa, ukupan dobitak 35100, dupla tuga 🙂
K

Krale

pre 4 meseca

Brus Li ❌ Pariz Li ✔️
U

Udba udba udba

pre 4 meseca

Puce stotka drzavnoj mezimici! Vrati ih Zofri u 2011 godinu!
F

Fenerbahce

pre 4 meseca

Iskreno koga vise briga za EL kad ce Real,Panata ili Oli da 1000% osvoje trofej i tu nema govora,meni je najvaznije da smo demolirali ZLO u derbiju pre neki dan i da smo ih oducili od kosarke za Ginisovu knjigu rekorda,a to ce mo isto da ponovimo i u ABA finalu i osvojimo jos jednu titulu,dok ce oni sl.sezone nazad u cipiripi kup na narednih 13 godina isto ko proslih koliko niti jedne titule i EL videli nisu,meni je to najbitnije za ostalo me bas briga i ne nerviram se u opste,vec cekam opet proslavu titule na Kalisu i junu da nastavimo tradiciju koja traje skoro deceniju ipo za redom!
7

799

pre 4 meseca

izgleda da ce opet kisa padata u junu, kao i 2023, pa cete morati da otkazete zuraju
B

Bolje

pre 4 meseca

Da si naucio gramatiku. CERACE MO SE JOS NE BRINI
R

Rodman93

pre 4 meseca

Smiri se. Histerije bez.
p

podesen

pre 4 meseca

Da si slusao Covica nesto bi znao.Prvo mesto u aba ne garantuje EL,nego kako im se cefne,zato hteo da izadje iz nje.KKP ne zeli da izadje iz aba.
G

Grobarcina

pre 4 meseca

Ovo je najvisi stadium tvoje sizofrenije KKP : Sampion evrope, 3 puta osvajac R. Koraca , 7 ABA titula .... KKCZ : Prvak Evrope (to može samo da sanja) , R. Korac 0 titula, ABA 6 titula. Partizanovi i Srpski reprezentativci : Kicanovic, Dalipagic, Divac, Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Rebraca, Bogdanovic, Savovic ... NEKO JE JEDNOSTAVNO INSTITUCIJA, NEKO JE SAMO FMP !
O

Otkaz grku

pre 4 meseca

Sve sto treba da uradite ptotiv zvezde je da uvucete centra u pik and roll i to ponavljate 40 min... Jel moguce da nas trener nema resenje za to??? Na isti način smo izgubili od olimpije... Ako ne nadje rešenje vec na sledećoj utakmici za pik and roll možemo komotno da ga otpustimo jer tako svaka solidna ekipa moze da nas dobije... Sa "skakacima" kao Davidovac, Tobi, Ilic čak i ovaj Gilespi mi nemamo šta da tražimo.. Ili dovedite nekog pravog skakaca ili bre dajte nekog omladinca... Nije gori od ovih.. Kad pogledam ko sve igra za zvezdu dodje mi da odem u crkvu da se pomolim..
i

isto

pre 4 meseca

Sve sto treba uraditi protiv Partizana je izaci na sut za 3 poena i ne pomagati unutra ni u jednoj situaciji,dobijas utakmicu ladno 30 razlike.Svaka ekipa ima svoje slabosti.
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Stekao sam utisak posle Partizana i Fenera da je ovaj trener malo inteligentniji. Mozda ga je samo usralo, pre ce biti da je to... Uglavnom ne vredi se nervirati, ako njima nije stalo, zasto bi se i mi navijaci nervirali.
b

bida

pre 4 meseca

usralega trojke i samo tako i mogu da pobede
v

valentina simic

pre 4 meseca

djus votka i u dzepu stotkaaaa
Z

Zvezda 1991

pre 4 meseca

Dripci !
S

Srbija Majka

pre 4 meseca

Ekipa trenutka i evidentno suta...koji ako izda, mi po obicaju gubimo. Opet gubimo od ekipa gdje ostali nabijaju statistiku i pumpaju samopouzadnje. Sve sto smo uradili protiv Fenerbahcea i Partizana, mi smo po obicaju prosuli protiv Asvela, a to sve nagovjestili protiv Cedevite. Skroz losa energija i neshvatljiv strah i nesigurnost u realizaciji, gdje smo masili zicere i otvorene suteve za tri poena...a o odbrani je izlisno pricati, kada primite 100 poena. Veceras pohvalu samo moze dobiti Hanga i Geidriatis, dok se nedostatak plejmejkera jako osjeti. Teodosic veceras evidentno nije mogao da odigra vise od ovoga...dok Jago nema taj kvalitet da se nosi sa Evroligaskim nivoom takmicenja. Veceras je bila sansa da se prikljucimo gornjem dijelu tabele, i vjerovatno sve ambicije su se ugasile ovim porazom.
G

Gooxy

pre 4 meseca

Sta se ovo desi na pohodu ka f4?zvezdo primi ih sveee
T

Tuga i muka

pre 4 meseca

Prosek Asvela do večeras,77.7 data i 86 primljena koša. Ovaj stručnjak postavlja "zonu",bože me sačuvaj koji diletant od trenera. Da je pravde,večeras smeniti trenera.
S

Svakom zlu

pre 4 meseca

Dodje kraj ! Ovom zlu je ovo drugi kraj po redu! Koga cete sledece nazvati Zvezdom nakon gasenja?
S

Soichiro

pre 4 meseca

A jel teo teo ili nije teo da igra.
K

Ko je kriv ?

pre 4 meseca

Sudija ! Bodiroga ! Sram ih bilo. Euroliga namestila poraz Zvezdi jer ih se plasi i mrzu Zvezdu !
1

1980

pre 4 meseca

Juče prekjuče kad smo pisali komentare nekako se većina složila da će biti teško sa Asvelom. I bilo je. Imam osećaj da će Nejpir da bude napaljen protiv nas.

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Bravo za svaki komentar novinara - analitičara Milutina... Čovek o ovome priča od kako je došao Sferopulos, odnosno od 3.kola EL!!! BRUKA I SRAMOTA!!! BOJKOT Ljudi!!! Armani će nas ubiti i ne samo pobediti, nego i oduzeti volju za bilo kakav dalji pristup igrača u EL a što se tiče ABA lige - veliki problem srpske razvojne košarke... A sada još imamo povređene noseće igrače, na koje ne možemo da računamo u Milanu, jer se to večeras lepo videlo, pa i kada se vrate na teren, koliko će im trebati da se uigraju??? Lazić, Teodosić, Mitrović, Topić... Ovo je cena i danak ABA lige, nznm dokle će taj zločin zvani ABA liga trajati, gde naši timovi propadaju, pa dovoljno je samo pogledati učinak timova iz ABA lige koji se bore u EuroKupu!!!
U

Upravu si skroz

pre 4 meseca

Pa baš. Vama blizancima nije dovoljno ni 30 miliona budžeta, ono kad bi mogli jednu tekmu nedeljno da igrate pa da bude laća. Mislim šta, opšte poznato da Real Madrid igra samo EL. Šta, šta? Još i ACB igraju vikendom, ma da li je to moguće?!?!
C

Czv Čukarica

pre 4 meseca

Realno kad sve sabereš i oduzmeš ovosezonska ekipa nam je na nivou Evrokupa, plus kada na sve to pridodaš smenu trenera, povrede... Kao da ideš nizbrdo, a kočnice ne rade.
I

Igy

pre 4 meseca

I jedni i drugi samo troše narodne pare.. Žali Bože ovoliko bačenih para nizašta.. Smanjite im budžete i neka igraju srpska deca pa kako bilo. Ionako neće videti play off

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Druže, nema nam pomaka uopšte ni nama ni Partizanu dok se ne desi privatizacija jakih klubova i njihove pokretne i nepokretne imovine!!! A svi znamo da se to nikada neće desiti dokle god.....

Crazy-North

pre 4 meseca

Postoji samo jedan krivac a to je Nebojša Čović svake godine isto menjanje rostera pa trenera. Svake godine fale nam par pojačanja ne dovode se dok ne postanemo ne konkurentni. Svi znamo da nam fali 2 i 4 i to još pre 3 meseca . Imamo najstariji tim u evroligi a najuzi roster. Povrede su ocekivane kada se sve uzme u obzir….
A

ABCDE

pre 4 meseca

Ima gorih od Kuzmica...Gilespi??????!!! Tim place za nekim pojacanjem a ti dovede Gisepjia ej??? Pablo Laso je lud sto ga nije zadrzao u tim,pa smo mi pametni da ga dovedemo....
I

Ima brate

pre 4 meseca

Ima gorih,nas Frenk Kaminski. Na sve to kad ga vidim sa onom čarapom za fazon proširene vene i onom tarzankom na glavi,pritisak mi skoči na 300. Čini mi se da je kosta Perovic za 17 godina ima više snage od njega sada
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@ABCDE zar niste rekli da je on jako dobar Centat kad ste pobedili Partizam. Zar niste drzali njegovu Sliku pored Ikone ?
1

1980

pre 4 meseca

Znaš ko je glavni skaut kod nas? Ako znaš šta se čudiš.
I

Ivan3333

pre 4 meseca

Dajte nam kuzmica evo vam kaminski.
А

АМОС

pre 4 meseca

Ако сам и имао неку наду, вечерас ми је пукло пред очима! Оваква каубојштина од игре је бламантна и резултат је 100 примењених поена од тима који је озбиљно лимитиран. Боли колико немамо карактер победника. Ако погледамо у ретровизор ми реално од гомиле утакмица имамо само три које смо одиграли на високом нивоу (обе Фенер и дерби). Човече, ми после Фенера и дербија, одиграмо срамотно у Љубљани и вечерас!!!??? Толико смо исцеђени и потрошени да је то ужас а треба да буде супротно. То је показатељ да се лоше ради. Мене што се тиче, ја полако дижем руке од ове сезоне и то за моје добро! Нисам баш толики мазохиста!
F

Fontana9

pre 4 meseca

Ne, ne dizi ruke,od tebe sve zavisi.
G

Gost1717

pre 4 meseca

Razigrali smo ih. Tako mi uvek timove slabije od sebe razigramo i onda im sve ulazi..Realno nam treba minimum dva igraca, suter i centar. Sve su lopte pokupili, tanak je roster pod košem sa Tobijem i Gilespijem..a i makar sa tim Gajom na sutu da probamo, ne znam sta cekaju..ako im je ambicija da budu 10-15 mesto, onda svaka im cast. Na kraju ce biti prazna Arena..grobosi samo sipaju pojacanja, em pojacali ekipu od prosle godine, em doveli Kabokla i Smita. Ne znam ni sam kako Fener dobismo..oni brutalna ekipa, favorit za F4!!! P.S. Velika prilika propustena za Top 10
T

Taj...

pre 4 meseca

Gaj je potpisao za Tenerife...
h

humaka pfc_pfc

pre 4 meseca

Pa Fener ste dobili tako sto protiv vas velike ekipe igraju sa 40%snage, jel svi znaju da ste krs od ekipe i medju tri najgore, pa neke utakmice igras pesice zbog nagomilanih utakmica.. Pa Fener izgubi od vas, jer igra lagano, a onda dodje Makabi i Partizan gde igraju 100%.. i vidis kako mocan tim imaju..
g

gost23 #

pre 4 meseca

@humaka pfc I tako dva puta puknu od Zvezde. Ne bih rekao.
5

56789

pre 4 meseca

NEDOVIC DAO 26 A PROMASIO 126
F

Fmp 2011

pre 4 meseca

Pravda je spora ali uvek dostizna! Gube i Abu jer ovo zlo je osudjeno na propast!
D

Dzi

pre 4 meseca

Da smo zlo jesmo...da ste vece jeste.
H

Hanter

pre 4 meseca

Zasto zlo?
B

Bdgdca

pre 4 meseca

Tobi je jedan od najgorih defanzivaca koje sam u zivotu video. Dzabe Nedovicu 24 pts kad u odbrani ne posyoji, da neko tesko polaganje pa odmah primimo trojku od njegovog igraca. Davidovca ne zelim ni da komentarisem. Primite 100 pts od ekipe koja ima tri pobede u EL i mislite da se tako ide u Top8? Ako ima pravde, Covic ce otici do kraja sezone.
P

Polako brate

pre 4 meseca

Prvo ide nas Kaminski pa vas tobi ,ne može preko reda,znaci najgori je Kaminski pa onda Tobi

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Ma kakav kraj sezone!!! Odmah!!! Kako bi se u Zvezdi zadržalo to što vredi o oterao sav menadžerski šund!!! Čoviću ODLAZI!!! ODMAH I vodi sa sobom tvog Davidovca, Gilespija, Tobija itd... Ljudi treba nam pravi centar - grdosija, treba nam dobar šuter na poziciji 3 i treba nam glavni plej, za početak, to je nužno!!!
j

jjjjj

pre 4 meseca

jesu ih sudije na pocetku vratile u igru i polovinu utakmice bilo je sramno sudjenje ali ti da primis 100 poena od Asvela e za ovo je kriv trener, covek 10 minuta igra zonu a mi kod te zone nijedan napad nismo odbranili,zatim uve petorku gde istovremeno igraju teo,nedovic i jago pa koga ce oni da odbrane , Nedovic ne bi mogao da sacuva i drvenu ovcu,dzabe mu 40 poena kada ne cuva svog igraca ni sa 10%, izlazili smo u svakoj cetvrtini iz bonusa posle par minuta, duplo vise su imali slobodnih,bolomboj odigrao ubedljivo najgoru utakmicu do sada odbrambeno toliko ispadanja da je neverovatno a sa njim i tobi i gilespi, odmah sam rekao da je katastrofa od igraca jeste dao u derbiju neke koseve ali ato sto su ga spajali sa kosem,covek kao muva bez glave ne zna gde se nalazi, jos dodaj ilica,davidovca,lazarevica tea koj se ispucava i ne moze nista da pogodi a trener ga drzi na teerenu, lazic igrao samo 15 minuta iako smo sa njim nesto i branili i nasao covek poslednja 2 minuta kad je sve upropastio da ga vrati e pa kasno si se setio, svaki put preuzimanje posle 2 sekunde,ako ne pobedimo Olimpiju za 2 dana dzabe smo krecili ove godine i neko za ovakvu katastrofalnu selekciju mora da odgovara, sto mi mozemo da pogodimo sa izborom to niko ne moze, bez dvojke,bez cetvorke, zadnje 2 utakmice dozvolilismo vise od 30 ofanzivnih skokova protivniku, jednu ne umemo da zagradimo, imamo u igri igrace koji mogu a ne umeju i one koji umeju ali ne mogu fizicki da odigraju sto se od njih zahteva
P

Pfc

pre 4 meseca

Najduza recenica ikada, mucno i pokusati procitati. Od lektire imas 10 strana "orlovi rano lete" i dva napisana pismena zadatka.
j

jjjjjj

pre 4 meseca

ma za tebe sam Nikola Tesla,pogledaj prvo sta ti pises pa komentarisi a sto se tice citanja od tebe sam sigurno barem 10 puta vise procitao knjiga
Z

Zofri pisa

pre 4 meseca

Po navici po udbinom projektu!
D

Drvozmama

pre 4 meseca

Nemanja stakleni 100 puntos Idemooooooo hemija na nivou
e

e

pre 4 meseca

Ko jos u El igra zonu 15 minuta,pa da niko ne zna da sutira trojke,ne bi ni igrali El?Tada smo izgubili utakmicu.Veoma lose radi uprava ove godine.Osim sto nikom nije jasno kako mozes da dozvolis da ti ode toliko igraca,koji su planirani za nosioce,a ne dovodis nikog da ih zameni,jos je gore sto imamo stvarno najlosije sudjenje od svih ekipa.Reakcije nikakve nema.Pogledajte samo pritiske koje preko medija vrse predsednici Pao,Fenera,Monaka...
P

Pao Fener Monaco

pre 4 meseca

Imaju novac i ozbiljne glave a srpski klubovi ne.
g

gost123456

pre 4 meseca

Koji F8 to je misaona imenica narocito posle ovog sto smo gledali veceras... Nema u ovoj ekipi kvaliteta za tako nesto... 12 mesto je max....
Г

Групни

pre 4 meseca

некад сам летео, лептир био и ја ... светлост ме мамила, крила ми спржила ... зачАС ВЕЛике амбиције се сруше, и од еуфорије данАС ВЕЛика брука настала ...тако да оста само радост што је и Партизан изгубио додуше и жалост што је и разлика иста ... жао ми је предграђе, више среће, ипак се окреће ...
F

Fući

pre 4 meseca

Ovo mora da je prodata utakmica, nema drugog objašnjenja..
V

Vratite ficu

pre 4 meseca

Covic Vesna rodila maestra! Neka se ponovo aktivira Fica Covic , samo on jos fali ovom smesnom rosteru da cirkus bude kompletan.
b

bida

pre 4 meseca

nemoze fica dase vrati jer je srusio halu svoju u zelezniku i zida stanove xaxaxa
B

B. Grobar

pre 4 meseca

Cigani, citajte sada vase komentare na nasu utakmicu.
0

090909090

pre 4 meseca

ВРАТИТЕ РУСЕ ДА НАС НЕ ГЛЕДАМ НИКАД ВИШЕ ДАЉЕ ОД ФИБА ЛИГЕ ШАМПИОНА

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Pa šta je kriva FIBA što smo mi očajni, sve dobro smo prodali i doveli šund!!! I zbog pretnji, svađa i nezuglasica, velika nesreća za srpsku klupsku košarku je što Mirotić nije došao u jedan od nasS6dva najblja6 tima, nebitno u koji, jesam Zvezdaš i voleo bih da je došao u Zvezdu ali i u Partizanu bi opet bio usluga nama - jer bi tada UPRAVA KKCZ morala dovesti IME!!!
P

Pera genije

pre 4 meseca

Vidim pljuvači se odmah javljaju, jeste razočarenje, ali nije kraj još se igra. Zvezda ovo večeras nije mogla nikako da dobije. Nije alibi ali onako perfidno suđenje je za svaku osudu. Na sve se još doda i njihov lud % šuta i to je to.
N

Nadam se

pre 4 meseca

Iskreno se nadam da nisi ozbiljan za sudjenje. Alo primili smo 100 poena od Asvela,onaj kunidje kumidje kako već nam dao 3 trojke usrao nas paris li,pazi ti kad njima igra Boris dalo ja sam mislio da je čovek umro fazon
S

Sponzorski spin

pre 4 meseca

ZNACI ZVEZDA KAD IZGUBI TO JE ODMAH "TEZAK PORAZ" A IGOKEA OD FENERA TO SE NE RACUNA?!
K

KMEKMEKME

pre 4 meseca

PLAČI MALENI FMPOVCU
7

799

pre 4 meseca

jeste jeste, fener i asvel su ekipe istog kvaliteta
G

GrobarKosmet

pre 4 meseca

ZOFRI LOVERNJ!!!!
C

COVKE

pre 4 meseca

💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
5

535223523

pre 4 meseca

Uvek neugodni Asvel! Ispisujemo istoriju, ali protivnika🤷‍♂️
J

Joki99

pre 4 meseca

Rekoh ja da ćemo da zaseremo ovo.
1

1980

pre 4 meseca

Videlo se u najavi. Juče smo pisali.
n

nmfmjfgm

pre 4 meseca

Sta mi očekujemo, nama su pola rostera organičeni igrači poput Ilića, Lazarevića, Davidovca, Lazica i Tobija, koji više štete nego što koriste, kada su u igri kao da imamo igrača manje. Sa ovakvom polovinom ekipe nerealno je razmišljati o plejofu. Kada od 12 igrača imaš 5 koji su ispod svakog proseka nemaš šta da tražiš za ozbiljniji rezultat, još ćeš povrediti nekog od ovih 7 koji se polomiše. Da se ne zanosimo, dok ne odu neki od navedenih i ne dodju kršteni igrači nemamo mi šta da tražimo u Evroligi.
0

015

pre 4 meseca

Svasta bih napisao sad al znam da mi nece objaviti komentar, najbitniju utakmicu u sezoni ste izgubili i to na kakav nacin. SRAM VAS BILO!
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Znao sam da gubimo od Asvela. Na stranu Javor i sudije koje su nas uvele u kontraritam svojim sudjenjem, gde za svaki pogled Asvel dobijao slobodna bacanja, Crvena zvezda je veceras odigrala izuzetno losu odbranu, dopustivsi prevelik broj ofanzivnih skokova, sto je omogucilo njihovim igracima da se raspucaju i razigraju. Centarska linija skroz podbacila. Ovaj poraz se moze anulirati samo pobedom u Milanu koje nam je tradicionalno neugodno gostovanje.
B

Buljko

pre 4 meseca

Bože oprosti ali meni liči da je ovaj Davidovac doživeo kao neki blaži moždani udar možda u Rusiji a da ne zna.Ovakvi pokreti,sporost,tromost nisu prirodni ni za starije ljude a kamoli za aktivne sportiste.Njega treba u bolnicu na neko ispitivanje ,ja sumljam na neko odumiranje dela mozga,treba možda na vreme reagovati .Nije hejt nego iskrena preporuka
3

376363

pre 4 meseca

Bolje da su kolac pobili ispod kosa nego Tobija 2.13cm i bek zakucava preko njega uz to dobiva dodatno!
P

POCEKO LEGENDA

pre 4 meseca

EH DA JE PRVO BIO MEČ PROTIV ZVEZDE A NE PROTIV PARTIZANA, I DALJE BIH BIO COACH!!!
D

Dasauto

pre 4 meseca

Tobi je jedan od najgorih defanzivaca koje sam u zivotu video. Dzabe Nedovicu 24 pts kad u odbrani ne posyoji, da neko tesko polaganje pa odmah primimo trojku od njegovog igraca. Davidovca ne zelim ni da komentarisem. Primite 100 pts od ekipe koja ima tri pobede u EL i mislite da se tako ide u Top8? Ako ima pravde, Covic ce otici do kraja sezone.
m

miki234

pre 4 meseca

Ma vec na poluvremenu bilo jasno kao dan da Zvezda gubi ovu utakmicu,kad od Asvela primis 50 poena za poluvrjeme to je to.A kljucno je to sto Zvezda nije mogla citavu utakmicu da zagradi kos,Fal i ona cupava cetvorka ih unistili na skoku.I tu se vidjelo ako Zvezdi ne proradi sut nema sta da trazi u ovoj utakmici.Nema ovaj roster ni kvalitet ni sirinu da bi se ista uradilo u evroligi,a mozda bi i moglo da su se dovela dva pojacanja koja fale,jedna cetvorka jaka puna snage i jedan bek.Ne zna se sta vise fali od toga dva, upravo za ovakve utakmice,koliko bi znacio lupam sad jedan Faje da udje da se pobije ispod kosa ,zgrabi loptu.Nedovic jeste vrhunska klasa ali nije mu sut najjace oruzje vec prodor i kad njega sut ne krene nema Zvezda drugu opciju koja ce da udje.Previse mana ima ovaj tim da bi usao u neku ozbiljnu seriju od 4-5 pobjeda koje su potrebne da bi se uvatio prikljucak.
Д

ДДПЗ

pre 4 meseca

ПАРКЕР ДОВЕО БАШТОВАНА ЗА ТРЕНЕРА И ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ АСВЕЛ НЕКОМЕ ДАО 100 ПОЕНА
N

Naravno

pre 4 meseca

Pored Javora i ostale dvojice i 150 poena ne bi bilo čudo. 4 četvrtina pipanje rukom bio je faul za Asvel. 5 faula Zvezde 7 min dokraja Asvel 1. Preko 15 faula su svirali sva trojica zvezdi za 5 minuta igre. Da ne pričamo o proverama namernih koje nisu ni bile a ni tehnička treneru zvezde.
K

Kovacic sa lice mesta

pre 4 meseca

💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💢
v

vjhfdvdfiuhguifuhishuv

pre 4 meseca

##################################################################.
z

zlo

pre 4 meseca

Javore, da Bog da, da nikada više ne sudiš. Ti si zlo zla sudiskih nameštaljki.
M

Milence zz

pre 4 meseca

💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💚
B

Boban1

pre 4 meseca

Kakav crni play-off,kad ove ne možemo dobiti i ne zaslužujemo taj play off
b

bez brige druze

pre 4 meseca

nakon prve sledece pobede i " magicnih asistencija " Tea za Gilespija bicemo ponovo kandidati za F4, ako dobijemo dve od sledecih tri, pa sest od narednih devet jer nam raspored ide na ruku.. plus partizan nam bezi samo X pobeda ( da komsiji crkne krava a na obe jedino bitno ), i ovo ne pisem ironicno..videcees ako dobijemo u Italiji...Trener poslozio, nasao prvu petorku...top 8 na vidiku..Videces i sam.. pa tako je 10 godina.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@Boban1 Hahaahhahahhaaahahhahahahaa vi u Play Offu sa Davidovcem pa nemate vi Bogdana niti Pesica
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Koje ambicije? Oni ljudi nikada nisu ni imali tih ambicija, to vi novinari pumpate ove njihove botove pa vam posle đavo kriv. Sad ih čeka Šabac da im pokaže da nije bilo do njega.
G

GILESPI 0000000

pre 4 meseca

JAOOO OPET SAM DAO 0 POENA....PA ZAR JA NISAM NAJBOLJI CENTAR EVROLIGE!!!
J

Jollyyy

pre 4 meseca

Teze je bilo sve ovo gledati veceras od poraza, skoro pa mazohizam. Jako lose vodjenje utakmice Sferopulosa, izgubio se u mesanju karata i trazenju neke petorke, pogotovo je to bili vidno i tuzno u 4/4. Generalno tuzno i ne bi trebalo pojedinacno, ali brate jesam bio ludi optimista aliii Tobi druze moj u tebi nema kapi krvi i ne vredi vise ovako, bas ne vredi izgubljen nacisto covek...Davidovac zvace i dalje istu zvaku i pita se zasto on toliko igra a i ofanzivno i defanzivno covek posmatrac...jadni Dalibor Ilic sedi protiv Krka Boraca Mega a u ovako vaznoj utakmici ga posla 10minuta u drugom pol na parket...Nedovic jeste dao 25+ poena ali je zato bio saobracajac u odbrani zestoki...Teo nije dosao u Lion i neka to bude komentar za njega, Gilespi dade ono u derbiju ali iskreno od njega se ocekuju skokovi-odbrana ne poeni, ali on deluje tromo, teske noge-guzica ...jedino svetlo nesto ako ima ista posle ove bruke, jesu Hanga i Rokas, koliko toliko su odigrali...i Jago po statistici, ali opet jbm mu sunce plej je i primarno je da razigra ekipu, da bude motor, a mi smo bili sve sem motora...tako da mi padaju njegovih 20+ poena i i ass, nazalost.
B

Bane989

pre 4 meseca

Nas sada samo moze spasiti neki prekid takmicenja...jer ovo sto mi igramo je blagi uzas , ni glave ni repa ! Zicera promasenih na izobilje , lopte se bacaju kao da su vruce , a neki igraci kao turisti. Samo da mi neko objasni cemu sluze Davidovac , Lazarevic , Ilic , Tobi , Gilespi ...da li imamo iole nelu korist od njih !
S

SK spker

pre 4 meseca

💯
A

As77

pre 4 meseca

E neka su izgubili.Kako su bili veseli zbog Partizanovov poraza a sad se jim vrati
X

Xyz

pre 4 meseca

Covicu sram te bilo.
B

Bida

pre 4 meseca

Verujtemi fmp jedino dobija kada ih uu sss zrojke tadase odlepe i nista vise od toga nedovic garaitis teo samo sutiraju trojke i kada nekrene kanal
J

Ja ovima

pre 4 meseca

U kosarkaskom i fudbalskom klubu samo bi leba i vodu dao pa da vidis kako bi igrali.Sto vise para oni sve gori i gori.
M

Mita batke

pre 4 meseca

💯
D

Da se ne lažemo

pre 4 meseca

Bije Gudurić ali bije i Žofri....

Sakur

pre 4 meseca

ahahaha top komentar za ovu sumornu noc
N

No.1

pre 4 meseca

Prava srpska posla!
K

Kalabasas

pre 4 meseca

Ono s partizanom je bilo narednenje s vrha,a ovo uzemljenje bilo koja ekipa koja izadje na teren i trci skace sutira ide na skok moze da pregazi zvezdu..cak iako je teska divljana ko ovaj asvel. Previse veterana,cirkusanata poluigraca ..
5

56789

pre 4 meseca

VIDIO NEJPIR DJE DOSO
M

Milutin Alek

pre 4 meseca

💯
7

7jololo

pre 4 meseca

Zofri kapiten po navici
l

looodčoek

pre 4 meseca

kao i guduric
C

CICIBANIsaSEVERA

pre 4 meseca

100 POENA OD ASVELA, GO HOME!!! END OF ROAD, END OF JOURNEY !!!
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Sve je krenulo naopako kada je ovaj sa slike počeo da peče pljeskavice u Zvezdi.

Nedović

pre 4 meseca

Znam jedan klub koji je prošle sezone imao 4-9.
H

Hej

pre 4 meseca

Gadno za gledanje, divlja košarka, ko da ih je Žoc vodio ovu utakmicu.
z

zogry

pre 4 meseca

💯❣️
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Raspala grupa gradjana koja je sprzila 20 i kusur miliona € narodne muke i živi na spinovima i svadjama s Partizanom po programu zabava za raju!!!Gube od Cedevite veceras Asvel obe lagano bez po muke,gomila blefera i busnih kurtona!!!
m

miha1990

pre 4 meseca

Na šta je ovaj narod dao pare ove godine? Da ne dodje do zabune govorim za oba tima. Nego neka sada da sačekamo kraj sezone e pa onda će lepo da polože račune i limenkar i limar. I treba da polože jer su profućkali narodne pare. A da prodju u playoff neće ni jedni ni drugi.
h

humaka pfc_pfc

pre 4 meseca

Vi treba da polozite racune za ovih 10 god(polozice te kad dodje vreme samo polako) brukanja Srpske kosarke u El i borba od 12 do 17 mesta,a budzet od 15 do 20 mil, pa i vise.. samo kazes hocu kampca i Vildozu, to kosta 5m i kesa para stize u Zeleznik.. Ne stavljaj Partizan i vas u isti kos gluperdo, prvo Partizan je prosle god opravdao svaki evro, pa je i logicno da ove ima veci budzet koji sami finansiramo sa 8, 9 mil evra, a resto drzava.. Za razliku od vas gde vas drzava finansira sa 90% budzeta.. Mene zanima po cemu ste vi zasluzili ovoliki budzet kad ste svake god medju najgorim timovima EL
m

miha1990

pre 4 meseca

Nisi ti ništa bolji moj dečače od tih koje nazivaš botovima...nego čak i gori. Zadojen mržnjom i kompleksima nalupanim kad su ti razbucali onaj osinjak 2014. godine na čelu sa Dulom i Danilom. Vidiš ne postoji ugnjetavanje samo zadnjih 10 godina nego mnogo, mnogo duže. Al ti ne znaš jer mi po ovom pisanju ličiš na nekog kome su Elitni Odredi stara legendarna muzička hip hop grupa.
m

miha1990

pre 4 meseca

A i još ovo da ti napišem pošto lažeš samog sebe o nekim zaslugama. Osvajate 7. mesto u ABA i sledeće sezone igrate EK. Zasluženo??? Ispadaš u 1/4 finalu EK od Burse i Zvezda te počisti u finalu ABA i sledeće sezone igraš EL. Zasluženo??? Posle korona sezone gde su svi prsli što se novca tiče i smanjili budžete ti kao EK tim dovodiš Pantera i Ledeja tadašnje učesnike F4 EL gde je Panter sam priznao da je samo sa strane novca to bila odlična ideja u onom podkastu. I jedni drugi su na teret ovog naroda a rezultata i zasluga nigde! To je poenta moje priče ostrašćeni i slepi čoveče. Pozdrav
a

asvel

pre 4 meseca

💯
B

Boban batka

pre 4 meseca

💯
P

Prelepo

pre 4 meseca

Bravo za naseg kapitena ! Jedan je Zofri kapiten! ⚪️⚫️🥫
B

Bojana hg

pre 4 meseca

💯
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Asvel ima bolje pojedince i vise para od pola evroligaskih timova, to sto su poslednji na tabeli je stvar organizacije i loseg vodjenja tima. Nista vise od toga. Zvezda nije favorit ni protiv jedne ekipe, i tako jedino moze da se posmatra do kraja sezone. Da Javor ovde nije krao, uslo bi se u neizvesnu zavrnicu u najmanju ruku.
P

PFC

pre 4 meseca

Tom prvom rečenicom si doslovno opisao upravo Čovićev KK s tom razlikom što Čovićev KK ne da ima više para od pola, već od gotovo svih učesnika EL.
M

Mile micaga

pre 4 meseca

Kad god botuju na Partiznaovim vestima ovo im SEe desi,NEVEROVATNO..Namreno sam gledoa live zvezde,nije bio niejdan navijac partizana u kom..Oni su opsednuti Partiznaom,pacenici..

VecaBg1971

pre 4 meseca

A sta ti radis sad?
S

Smesni ste

pre 4 meseca

Nemojte samo vi o tome...
S

Sascha 2010S

pre 4 meseca

💯
L

Luja

pre 4 meseca

Prazna Arena i bojkot dok je Čović u Zvezdi.
D

Deyan

pre 4 meseca

Da li će vama ikada biti jasno da je vaša legenda Čovke vlasnik sadašnje zvezde. Ode legenda, ode i zvezda...
B

Bida

pre 4 meseca

Pa zar vam nije corke idol xaxa ko tvorza xaxa
g

gostgist

pre 4 meseca

vazno je da he Covic dosao na ideju sa stampa "polusezonske" ulaznice.Pokusaj da se sibicarski iskoristi.euforija posle pobeda protiv daleko skupljih fenera i partizana.Ali,eto,sad dodje Asvel..
4

4344

pre 4 meseca

Ja sam navijač Partizana, ne vatreni. Jednostavno, u mladosti sam izabrao Partizan. Uvek sam gledao sve naše klubove i navijao za njih u evropskim takmičenjima. Samo se nadam, da ćete shvatiti da su i Crvena Zvezda i Partizan predstavnici Srbije i da ne morate navijati za neki od naših klubova, ali jako je ružno navijati protiv i želeti nekome loše. Nas niko ne voli zbog toga. Ne zato što smo Srbi, nego zato što se međusobno mrzimo. Želim vam sve najlepše za praznike.
B

Branko8

pre 4 meseca

Lep komentar ali ne vredi.Mrzim crvenu zvezdu i sve što predstavlja.NA BERLIN!
B

B.C

pre 4 meseca

Ma koji crni play off... i da uđemo , čemu!? Bolje neka se zamisle dal sa ovakvim zalaganjem mogu i ABA da uzmu....teško!
I

Igor.T.

pre 4 meseca

Ostavite se vi Javora i sudija.Ovo je katastrofa tim sa poluraspalim Ilićem,Lazićem,Lazarevićem,Hangom,Tobijem,Davidovcem.Ali krivac svemu ovome su Čović i ekipa oko njega.Čist kriminal.Ko je ovo dovodio i za šta se pare bacaju,Bože sačuvaj.Pišem kao veliki navijač Zvezde.
B

Bida

pre 4 meseca

Pa lazic jedino moze rvanje da zrenira i da igra samo u fmp daje vredeo ogisao bi bar u grcku kigu
F

Fmp 2011

pre 4 meseca

Sve ovo normalno! Zofri zakucao Fmp i opet se ne loze na Evroligu !
A

Akademija

pre 4 meseca

Ako Ako Neka Neka, pozdravljam Fmp-e ,,ovce" koji su pisali posle poraza Partizana od Fenera.
Z

Zofri kapiten

pre 4 meseca

Ugasio snove za top 14 ! I ove ce biti g17+ ! Najskuplji tim u istoriji nasih prostora je dobio stotkicu od zadnje ekipe ! Bravo !
P

POCEKO

pre 4 meseca

RAZBIJENA ZVEZDAAAA !!!! PUČE 100 POENA OD NAJGORE EKIPE U EL, ZNAČI SAD JE ZVEZDA PREUZELA TITULU NAJGORE EKIPE!!!
L

Luja

pre 4 meseca

Ako je Zvezda nagora jer je pukla od najgore ekipe EL koji ste vi koji ste pukli od Zvezde?
C

CL16

pre 4 meseca

Istrosili se protiv Partizana!
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Mnogo velike neznalice !
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Kao i prošle godine, pobeđivali bolje a gubili od najgorih. Nismo mi za Evroligu i to je realnost. Navijači, Arena i atmosfera jesu, ali tim ne može to da isprati. Jad i beda.
C

Crni Roko

pre 4 meseca

Hrabra petokraka pade.
F

Figaro

pre 4 meseca

Da ih nije Partizan pustio zbog mts i države već bi sve bilo rešeno, ali lepo je i ovako.💯
R

Realansamsamo

pre 4 meseca

Tobi je jedan od najgorih defanzivaca koje sam u zivotu video. Dzabe Nedovicu 24 pts kad u odbrani ne posyoji, da neko tesko polaganje pa odmah primimo trojku od njegovog igraca. Davidovca ne zelim ni da komentarisem. Primite 100 pts od ekipe koja ima tri pobede u EL i mislite da se tako ide u Top8? Ako ima pravde, Covic ce otici do kraja sezone.
Ž

Žofri Lovernj

pre 4 meseca

Uvedite da 16. ekipa ide u top 8, tad će proći komšinica
m

megisa89

pre 4 meseca

Vraćamo se u surovu realnost... Da smo upola igrali odbranu kao protiv Fenera i Partizana sigurno bi dobili. Ljudi imali 12 skokova više i tu lezi ključ poraza. Sad lepo da izgubimo po tradiciji od Milana i da se više ne nerviramo do kraja Evrolige
R

Realista1389

pre 4 meseca

Mi smo neverovatni. Ljudi nam 35 minuta nude pobedu a mi ne uzimamo. Svaku odbranu primamo kos. Nedi svaka cast, ostavio je srce na terenu. Za pojedine igrace ne mozemo to reci. Idemo dalje, neka pobede Milano i bice sve ok...
Š

Šiljokuran

pre 4 meseca

A Gilespi zakasnio na avion pa nije ni putovao u Francusku, steta sto je zakasnio bas...

VecaBg1971

pre 4 meseca

Plej of ambicijama? Kojim plej of ambicijama, mi smo ovim porazom zavrsili sa EL ove sezone kao i prethodnih oko nove godine. Vreme je da se okrenemo Aba ligi i dugoj buducnosti u Euro kupu Lilijane Ronketi jer za bolje nismo. Smejemo se grobarima a mi smo gori od njih sto i tabela govori. Dokle god igraci tipa Gilespija, Davidovca, Lazarevica, Lazica, Ilića, Tobija igraju u Zvezdi mi nemamo sta da trazimo u kosarci. Dosta je bilo, bar od mene. Suvise sam mator da bi se nervirao i zbog kosarke i zbog fudbala. Pozdrav svima
H

Hahahahahahaha

pre 4 meseca

I opet nam gledate u leđa. Uništavaj Žofri plastiku!!!!
D

Dzaba pobede

pre 4 meseca

Protiv Makabija,Fenera i Partizana kada nas je najgora ekipa u ligi vratila na fabricka podesavanja.Ejjjj od najgore ekipe dobiti 100 poena je za svaku osudu.Molim vas da ne putujete za Milano.Ovakvom igrom mi cemo izgubiti domaci teren i u ABA ligi.Na sledecoj utakmici EL treba uci u Arenu da ih izvizdimo i napustimo halu pa mozda shvate sta mislimo o njihovoj igri.
B

Bogdan58

pre 4 meseca

Izvanredna taktika trenerskog maga Sferopulosa, gde naš centar stalno čuva njihovog plejmejkera, a naš plejmejker čuva njihovog centra. Isto tako prava odluka da je zadovoljan rosterom i da mu ne trebaju pojačanja, osim košgetera Gilespija, koji apsolutno pravi razliku na terenu, ali ne za Zvezdu, već za protivnika....!!!
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Nemoj da lupas, usao covek u igru, odmah su ga isekli nepostojecim faulom u napadu.
N

No.1

pre 4 meseca

Ako nisi gledao KkP ista muka, svi sve preuzimaju i non stop mismečevi i pune nas ili ispod koša ili stepbek za tri. Nisam primetio da druge ekipe po svaku cenu forsiraju preuzimanje. Gledam Denver i Mareja kako kao vidra izlazi iz bloka i prati svog igrača a ovi ostave Jaga sa visokim ili Kabokla sa niskim...
S

Spartacus

pre 4 meseca

Kakve povrede, kakav umor, nekad ih samo us*re sut pa dobijemo nekog, a istvari nismo ni za eurokupa...
P

PedjaPFCCCc

pre 4 meseca

@Spartacus e tako se to radi realno objektivno. Eto Partizan je prso u zadnjih par utakmica, i nema.sanse da igra sa onakvim igracima Playoff. Sa koga Jaramaza,Pontiku,Vukcevica,Andjusica,Kaminskog ? Isto tako i vazi za Zvezdu pobedili ste jer vas srao Sut i zato sto Gilespi igrao od jednom Kosarku, Kosarku koju inace ne zna da igra. 4 Faula za 4 minuta.
K

Karma

pre 4 meseca

Jednom mali, zauvek mali. KK Plastika!!! Karma je tu!
P

Pristrasni posmatrač

pre 4 meseca

Nemojte da se kažemo, poraz u pretežnom delu naša krivica, sudije nisu presudno uticale ali jesu dale određeni doprinos ishodu... Asvel jedna divlja ekipa, ovo je teže bilo izgubiti nego dobiti... Inače, ako me utisak ne vara, da je Zvezda dala 1/2 zicera koje je promašila, pobedila bi.. Pa majku mu, rekreativci imaju bolje procente iz reketa
g

goat u gostima

pre 4 meseca

kako da ides gore kad gubis od onih ispod tebe?

VecaBg1971

pre 4 meseca

Bravo...to je sustina svega
B

Bjorn89

pre 4 meseca

Pozdrav za ciganiju sa Partizanovih vesti HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAH CMOKIC!

Sakur

pre 4 meseca

Cemu se ti radujes posle one nase bruke?
P

PFC

pre 4 meseca

HAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
g

gost0800

pre 4 meseca

Sad je ocigledno da je Partizan pustio malu zvezdanu zbog ugovora sa mts. Zadnja ekipa EL vam je sasula 100 koseva. Evo i recima... S T O !
L

Luja

pre 4 meseca

Postio je danas i Fenerbahče. Pokrij se ušima , umesto da komentarišeš.
8

8888

pre 4 meseca

Bruka onda za Zeljka ako je pustio mec... A ti, ako mislis da je tako, sto bi navijao za tum koji pusta vjecitog rivala?
J

Jednom plastika, uvek plastika!

pre 4 meseca

Baš je LEP osećaj doći i piti suze navijača plastičnog kluba,koliko god se trudili i pored katastrofalnog Partizana uvek ćete biti iza i gledati mu u leđa, ali gledajte to na pozitivniji način. Gledate u leđa bivšem ŠAMPIONU EVROPE, i "malom" treneru koji je istu pokorio 9 puta! Gazi Lovernj brate naš jednom i zauvek mali plastični klubić!!! PLAČITE JAČE, ULEPŠAJTE MI VEČE.
H

Haha

pre 4 meseca

Plastika dovela Kicanovica i Dalipagica da uzme prvu titulu posto je okusila slasti igranja druge lige.
N

Nemanja898989

pre 4 meseca

Nema plejoffa zapamtite to, delija sam, ali ASVEL i ALBA ce nam doci glave kao i svake sezone, ovo su danas bili AMATERI ne zna se ko je gori mi ili oni, pocev od Davidovca pa do svih ostalih, dzaba deremo Zelimira i ostale jake kad ovo sto treba da sluzi kao kos razlika mi gubimo... Citajte NEMA PLEJOFFA jos jedna neuspesna sezona
H

Hermano7

pre 4 meseca

Eee cerge cerge…. Nama ste se smejali, brat Zofri vas satreo
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Ahhahahaha zofri po navici
О

Ово што

pre 4 meseca

Звезда игра зове се криминал.. Часније је сам иступити из такмичења него губити од асвела који је ту тек да попуни број тимова у лиги... Џабе Звезди све кад не уме то да искористи..
M

Makks

pre 4 meseca

Sta rade Dalibor Ilic, Lazarevic i Davidovac u Zvezdi?
H

Hulio

pre 4 meseca

Tobi i gilepsi ??!
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

To pitaj Čovića. On ih je doveo.

VecaBg1971

pre 4 meseca

Ja to pricam odavno...pitaj Čovića
i

igraju

pre 4 meseca

PIPIREVKU
G

Gost "

pre 4 meseca

Primaju platu i smeju se navijačima...
P

Pola meni

pre 4 meseca

Tale se!
S

Sta rade?

pre 4 meseca

Pa primaju platu
S

SilverSurfer

pre 4 meseca

Igrači Zvezde dali su sve od sebe da izgube utakmicu. Na kraju su u tome i uspeli. Asvel je samo prihvatio ponuđeni poklon. Čović da vidi ako postoji mogućnost da vrati Gudurića i Dobrića taman da sledeće sezone cirkus bude kompletan.
Č

Čovke

pre 4 meseca

Mislim da posle ove utakmice definitivno nisu potrebna pojačanja.....
P

Pa sad

pre 4 meseca

Dobiste i vi...
P

PES 13

pre 4 meseca

Viđen poraz. U našem stilu, od zadnje ekipe koju svi kantaju stotka. Kakav naš top 10. Bolomboj u velikom padu posle Fenera, Gilespija je očigledno samo uke.njalo protiv Partizana a od Tobija sam ja jači, lagano bih ga izgurao i čak bih zakucao i to uz faul. Dakle centra bez, četvorka Ilić Davidovac tandem za evrokup i to grupnu fazu. Onda bekovi soliraju, ne postoji timska igra. bez Topića nismo ozbiljan tim.
L

LK

pre 4 meseca

I vi ste nasli nekome da se smejete ali vas dr voli casne poraze od fenjerasa
U

UBI ASVEL NA BOGA NE MISLI

pre 4 meseca

Auuuu sta bi ovo?! Sone daj jos 2 nova igraca
O

Ognjeeeen

pre 4 meseca

Prvi put u istoriji kluba dali 100 poena, kakav jubilej 😍
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@Ognjeeeen Jašaaaaaa jaki jaki Asvel
Š

Školska klupa

pre 4 meseca

Koja je verovatnoća da u 75 godina postojanja jedan košarkaški klub ne postigne 100 ili više poena barem jednom? Netačan podatak, evo dali su 102 poena Bulonju u francuskom prvenstvu 3. decembra.
z

zica123

pre 4 meseca

taman od sledece nedelje mozemo lepo da se posvetimo kao pravi Srbi medjusobnom prebijanju na tribinama i ulicama i mrznji,a crnci nek igraju i nek uzimaju nase pare sto im onaj srpa u dzep i jednima i drugima...
g

gost0809

pre 4 meseca

A dje vam je Šabac Nejpjir 😁
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Eno ga , čovek pobeđuje
I

Ihaj 100

pre 4 meseca

Čovek se resio bede.
G

Guh

pre 4 meseca

Prestalo loženje na top 8🤣🤣🤣🤣
g

gadge

pre 4 meseca

poraz uprave, sramota
Д

Дејан. цз

pre 4 meseca

то је то ,још једна промашена сезона због лоше одрађеног прелазног рока...идемо даље! Све пролази Звезда траје!!
z

z87

pre 4 meseca

ako Covic ne moze da dovede startere na pozicijama 2 i 4 i zamenu za Nejpira,Onda neka klub istupi iz lige.Koga od navijaca interesuje borba od 12 do 15 mesta? zasto da onih nekoliko igraca koje vrede(uglavnom veterana) da rizikuju teske povrede zbog besomucnog iscrpljivanja u utakmicama bez tamicarskog znacaja?Jednostavno-ako nema para da se napravi euroligaska ekipa,onda je ne treba ni igrati.
L

Luja

pre 4 meseca

Nema dalje dok Čović ne bude najuren.

Gosthjk

pre 4 meseca

Kad nece, ono nece. Znam da ce sad svi da krenu da pljuju, i da ce grobari da lece svoju tugu nekim laznim podsmehom, ali treba staviti stvari u kontekst. U poslednje dve utakmice imali smo 4 povrede igraca, neki i duze nisu tu. Oni su pred utakmicu sa nama, jer zasto ne bi bas tad, resili da promene trenera i dovedu pojacanje. Kad se na to doda raspali Javor, ovaj poraz ne cudi ni malo. Samo napred momci, bravo za borbu, gazite do kraja, pa sta bude!
Т

Тебра

pre 4 meseca

Нас неће задњих 15 година

VecaBg1971

pre 4 meseca

Pa to pojacanje nije igralo druze kao ni De Kolo...o cemu ti pricas?!
B

Burek

pre 4 meseca

Ova Nedovića slika bukvalno opisuje naše raspoloženje večeras što se tiče meča
S

Sekcija Lajkovac

pre 4 meseca

Nebojša OUT, Andrej IN! Vreme je za promene, samo tako naša Zvezda može do onoga o čemu sanja svaki Delija! 2026. je F4 u Beogradu, do tad mora da se napravi ozbiljan tim ukoliko zelimo da se umesamo u borbu za sam vrh Evrolige!
S

Sale dorcol

pre 4 meseca

I sta cemo sad?
G

Gostic de Cic

pre 4 meseca

Plej of? O cemu mi pricamo, ajd da ne pominjemo sudjenje koje je takodje kriminal, ali ova ekipa je nenormalno limitirana, da se ne lazemo! Gedraitis, Tobi, Davidovac? Ljudi kukaju na Gilespija, a ova trojica kriminalaca, ovo je necuveno. Gedraitis decko domacin igrac u goste ne voli da ide, Davidovac otkad doso iz rusije momak igra u petorci samo da popuni broj, vola na metar olovkom ne bi mogo da pogodi, a o Tobiju nemam sta ni da komentarisem, Krka je njegov nivo. Sve u svemu, Cokoslav pesaka sa ovom trojicom da ide za Milano, pa za Bg, a kad stigne da lepo preda kljuc u ruke nekom normalno. Pozdrav!
M

Mile led

pre 4 meseca

Zofri po navici 💦💦💦
g

gost23 #

pre 4 meseca

A i Gudura.
D

Dejan Pizon

pre 4 meseca

Kakva je ovo sramota primis 100 poena ma pola ekipe najuriti zajedno sa upravom i netreba uopste ici na utakmice neka igraju pred praznom halom jos jednom sramota.
Љ

Љубиша

pre 4 meseca

А КАД ЋЕ ЛОЈД И КАЛИНА?
L

Legio

pre 4 meseca

Nedovicu idi ljubim te sa suprugom na neki visemesecni odmor, recimo u Italiju, idi gledaj fesn vik u Milanu, probaj za manekena tamo. Nikada ti neces biti lider, mozes 46 poena da ubacis. Covica ne bih komentarisao zaista
D

Dr Excel

pre 4 meseca

A zašto mene ne bi komentarisao? Kupi sebi klub pa radi šta hoćeš!
m

mirko gost

pre 4 meseca

Kako neće ? Pa jedini ima ime na dresu. To je liderski. Kao naš Lola Smiljanić nekada.Inače ako važi još uvek ono od dr. Nestorovića može slobodno u šoping u Milano bez brige.
W

Wejshd

pre 4 meseca

Ali kretanje Nedovica u odbrani haos
O

Odlazi Covicu

pre 4 meseca

Samo polako, sad derbi u ABA ligi resava sudbinu i ABA lige. Ako izgube derbi izgubice i titulu u ABA ligi, bravo ti ga Covicu i za ovu "uspesnu" sezonu...
k

karma

pre 4 meseca

smeju se nama
G

Guh

pre 4 meseca

Dobro je, zabrinuo sam se da Asvela slučajno ne bude 17, ali Ipak je ta 17 pozicija rezervisana za slavni klub iz železnika
7

777

pre 4 meseca

Ime sve govori o tebi.
P

Pa dobro

pre 4 meseca

Nije ovo strasno, gilespi će tek da eksplodira. Tako je zofri lovernju bratu moj , tako je Boris daleko bratu moj
B

Bogdan Simic Jagodina

pre 4 meseca

Davidovac da se ne ljubimo druze....pola sezone igras na nivou Aba lige 2 a imas minutazu nerealnu....sramota
Z

ZzzRrr

pre 4 meseca

Svako pametan je rekao: Nisu problem Partizan, Fener, Efes... već Alba, Asvel, Žalgiris. Svake godine ista priča
B

Boki0899

pre 4 meseca

Joffrey Lauvergne Brat i Zakon. 😉
G

Gost+31

pre 4 meseca

Ajde pljuvači, kako se menjate iz utakmice u utakmicu, ja neću pljuvati po momcima, ono što se desilo danas pripisaćemo nečemu zbog čega mi se zgadila EL, na stranu što smo lošije odigrali (umor je evidentan) fali igrača koji će odmoriti Tea (ne samo za ovu utakmicu), fali jedan klasičan šuter i dominatan centar, zahvalimo se upravi što posle odlaska Nejpira, nije dovela zamenu, niti pojačala ekipu, ako oni ne vide da smo tanki na pomenutim mestima, ne znam šta više traže na svojim pozicijama. Najmanje su krivi igrači za današnji poraz. A Javoru i još par njih neka je na čast, i njima i ko ih delegira, jer je ovo postalo providno, može malo dete primetiti na čega ovo liči.
n

nsj

pre 4 meseca

Covicu, ti li si ?
O

Ojsa

pre 4 meseca

To smo mi,dobijamo jace ekipe,a od slabiji gubimo i tako vec godinama nazad,zato i ne mozes do Play-offa.
U

Uipnaa

pre 4 meseca

Hrabra zvezda se borila aliiii....
A

AS-AS

pre 4 meseca

ahhaha primiti 100 od najgore ekipe je za neku drugu rubliku ovo niko od navijaca nije zasluzio ,covicu odlazi vise ovo ne lici ni nasta ekipa nam je tesko smece
O

Oto

pre 4 meseca

Lovernj po navici maltretira Čovićev privatni klub iz Železnika
a

ahahaha

pre 4 meseca

ahahahahaahahaahahahaha puce stotka bajo moj 💯
W

Wij

pre 4 meseca

Hahahahahahahahaha. E sto volim kad izgubite nakon sto nam se podsmevate bez razloga. Da ste normalni, bilo bih ljut sto se ovako izgubili od najgoreg tima. Ovako mi je samo drago. Samo se vi bavite Partizanom a vi jos gori od Partizana.
D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Bruka i sramota .
B

Bjorn89

pre 4 meseca

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA pozdrav za svakog ko je komentarisao poraz Partizana,cmokic !

VecaBg1971

pre 4 meseca

ti mene u glavic
B

Babaroga

pre 4 meseca

Ortaci iz kraja da se skupimo ne bi nam Asvel nabio 100 poena
E

El loco

pre 4 meseca

Cao cao pa pa,za bolje i niste
.

...hm

pre 4 meseca

Za nas je najbolje da se i Partizan i Zvezda ugase kako u kosarci tako i u fudbalu. Tu se prepiremo bez ikakvog razloga,smejemo se jednim drugima za poraz. A ne zna ko vise dobija po usima. A toliko novca se ulaze u kosarku i fudbal. A u vaterpolu..
j

jzhshhs

pre 4 meseca

Ne treba pojacanje, igrace Davidovac i Tobi....strasno!!! 3 igraca otisla, 2 povredjena i niko se ne dovodi! Za ovo treba uprava da odgovara!
g

gost000

pre 4 meseca

ahahahahaahhaahahaha ahahahaahahhaahahahaha hahahaha oduvala vas zadnja ekipa EL...a dobro tu ste negde...kome fenjer pitanje je sad
A

AHAHAHA

pre 4 meseca

AHAHAHAHAHAHA
M

Milojko Arsenić

pre 4 meseca

Karma je čudo
-

-45-

pre 4 meseca

Kakva ambicija sa davidovcem i tobeyem daj te ljudi nemoj da se zajebavamo ... 100 koseva od fiba liga sampiona tima .... 14 da budemo uspeh
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Ali bolji su od nas u medjusobnom skoru!
D

Daa

pre 4 meseca

Poraz protiv ovakve ekipe nije smeo da se desi,pogotovo protiv ovakve divlje ekipe koja nema sta da izgubi jer igraju rekreativno ali Javoru zelim od srca sve najgore,a onom spikeru u hali koji se dere kao magare 40 min zelim da mi se naguta budale!
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Smeju se Partizanu a prime stotku od Asvela, e Asvela hahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahah

Sakur

pre 4 meseca

I ti si zeljko od ova gubio preko 20 razlike,svaka ti cast
D

Dadada123

pre 4 meseca

Umesto da u naletu nakon 2 pobede prosle sedmice uradimo doselekciju i napravimo seriju pobeda mi zavrsavamo sezonu ovim porazom....Covicu napolje
b

beli007

pre 4 meseca

Auuuuu,ovo je vec sramota.
P

Prosto

pre 4 meseca

Ocekivan poraz, Ovaj tim je skroman i pun losih igraca... Apsolutno normalan rezultat
J

Jöle 39

pre 4 meseca

Smeju se Partizanu a prime stotku od Asvela, e Asvela hahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahah
p

pa nije nam zoc trener

pre 4 meseca

100 POENA OD NAJGORE EKIPE U EL PA DAL STE BRE VI NORMALNI
V

Vasilis

pre 4 meseca

Bez pojacanja, 5 igraca dobilo otkaz, doveden Gilespi i vraceno dete od 18 godina kao pojacanje. Covicu SRAMOTO!
г

гост

pre 4 meseca

нису у проблему него су мртве
g

gost003

pre 4 meseca

ahahahahahaah i jos jednom ahahahahaahah
A

Aron

pre 4 meseca

Kad maskota Dalo pobedi nekoga onda je to stvarno smesno. Nedovic "ako me bude isao šut" pod hitno da hladjenje, decko je usijana glava, sigurno se posvadjao sa zenom pred utakmicu, ili bila guzva u saobracaju pa dosao nervozan, sramota! Cestitke Lionu na prvoj stotki u Evropigi!
n

nemanja1512

pre 4 meseca

pocepo nas brus li . kekw
g

gost008

pre 4 meseca

ahahahahahaha
N

Nedeljko Kokot

pre 4 meseca

Jel mi urlala Nemanja u mikrofon?
S

Student

pre 4 meseca

Hahahahahahahahahah
Z

Znik

pre 4 meseca

HAHA posteno. Nas nabio Guduric, vas Lovernj.
N

NR

pre 4 meseca

Ahahahaha. Hrabra Zvezda izgubila. Ahahaha
J

Junker

pre 4 meseca

NIJEDAN igrac nije kriv. Ja prvi pljujem Davodivca i Tobija. Vidim ovde vecina Nedovica, a jedini je davao poene. Njih je neko doveo, dao im ugovore. Nece sigurno oni da dignu ruku i kazu "ja nisam za ovo, dajte mi otkaz".