Naklon Grobarima
Naklon Grobarima

Trinkijeri: Utrpao nam Pi Džej 23 poena i to je to; ovo što sam večeras doživeo vredi više od bilo koje titule

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.01.24. | 23:07

"Nedostajao nam je još jedan igrač da pomogne u ofanzivi. Pantera smo zaustavili, ali Doužera nismo"...

Žalgiris je posle gostovanja u Beogradu ostao na osam pobeda. Šanse za plasman najboljeg litvanskog tima u plej-in sve su manje, pošto ekipe koje konkurišu za doigravanje sada imaju četiri trijumfa više - Baskonija, Partizan, Valensija, Olimpijakos...

Razumljivo, Andrea Trinkijeri, trener ekipe iz Kaunasa nije mogao da bude zadovoljan ni konačnim ishodom, ni prikazanim u Beogradskoj areni, posebno u poslednjoj četvrtini.

Izabrane vesti

"Nedostajao nam je još jedan igrač da pomogne u ofanzivi. Pantera smo zaustavili, ali Doužera nismo. Utrpao nam je 23 poena. To je bio ključ. Jednostavno, nismo našli način da ga zaustavimo. Moraš uvek da znaš gde je početak problema. Šutirao je iz teških pozicija, igrao jedan na jedan i maltene uvek pogađao. Nije svaku utakmicu odigrao tako ove sezone. Večeras jeste i to je bilo to", kazao je Trinkijeri.

Odbranom na Panteru bio je zadovoljan...

"Preko Pantera nismo primili skoro ništa... To smo dobro odradili. Doužera nismo. I to je moja greška".

Na pitanje kako se osećao nakon toplog prijema u Beogradu i aplauza navijača, italijanski stručnjak je kazao:

"Neko može ceo život da radi, može da osvaja trofeje, da zaradi puno novca, ali ovo niko ne može da ti da. Ovo vredi mnogo više od svakog rezultata i svake titule. Zahvalan sam, moje srce uvek će biti ovde", zaključio je popularni Trinka.


tagovi

Andrea Trinkijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara