Komentari na vest

Vejdu Boldvinu se nije dopalo što nije u prvoj petorci Evrolige, napravio svoju

D

Dre

pre 12 meseci

Ma bezobrazluk americkih kosarkasa da se mesaju u sve odluke bez ikakvog postovanja. Pogotovo ovaj i Dzejms. Ima i Fener dobrih igrača, Baskonia, Barsa, Oly... Nisu se plasirali na F4 i hoce sada utesnu nagradu al samo za sebe. Majk Dzejms je cak bio kaznjen od kluba, nije igrao neko vreme, mnoge utakmice u minusu, jednostavno nije sve u poenima, ucinak Okoba je po meni da mnogim mecevima bitniji. Olimpijakos i Barsa su trenutno klasa za sve ove, kada su zdravi i u top formi nema im ravni. Pravi timovi a ne run&gun ekipe...
B

Baxter88

pre oko 1 godinu

Kakvi bre Panteri i Boldvini, ubedljivo najbolji igrac lige je Nikola Mirotic
s

sprdnja

pre oko 1 godinu

Imam i ja svoju prvu petorku i gle opet nema ovog cirkuzanta ahahahs
b

bezveze

pre oko 1 godinu

Kao prvo ne razumem odakle ideja da stavi dva igraca iz Makabija u prvu petorku, ko da su osvojili EL, a ne ispali realno od Monaka koji je jedna od gorih ekipa medju osam, a definitivno najgora na F4. Te prve petorke su veoma nezahvalna stvar jer uvek ima vise od dva, ili tri igraca po poziciji koji zasluzuju da budu u njoj. Koliko vidim nema nikog iz Barse, a ona je najverovatnije najjaci tim u EL ove sezone. Ali dobro, svakako su te nagrade nebitne svima, sim igracima koji se nadju u izboru. Za Musus se slazem, on realno sem bacanja ne dominira ni u jednom segmentu kosarke, ali i to treba znati kad je trenutak. Tavares je predobar, ali ima ogroman respekt od sudija sto ga cini nedodirljivim. Sto naravno treba zasluziti, pa i to nije neki problem.
R

Rosoneri 1993

pre oko 1 godinu

Kakav Musa u prvih pet... Boldvin je za klasu bolji od njega
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Toliko o tvom razumevanju košarke.Boldvin je prvi deo sezone odigrao na nivou Lazića i Lazarevića a i kad je bio najbolji manje je činio za ekipu nego Musa.
0

09876

pre oko 1 godinu

ne mogu u prvoj petorci biti 2 centra, glupost
m

mozda

pre oko 1 godinu

Zbog cega ne bi mogli? Mogu i tri centra ako mogu da brane i napadaju nize pozicije. Isto kao sto moze i bez centra ako imas igrace koji mogu da rotiraju na pet. Mislim, same te petorke su glupost jer moze biti pet najboljih igraca u ligi sve plejmejkeri, a da npr na 5 imas sve same panjeve i onda ti moras da stavis peticu, bezveze. Mozda bi najrealnije bilo praviti jedan ceo roster od 13,14 igraca, a ne petorke, jer ovako za mnoge nema mesta koji to realno zasluzuju.
k

kipl

pre oko 1 godinu

realno u pravu je
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Boldvin je mozda zasluzio da se nadje u petorci.
e

exe

pre oko 1 godinu

prva petotka je stvarno cirkus nad cirkusima...