Vladimir Jovanović (©Starsport)
Vladimir Jovanović (©Starsport)

Zvanično: Vladimir Jovanović posle Zvezde preuzeo Igokeu

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.01.23. | 19:37

Bivši šef struke tima sa Malog Kalemegdana blizu novog angažmana

Kako je Basketball Sphere, bivši trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović je novi trener Igokee. To je i zvanično potvrđeno od strane kluba

Izabrane vesti

"Ovim putem Vas obaveštavamo da je na sastanku uprave kluba Igokea, usvojena ostavka trenera Dragana Bajića. Izražavamo zahvalnost za sve što je uradio za klub i uvek će da bude deo naše porodice. Uprava je donijela odluku da za novog šefa stručnog štaba postavi Vladu Jovanovića, a od novog trenera očekuje da pokaže sve svoje kvalitete i potencijal i želimo mu sreću u radu", stojio u saopštenju kluba iz Laktaša.

Mladi stručnjak je sezonu počeo na Malom Kalemegdanu, ali se posle serije nezadovoljavajućih rezultata rastao sa crveno-belima i ustupio mesto na klupi srpskog šampiona Dušku Ivanoviću.

Tako će Jovanović ostati u ABA ligi, a prilika za novi angažman mu se ukazala nakon što je Bajić odlučio da napusti Igose posle poraza od Mege u prethodnoj rundi regionalnog prvenstva.

Jovanović je pre Zvezde u regionalnom prvenstvu vodio FMP i Cibonu, pa će mu predstojeći angažman biti četvrti na Jadranu.

Igokea je završila učešće u FIBA Ligi šampiona u baražu za Top 16, dok u ABA ligi ima učinak 5-9.


tagovi

Vladimir JovanovićIgokea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara