""
""

Trener Pariza tvrdi: Šilb je obavestio upravu Zvezde da želi kod nas!

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.01.14. | 16:57

Da li je ovo i definitivna potvrda odlaska američkog šutera saznaćemo vrlo brzo

Ako je suditi prema informacijama koje kruže medijima u poslednje vreme, izgleda da Blejk Šilb i definitivno broji poslednje dane i sate u Crvenoj zvezdi. Posle nekoliko lošijih izdanja u crveno-belom dresu američki šuter se našao na stubu srama, a gotovo 24 sata posle utakmice sa Radničkim u Kragujevcu pojavila se informacija da je za Šilbove usluge zainteresovan Pariz Levaloa.

Ovu vest je francuskim medijima, tačnije portalu Sport24 potvrdio i trener Pariza, Gregori Bunjo, sa kojim je Šilb sarađivao u Šalonu, gde su zajedno osvojili šampionsku titulu.
"On je upravi Crvene zvezde rekao da želi da ide da dođe kod nas u Pariz. Još uvek ne znamo ništa konkretno, moramo prvo da vidimo kakvi su finansijski uslovi. Situacija je sada vrlo kompleksna", rekao je Bunjo.

Izabrane vesti

Kada na to dodamo i činjenicu da Šilb nije putovao sa ekipom u Rusiju na utakmicu drugog kola Evrokupa, ali i to da je trener Dejan Radonjić izjavio da se 30-godišnje krilo nije uklopilo u sistem rada Crvene zvezde, gotovo je izvesno da će do raskida saradnje doći.

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropaSrbijaKK ParizGregori BunjoBlejk ŠilbFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara