Komentari na vest

Topić dekoncentrisan u drugom poluvremenu, Mega pala u još jednoj dramatičnoj završnici

Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Одлична квота за кладионичаре, меги нетреба победа, крки ко хлеб насушни! Све остало, ко је шта одиграо и како, су приче пасионираних љубитеља кошарке, реалност је нешто друго. Вратиче јанези када буде требало!
p

pst

pre 5 meseci

Sto mi zao ovih grobara pa oni ovakav potencijal nisu videli u svom klubu deset godina. Tako je to kad nerad pokusas kupovinom igraca da pravdas.
s

shvatite

pre 5 meseci

On nema šut. Tehnika prosečna. Samo ulaz kada se zaleti na silu.
d

dred

pre 5 meseci

Ti si dečko totalni laik, i ja sam isto ali ne podcenjujem ničiji talenat i rad. Samo da znas da je 10pik trenutno,valjda ameri znaju nešto ...
T

Trke

pre 5 meseci

Od ovog Nece nikad biti igraca ! Razmazeni Tatin sin ! Malo bolja verzija Covica Jr.
o

ok

pre 5 meseci

Blago je ga tebi ti nemas tatu. Ima vas takvih stalno na portalima. Pogubljene mladosti. Sve sto je dobro za vas lose. Sta cini ova Amerika od internet decurlije. Sve znaju i sve komentarisu ali se nicim ne bave.
N

Nishlija

pre 5 meseci

Topic vec sada poceo da oponasa Teodosica ali u svim negativnim stvarima koje krase Tea...katastrofalna odbrana, prvi put vidim da igrac onako igra odbranu, spojenim nogama docekuje igraca koji ga prolazi vec u prvom koraku, zatim vodjenje lopte kao da mu je smorno sto dise, zivi...pa zatim sut iz okreta za tri gde pokazuje koliko ga boli uvo za tim i da li ce dobiti utakmicu. Eto tako je danas odigrao! A nije mu prvi put!
G

Gost999

pre 5 meseci

I eto objašnjenja zašto ne može Topić da nam bude igrač za EL. Klinac je, koliko god da je dobar. Mora da se prvo navikne na ozbiljnu košarku, pa onda. Ostalo je samo populizam.
m

matoriekspert

pre 5 meseci

Topić je umoran i to je potpuno normalno i očekivano. Zato i jeste u Megi da opuštenije sazreva. U tzv CZ bi ga navijači već terali posle tri izgubljene lopte ili promašena zicera. Za njega je najbolje da tamo nikada ne zaigra jer u bolji su propadali u blatu Železnika
J

Junker

pre 5 meseci

Deo neiskustva. Mega je izgubila 4 utakmica, sve skupa manje od 10 razlike.