ZVANIČNO: Perperoglu je Zvezdin!

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 18:20

Prekaljeni grčki krilni košarkaš stigao na Mali Kalemegdan

Crvena zvezda je završila veliko pojačanje za narednu sezonu! Milan Tomić je uspeo da izdejstvuje transfer Stratosa Perperoglua na Mali Kalemegdan i od danas je grčki as novi igrač srpskog šampiona!

Baš kao što je i najavljeno, uostalom... Perperoglu je sa crveno-belima potpisao ugovor na jednu godinu.

Izabrane vesti

Posle rastanka s Hapoelom iz Jerusalima, trostruki osvajač Evrolige bio je na raskrsnici, ali onda je usledio poziv starog prijatelja koji nije mogao da odbije. Podsetimo, Milan Tomć i Stratos Perperoglu su sarađivali u Olimpijakosu dve pune godine i zajedno osvojili dve evropske titule. Trener Tomić će u nekadašnjem grčkom reprezentativcu dobiti iskusnu kajlu na krilu potrebnu za napad na jadranski tron i povratak u Evroligu naredne sezone. 

Stratos Perperoglu je u dosadašnjoj karijeri branio boje Ilisijakosa, Panioniosa, Panatinaikosa, Olimpijakosa, Efesa, Barselone i Hapoela.

Podsetimo, Crvena zvezda je ovog leta dovela centre Dušana Ristića, Majka Cirbesa i Majkla Odža i polivalentnog beka Bilija Berona. Do kraja prelaznog roka očekuje se da bi ugovor trebalo da potpiše i iskusni krilni centar Muhamad Faje

Foto: KK Crvena zvezda


tagovi

Stratos Perperoglu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara