Komentari na vest

Vučje vreme u NBA: Edvards srušio idola, odbrana jaka kao zemlja, Konli leden kad treba (VIDEO)

z

znik

pre 12 dana

Minesota izbacuje i Denver
P

Pratilac

pre 12 dana

Imaš pravo. Jokić igra tri četvrtine, onda se verovatno umori i nije onaj pravi. Jamal Murray je onaj koji presudi u utakmicama u egalu. Ali suparnici nisu glupi, pa če ga pripaziti. Minesota je puno energični tim od Lakersa. Pa če tako Denver težko izači na kraj.
d

denver u 6

pre 11 dana

dobija ih denver 4-2, ako do te serije uopšte dođe
G

Gostivar

pre 12 dana

Dobio Dalas vise nego zasluzeno. Cim sudije izjednace kriterijum Dalas se odlepi. Fali im dobar centar. A kod Klipersa, Vestbruk zivotinja bez mozga, Harden ljigavko, Kawai umisljen, Pol Dzons retko prljav igrac, samo rade laktovi. Odvratan tim. Nadam se da ce Dalas da in pocisti kod kuce.
G

Gostivar

pre 12 dana

Evo gledam Dalas i kliperse, isto kao i kod nas. Navlace sudije za Kliperse samo tako. Biju Doncica a i ostale a sudije ne sviraju nista, dobio cak i tehnicku jer se iznervirao i pobunio. Na drugoj strani sviraju svaki kontakt sa Hardenom. Plus Harden ih navlaci na one njegove fore, naskace na protivnickog igraca prilikom suta, kaci ga rukom ili nogom posle suta, obavezno pada...ma sudjenje toliko providno da je strasno. Naravno i ovi jadnici iz Dalasa kad posle toliko nervranja ne mogu nista da pogode.
n

nadrealnooo

pre 12 dana

Gledao isto,nisam bas stekao takav utisak. I Hardrn i Doncic slicno ulaze ispod bloka,tako da tu kontakta ima sigurno. Zasluzeno pobedio Dalas. Znalo se da ne mogu ponoviti onaj ocajni sut prije 2 dana.