Vreo vikend je pred nama - Mozzart dovodi najbolje basketaše u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.22. | 18:10

Očekuju vas neki od najvećih svetskih basket majstora poput Dušana Domović Buluta, Dejana Majstorovića, Strahinje Stojačića, Aleksandra Ratkova, Karlisa Lasmanisa

Vreme je za basket! Ovog vikenda vas očekuje spektakularan 3x3 „Mozzart Pro quest“ basket turnir u organizaciji ovdašnje „Streeetball 3x3 Elite“ lige.

Najbolji basketaši sveta će odmeriti snage na specijalno za ovu priliku postavljenom terenu u TC Galerija.

Izabrane vesti

Očekuju vas neki od najvećih svetskih basket majstora poput Dušana Domović Buluta, Dejana Majstorovića, Strahinje Stojačića, Aleksandra Ratkova, Karlisa Lasmanisa, ali i donedavnog košarkaškog reprezentativca Holandije Vortija De Jonga koji je blistao na nedavnom Evrobasketu protiv Srbije.

Učestvuju prva i druga ekipa sa svetske rang liste, Ub i Liman. Tu su i basketaši Partizana, gosti iz Crne Gore, SAD, Holandije, Italije, BiH, Maldiva... Dakle, skoro sav krem svetskog basketa će se naći na turniru u Beogradu. A takmičarski karakter turnira će i te kako biti zastupljen jer su ulog i dva mesta za plasman na masters turnir u Saudijskoj Arabiji. 

Dođite u subotu na prvi dan turnira, od 16 do 22 da gledate najkvalitetniji svetski basket.

Očekuje vas i takmičenje u brzom šutiranju trojki. A svi prisutni će imati priliku da uz otvaranje MozzartBet naloga osvoje 1.000 fribeta, vaučere za sportsko klađenje i vaučere za pivo... Čekamo te!


tagovi

Basket 3x3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara