Trinkijeri odigrao za Željka i crno-bele, Baskonija u kanalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 20:54

Žalgiris ubedljiv protiv ekipe Duška Ivanovića – 94:76

Loše vesti iz Istanbula za Partizan, ali odlične iz Litvanije. Dobili su šansu crno-beli da se primaknu Baskoniji na samo pobedu zaostatka, pošto je ekipa Duška Ivanovića poražena na gostovanju Žalgirisu. Očigledno je da je tim iz Vitorije u silaznoj putanji, pokazala je to i nedavni susret u Beogradskoj Areni kada je Partizan kontrolisao dešavanja na terenu 39 minuta.

Žalgiris je bio konstantan 40 minuta, pa je Andrea Trinkijeri upakovao lep poklon Željku Obradoviću i crno-belima – 94:76

Izabrane vesti

Baskonija je odigrala van ritma, očigledno umorna od utakmice sa Partizanom. Za Duška Ivanovića je pogubno, što su mu pojedini nosioci igre u totalnom daunu. Primera radi Kris Čioza je meč u Žalgiris Areni završio bez poena. Užasno veče imao je Tadas Sedekerskis sa dva poena u mrtvom vremenu, kada je pobednik bio poznat. Nije se proslavio ni Markus Hauard, strelac 13 poena.

Žalgiris je u potpunosti kontrolisao dešavanja na terenu. Dominirao je u skoku. Odličan je bio Kenan Evans sa 20 poena. Edgaras Ulanovas je imao 11 poena i sedam skokova.

EVROLIGA - 31. kolo

četvrtak

Efes - Alba 85:84

/Brajant 24 - Olinde 17/

Žalgiris - Baskonija 94:76

/Evans 20 - Mekintajer 16/

Olimpijakos - Asvel u toku

Partizan Mozzart Bet - Real Madrid u toku

petak

19.00: Crvena zvezda - Virtus

19.00: Monako - Valensija

20.15: Panatinaikos - Barselona

20.30: Bajern - Makabi

20.30: Olimpija Milano - Fenerbahče

***kvote su podložne promenama



tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara