Komentari na vest

Zvezda bila klinički mrtva, oživeo je Nemanja Nedović!

Petar Majstorović

pre preko 1 godinu

Možete da pričate šta god hoćete. Ovo je trener ova pobeda. Ovo ne bi ni Radonjić dobio a kamoli Jovanović. Odluka da se pravi faul na kraju utakmice kod vođstva 2 poena i samim tim sprečiti šut za 3 je pun pogodak. Vidi se da trener iako još to ne ide po njegovim receptu u napadu, da polako vezuje i pravi ekipu. Nedović mora biti više saradnik a ne divljak na terenu isto i Ivanović da ne čeka 20 sekundi pa kada nema rešenje ili nenormalni šut iz očaja ili vruć krompir svom igraču. Bentil odigrao najlošiju utakmicu kao da se uplašio i to pred svojim igračima.
m

mrk1234567

pre preko 1 godinu

Buraz sa ovakvim faulom ces dobiti jednu utakmicu ali ces narednih 3 da izgubis. Ne garantuje trenerova odluka da li ce igrac da pogodi bacanja. Da je pogodio oba ovde bi pisali da je bila greska praviti faul.
z

zona

pre preko 1 godinu

Eto, ne razumeš. Logično je bilo sprečiti šut za 3 jer da su pogodili više vremena ne bi imalo. Odličan potez. I da je dao oba išlo bi se u produžetke a njima je bio izbačen ključan igrač.
b

beogradjanin

pre preko 1 godinu

@E pa sad , druze sa kim se ti svadjas , koji je tvoj problem. Procitaj jos jednom moj komentar ali ovaj put pazljivije da bi shvatio sta je njegova svrha , ja nigde nisam poredio vas i nas da bi se ti pozivao na tabelu , drugo jel sam negde naveo da sam zadovoljan ili ne vezano za igru C.Zvezde juce , trece samo sam rekao da su navijaci Partizana u poluvremenu pa i na kraju omalovazavali ekipu Asvela u smislu krs itd a ta ista ekipa pre utakmice sa Zvezdom imala isti skor kao i Partizan , a kolko sam mogao da procitam da su svoju ekipu velucali sa istim tim skorom.Pa se onda samo pitam naglas gde je tu malo realnosti.
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Kao sto ste vi pisali da je Virtus krs ekipa, a oni bolje poceli i od nas i od vas... A otresli smo ih 30 razlike.
a

aham

pre preko 1 godinu

Ocekivati od ekipe koja ima samo 4 stranaca,od kojih jedan vredi,i deset domacih poluproizvoda dabude neko i nesto u EL je zaista suludo. Pa bilo koji klub da ima 10 domacih kosarkasa,od Spanije do Turske i stalih zemalja bio bi duplo slabiji od Zveze ovakve.Tako sa te strane treba im cestitati na svakoj pobedi. Veci problem i tema je sto ekipa americka iz Humske jedva ima tri pobede.
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Buraz ali ne mozes da kazes da Vildoza, Nedovic, Dobric, Bentil, Petrusev, Martin ovaj novi trener + troskovi raskida Adams ne kostaju kvalitetno
O

Ok

pre preko 1 godinu

Ovaj buraz se razume u kosarku kao Marica u kriv .... Niko nije kriv sto avangarda ima komplekse a tek ce ih nagomilati na kraju sezone.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Vodiš sa ogromnom razlikom u I poluvremenu, njima nedostaju 2 ponajbolja igrača, a treći najbolji igrač brzo napravi 4 faula, i mi ne možemo da finiširamo utakmicu sa 10 razlike već igramo egal. Ono sinoć je čista sreća, ne izgleda ovo uopšte dobro
J

Jedno pitanje

pre preko 1 godinu

Šta se dešava sa Raduljicom, što smo ga dovodili, ako je bio povredjen. Ne razumem ništa, onaj momak iz Igokeje, ni njega nisam video kako izgleda.
G

Gost7687

pre preko 1 godinu

Oziveo je Bentil onom trojkom posle blokirano suta Ivanovic iz ocaja u poslednjoj sekundi, na - 8. Ova utakmica je bila izgubljena. Ni ideje, ni akcije, samo cemo da trpimo Dzoni ja.
p

pa taj isti

pre preko 1 godinu

Nemanja je i jeste sahranio svojim promasajima celu utakmicu
f

fire 3 '

pre preko 1 godinu

jos kalina da se vrati ,video je da je pogresio a bas tu nam fali igrac.i onda idemo jako i do samog kraja zvezdaaaaaa ooooooooooooooo
o

oeoe

pre preko 1 godinu

Nije to pobeda trenera ni zvezdine dobre igre,Nego los jako los Asvel
b

boc

pre preko 1 godinu

Ovo se zove iskusan trener...Jovanovic bi ovu tekmu izgubio
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Dečko, da onaj lik iz Asvela nije dobio tehničku pred sam kraj, bez ikakve potrebe, Zvezda bi izgubila. Čista sreća na kraju, bez ikakve smislene igre osim u poslednjih 2-3 minuta kada su spuštali lopti u reket i probali da koriste visinu. DeKolo nije igrao u Asvelu, najbolji igrač tima, i opet mučenje i to kod kuće.
g

gost bre bre

pre preko 1 godinu

Tako je breeeee, pali se mašina.
r

rider90

pre preko 1 godinu

Vildoza 4 od 13. To mogu i ja. Markovic? Covek moze da igra i 40 min, nece dati vise od 5p. Samo nam pravi minus.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Takav Markovic je lupnio zocu patkicu trojkom prosle sezone. Za dve nedelje pod Ivanovicem tim ce podici nivo igre bar za 20÷ dovoljno da crveni ponovo dobije patkicu a avangarda komplekse.
T

TrpAdzija

pre preko 1 godinu

Nedovic SRBSKI IZAJDNIK !
L

La Piovra

pre preko 1 godinu

Uvek bio
p

prti

pre preko 1 godinu

Mogao bi da naucis gramatiku, bilo bi ti korisnije...
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Cestitke na pobedi, kakva je, da je, trebalo jo ko leti kisa. Jer igracima nestalo i samopuzdanja, i poverenja, posle silnih poraza, posebno onog od Zadra. Necu da kritikujem bifseg trenera, ali ja tu filozofiju ne razumem, uzimas mladog trenera a vecina igraca njegovo godiste ili starije, pa kakav autoritet covek imao, uz duzno postovanje! Naravno da ova pobeda imace pozitivan uticaj na dalje igre, ali ne varajte se ljudi, svaga ekipa u EL je jaca od nas igracki. Zelim puno srece Zvezdi u narednima tekmama, a nekako pojava trenera Ivanovica donela neku sigurnost, poverenje medju igracima. Da, da ne zaboravim, srecno Partizanu sutra protiv Makabija, a u ABA ligi zelim i 2 mesto, jer naravno da zelim da Zvezda bude prva. Pozdrav!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Al zato jadničak nije mogao za reprezentaciju da igra, nije bio spreman. Sramni Nedović
d

drRose

pre preko 1 godinu

Ahahah,pa lik je bio povrijedjen faco....a i sami ste pričali da je bolje bez njega,a vidi se da je klasa od igrača. Samo da vežu par utakmica bez povreda,biće vam priča kako je lagano sa budzetom od 59m i kad država stoji iza kluba. Nisu to zezanja više,glupo je i iritantno da izaziva mržnju,ne kod mene nego kod djece koja to čitaju,bez potrebe...ja želim partizanu da sjutra pobijedi,ali ne bi mi naravno bilo krivo da izgube :D
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije konacno i vi da pobedite posle Bajerna bice ovde nesto.
m

milesu

pre preko 1 godinu

Proziva nas kao da imaju 8/8 a ne pobedu vise. Komedija.
i

iron

pre preko 1 godinu

Ova pobeda donosi Zvezdi ogroman optimizam...pobeda u Berlinu protiv Albe ce to potvrditi...Dusko Ivanovic pravi potez...bravo za Covica...
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Albu da dobijamo tamo, tesko iskreno.
u

uzicanin

pre preko 1 godinu

Kucooo Alba nije dobijena nikada od kada igra te EL bilo kuci bilo u Berlinu
e

eoeo

pre preko 1 godinu

Cipiripi
N

Napred Makbi

pre preko 1 godinu

90% SRBIJE ZBOG ZVEZDE SE RADUJE,SKACE I SAVIJA I ZA MAKABI SUTRA CE DA NAVIJA!
S

Stavanger

pre preko 1 godinu

Nauči prvo da pišeš bez ijedne greške, pa onda skači koliko ti volja.
g

gostun

pre preko 1 godinu

Ja sam Zvezdas i ne navijam za Makabi
U

Uzas

pre preko 1 godinu

Au druze, koji blam. Ali i logicno, uspesima svoje ekipe i ne mozete da se radujete.
S

Sale Kg

pre preko 1 godinu

@Uzas Au druže koji blam, znaš li ko godinama unazad uzima triplete?!
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Sekundarci nema vas toliko, 65% plafon. Uvek je otpada vise, bilo i bice

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Čovek nije pisao već glasno navijao a za glasno navijanje nema interpunkcija. Što glasnije to bolje.
n

navijas

pre preko 1 godinu

Za Makabi koje rekao: "Who the fuck you are?". Meni je drago sto ne navijamo za isti klub.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Zvezdu je ozivela trojka Bentila koja je usla na jedvite jade. Neverovatno kako jedan kos moze da promeni sve. Od tog trenutka publika se ponovo ukljucila u mec i donela veoma potrebnu podrsku i snagu igracima za zavrsnicu. Na kraju kao slag na tortu vrhunski potez trenera da pravi faul koji igraci Asvela nikako nisu ocekivali. Svaka cast. Tu je i razlika izmedju trenera i amatera kakav je bio Jovanovic. Doduse desava se i preiskusnim trenerima kakav je Zeljko Obradovic da u situaciji kada vodi 3 razlike ne pravi faul pa popije trojku.
T

Treba nam Centar

pre preko 1 godinu

ZVEZDI TREBA VISOKI TAKOZVANI 'TESKI CENTAR' JER OSIM PETRUSEVA MI PRAVOG VISOKOG CENTRA NEMAMO U OPSTE U TIMU,POSTO KUZMIC I RADULJICA OD PO 40.GOD NISU VISE KOSARKASI U OPSTE VEC REKREATIVCI U PENZIJI!
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Kuzmić kakav da je, jedan je od najboljih defanzivaca u Evropi. Pristojna njegova partija. Nadam se da će još bolji da bude. Dobrić i pozicija krila su kritični. Ako on oživi, u redu. Inače tanko. Na kraju, Ivanović pokazao pravo lice. Jednostavno momak igra bolje kad ima pleja pored sebe. Najbolje partije je pružao sa Gordićem, kao večeras sa Nedovićem.
ć

ćupić

pre preko 1 godinu

ja kao grobar al onaj realni kažem da zvezda s ovim trenerom osvaja Abu laganica.
G

Gostpoi

pre preko 1 godinu

Grobar, grobar, aha
g

gc

pre preko 1 godinu

Nikad tezu pobedu nisam gledao... Utakmica ubedljivo najgora od kako znam za evroligu....teške noge,ne sigurnost,kilavo,Trapavo...Aj verujemo Ivanoviću za bolje.
b

beogradjanin

pre preko 1 godinu

Najace od svega gde navijaci Partizana uz svo duzno postovanje komentarima ocenjuju ekipu Asvela kao raspalu sa istim skorom ko i njihova ekipa 3-4 pre danasnjeg meca , pa sta ste onda vi , ili mi kante realno.
E

E pa sad

pre preko 1 godinu

Asvel je igrao bez De Koloa i Lovernja. I pored toga je bio u više nego dobroj poziciji da dobije meč. Ne znam šta ti nije jasno? I sam znaš da su vas vile pronosale. Drago mi je da ste pobedili ali ako ti misliš da je ovo dobro sto smo gledali tj sto ste veceras odigrali onda samo tako nastavite. I uostalom, šta kaže ta tabela na koju se pozivaš?
G

Gost i

pre preko 1 godinu

Lovernj nije igrao ni do sada.Možda bi i mi dobili neku da je bio zdrav Nedović,ali to nikad ne pominjete,samo ko ne igra protiv Zvezde je bitno.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Nije ni Sengelija igrao za Virtus protiv partizana, a nece ni Jabusele za Real protiv partizana pa?
G

Gfu

pre preko 1 godinu

Pionir bio pun, navijanje odlično, na tribinama ljudi se peli jedni preko drugih, a ovi nek izmišljaju i kukaju... Dok Zvezdu nije oživeo Nedović već trener. Konačno dobre odluke u završnici koje omogućavaju da se pobedi i kad se manje zasluži
p

pitam se

pre preko 1 godinu

Ne znam sto su se peli kad je pola hale bilo prazno...
W

Walldorf

pre preko 1 godinu

Od starta sezone se ponavljaju odredjene stvari. Uglavnom dobro ili odlično otvorimo utakmicu a onda usledi treća četvrtina i početak četvrte, gde sve podseća na zonu sumraka. I tako je iz utakmice u utakmicu. Tako je bilo i večeras. Trener Ivanović je večeras rekao sve što je trebalo reći. Bez uvijanja, apostrofirao je nekoliko igrača koji jednostavno nemaju mentalnu čvrstinu, čeličnu volju i glad za pobedama i napredovanjem. To su osobine na kojima je insistirao i naš brat, trener Radonjić. Mentalnom čvrstinom i sa jednim vrhunskim igračem, Kalinićem, porazili smo sve što nam se našlo na putu prethodne sezone. Kroz ABA Ligu, KRK i državno Prvenstvo. Istim oružjem smo izborili i 14. EL pobeda. I sve to sa konstantno limitiranim sastavom, usled povreda i bolesti. Angažovanjem trenera Ivanovića, koji insistira na istim vrednostima, Uprava je priznala letošnju grešku i katastrofu koja je ozbiljno uzdrmala klub. Izgleda da nam se morao desiti Zadar da bi se u glavama nekih ljudi razbistrilo. Bogu hvala, dolaskom trenera Ivanovića stvari se vraćaju u normalu. No, ne treba padati u euforiju. Letos je dovedena gomila jeftinih poluproizvoda od igrača sa kojima se mora ozbiljno i teško raditi. Problem je u tome da za individualni rad vremena ima jako malo. Sve u svemu, očekujem korekcije u rotaciji i tu treba biti pažljiv. Zbog broja dovedenih igrača koji osim Nedovića, Vildoze, Petruševa i Bentila ne predstavljaju pojačanja u odnosu na prošlosezonski sastav, sada smo ograničeni u mogućnosti dovodjenja novih igrača. Mislim da imamo prava na još tri nova igrača. Neka me neko ispravi ako grešim. Dakle, eventualna pojačanja to zaista i moraju biti. Nema mesta novim promašajima! Na kraju, stvari lagano kreću u dobrom smeru. Svako ko je večeras očekivao čudesa i bravure u Pioniru, treba da zna da je jako teško popravljati tudje greške. Posebno velike. Čestitke treneru Ivanoviću i momcima!!! Ostvarena je velika pobeda. Pobeda koja pre svega na mentalnom planu donosi mnogo. Vratili smo se na pobednički kolosek koji je ranijih sezona trasirao trener Radonjić. A kada je tako, onda to budi opravdani optimizam. I još, na kraju, još nešto. Molim navijače Zvezde da se ostave pljuvanja po Kuzmiću, Laziću, Mitroviću i ostalim starosedeocima koji nam već godinama donose gomile trofeja i radosti!!! Toliko za večeras. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Радује што се Кузмић враћа, Душко воли те торњеве тако да ће за њега бити места. Митар је по мени шта год да уради лидер, прави капитен ове екипе. Е сад наш проблем је што њих двојица нису квалитетом други и трећи већ, први и други центри, штоје за ЕЛ ниво баш танко! Надам се да ће и Добрић ускоро да кликне, али то само под условом да дође нека тројка и да он буде бек ап(иста ситуација као са Џонијем), а за Лазића би заиста било најпаметније ако воли Звезду да окачи патике о клин и седне у управу ил шљака с млађим категоријама ил ко зна шта. Хвала му до неба на свему, али велики играчи и људи знају да процене и прихвате кад је доста! Жив био! Спортски поздрав
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Bio na utakmici, solidno navijanje u polupraznom Pioniru...idemo dalje...
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Ne verujem. Bolje je u vasoj prepunoj hali besplatnih ulaznica. Dobro su vas pripremili. To izuzetno jer ce na kraju sezone biti utisak jaci kad vas dr Covic i ovaj srbenda iz Kuca ponovo spakuju.
B

Brat kalina

pre preko 1 godinu

Još da Kalinic dobije veceras otkaz pa da se vrati u Zvezdu ima da dereme papriku i njegove pulene.
V

Volim fucu

pre preko 1 godinu

Pionir nije bio krcat, draga redakcijo
N

Nolan Smith

pre preko 1 godinu

Kao sto je i arena uvek krcata
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Bravo bree! Ova pobeda menja tok sezone. Imamo lep raspored i nije nemoguce da vezemo pobede u nizu. Alba u gostima bice tesko, ali red je da ih dobijemo. Makabi kod kuce, pa Virtus, Partizan u gostima, Zalgiris i Armani kod kuce. Od tih 6 da dobijemo 4 i bice dobro. Mada prizeljkujem svih 6 da vezemo i napravimo znacajan iskorak. Previse optimisticno, ali iskreno se nadam da ova pobeda od veceras momcima donosi prekopotrebno samopouzdanje i veru u sebe. Svidja mi se sto je veceras trener zakucao Vildozu za klupu kada je video da divlja, iako se osetilo da nam fali. Nadam se da ce to uroditi plodom i da ce Vildoza shvatiti da mora da igra odgovorno, a ne da glumi nba zvezdu. Napred momci, samo jako i hrabro!
r

realan 2

pre preko 1 godinu

jedva asvel dobiju bez dekoloa i ti vec vezujes 6 pobeda... svaka cast....
p

podesen

pre preko 1 godinu

Ako dobije 2 od 6 utakmica da pevate pipirevku,realno 1/6.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Raspored nije los ali igra je daleko od dobre, vidi se da Ivanovic prvo zeli da utegne odbranu, ali velike oscilacije u napadu i mnogo praznih minuta. Bila bi steta da ne tako los raspored prokockamo zbog jos uvek lose organizacije igre i igraca van forme, pre svega mislim na igrace koji ofanzivno mogu da doprinesu. Ivanovic igrac utakmice i 16 datih poena bez suta za 2, Dobric jako los, i Nedovic i Vildosa igraju toplo hladno, urade odlicnu stvaru jednom napadu a u sledecem napadu ne pogode obruc. Holand i Martin bas tanki, tek poneki bljesak, Petrusev se jos trazi kao i Markovic, Lazic vise los nego dobar. Tako da ne znam sta da mislim, definitivno nam treba kos igrac neki Beron, Lojd, Braun, koji mogu da izmisle poene u napadu. NEOPHODAN je i dobar centar, jer da nije Mitrovica bili bi u ozbiljnom problemu sa Kuzmicem, Raduljicom i Martinom.
Z

ZANOKTICA HERIJA MEGVAJERA

pre preko 1 godinu

Igra u prvim poluvremenu dobra,cak sta vise odlicna. I onda ponovo ta nasa 3. cetvrtina rak rana koja nas vec godinama muci. Celokupno 2. poluvrema je bilo uzasno,uz naravno KRIMINALNO sudjenje. Kad se sve sabere najvaznija je pobeda.
m

mile sns delija

pre preko 1 godinu

Pokradosmo Asvel na pravdi Boga!Onolike tehnicke greske ,uapdi u teren publike,pretnje smrcu igracima Asvela!SAMO U SRBIJI
D

Dal je moguće

pre preko 1 godinu

E stvarno hvalim te Bože … konačno i oni neku da dobiju, stvarno bi bilo katastrofa da su i ovu izgubili … dobri su bili a onda roletna, već sam se uplašio da mogu i ovu već pobedjnu da izgube … na kraju malo i sreće ali zaslužene … sva sreća, inače ne bi više bilo zabavno za zezanje
R

Realno super

pre preko 1 godinu

E hvala dragom Bogu da su konačno nekoga pobedili. Da su i ovi izgubili bila bi prava kataklizma. Još ovi igrali bez DeKoloa i Lovernja. Ali i dalje ostaje činjenica da je Zvezda daleko najgora ekipa evrolige sto pokazuju i rezultati a i tabela.
i

iron

pre preko 1 godinu

Polako...tek je odigrano 8 od 34 utakmica...
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Doktorski potez Ivanovica da pravi faul na najgorem njihovom izvodjacu bacanja, nisu to ocekivali, prevario ih opusteno. To su potezi koji odluce pobednika u izjednacenoj utakmici. Volim Radonju kao brata, ali on se ovog ne bi setio nikad, ovakve zavrsnice u EL smo uglavnom gubili
g

gost135

pre preko 1 godinu

Drugo poluvreme za gubitak svih zivaca. Raduje igra Ivanovica, najbolji i u odbrani i u napadu. Mitrovic izvukao u zavrsnici. Nedovic mora vise koristiti brzinu i prodor, narocito kada ga preuzmu centri. Sve u svemu dobra pobeda i nadamo se boljoj igri.
g

golst

pre preko 1 godinu

Fali Jović na pleju
B

Bg

pre preko 1 godinu

Umesto Markovica, mada bih ja rado u timu video Frejzera, slobodnog Luvavua i mozda Mozlija umesto Martina i Raduljice
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Kakav iskusan faul 5 sekundi do kraja, majstorski potez! Iznenadis protivnika koji se tome nije nadao ni malo.
V

Vazurica

pre preko 1 godinu

Ali veoma je fascinantan odnos sudija i kriterijum sudjenja gde god Zvezda igra ili gde god partizan igra, i to bas godine kada je Bodiroga na celu da se ovakav raspored i sudjenje dobije, cudno
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa vama kriterijum smeta otkad igrate EL.. sta Bodiroga ima sa tim? Doslovno bar 5 godina unazad pljujete na sudije..
G

GROBARIJUS

pre preko 1 godinu

Sudije drzale Zvezdu igri ceo mec!!3 namerna faula izmsilejna doslovno Asvelu,ona devojka sa repom samo sto crveno beli dres nije obukla..Ovako domacisnko sudjenje neko d aima u EVROLIGI,svaka cast,treba to izlobirati!
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Mora da si gledao neku drugu utakmicu. Ako ništa drugo samo one dve mrtve lopte na kraju su blago rečeno smešne.
e

eeeeee

pre preko 1 godinu

Kad ovima sudije nisu krive rcavom sve smeta,Ja mislijo ce cova ugasi svetlo ko protiv cedevite
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Bravo za Zvezdu, sramota za Delije što nastavljaju svoj bojkot! Zarđali vam kranovi dabogda
B

Bg

pre preko 1 godinu

Bojkot u Evroligi ne postoji, ako mislis na Aba ligu to prosto nije nista novo i nece oni tu nista menjati nazalost
@

@Boj

pre preko 1 godinu

Očigledno nisi nikada bio ni na jednoj utakmici pa ne razlikuješ ekipe sa 'fudbalskog' i 'košarkaškog' severa. Svaka čast ovim momčićima u kopu a njihove starije kolege nek se stide g****e kad obraza nemaju
B

Bg

pre preko 1 godinu

Meni je vazno da postoji organizovano navijanje na kosarkaskoj utakmici Crvene zvezde, a da li ce navijanje da vodi Pedja, ovaj ili onaj, mladji momci, apsolutno je nebitno.
L

Ludiloza

pre preko 1 godinu

Krećemo uzlaznom putanjom, imamo dosta beskorisnih igrača, što je najgore tu ima i stranaca.
W

Www

pre preko 1 godinu

Sad ce lozenje top 8 i to..
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Ima ovde puno prostora za napredak u svim segmentima igre. Trener je tek dosao, ne zna se puno akcija, i dalje se napadi zavrsavaju u poslednjim sekundama. To ce se sve dovesti u red.
G

Gostćp

pre preko 1 godinu

Trebaće vremena da se sve ovo uklopi. Večeras realno najlakši protivnik, sreća što nisu znali

Forzza

pre preko 1 godinu

BRAVO MOMCI BRAVO DZONI KOJI SE BUDIS ZAPUSIO SI USTA POJEDINCIMA DANAS KOJI SU TE BUŠILI!!!IDEMO MOMCI JAKO POBEDI SE U ZUBI NE GLEDA ALI 3/4 HAOS MORA DA SE TRGNEMO I BUDEMO JOŠ JAČI A SIGURNO CE BITI I PROMENA!!BICE TO DOBRO KADA POSTAVI DUSKO TO NA SVOJE!!!
d

ddkk

pre preko 1 godinu

Deda mraze deda mraze,
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Рударска победа. С обзиром на лоше Бентила, Вилдозу и Недовића до задњег минута добро се и овако завршило.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Утолико је победа већа и значајнија. Руку на срце играли су без најбољег играча, али и ми смо прва 4 кола били осакаћени. Вратило се за ПАО. Утегнуће то Душко, већ мирише на Калемегдан у Јуну
n

nshslaka

pre preko 1 godinu

Utisak večeri - Zvezda pravi faul na 5 sekundi do kraja, jer želi sudbinu u svojim rukama, pritom faul napravljen nad lošim izvodjačem. Šta znači kad ekipa ima ozbiljnog trenera. Inače, Vladi Jovanoviću želim sve najbolje u nastavku karijere, mlad je i deluje kao dobar lik.
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Utisak večeri - nedolazak neimara sa naše severne FUDBALSKE tribine!!!
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Evo sta bih ja rekao o ovoj utakmici. Sudjenje SKANDALOZNO!!! Znaci da ne nabrajam koliko situacije su isle sve na stetu Zvezde kada je faul onda je mrtva to je neko novo pravilo? Ponistavanje trojke Nedovica cirkus, nesportska Petruseva skandal, onaj ofarbani sa dredovima izbacuje sam loptu u aut oni mrtvi ladni daju loptu Asvelu nece ni snimak da gledaju tada... Znaci prvo sto bih rekao bruka i sramota od sudjenja drugo sto bih rekao bravo za Ivsnovica da se pravi faul na 6 sekundi do kraja konacno trener koji misli kao vecina navijaca a ne da branis napad i popijes trojku u zadnjoj sekundi. Igra prvo poluvreme dobro, drugo katastrofa...
J

Japi

pre preko 1 godinu

Sudjenje kriminalno!
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

I znalo se na kome ce da prave faul. Nije sve jedno na kom igracu ce biti.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Pogotovo onaj Spanac nas je urnisao jos u prvom poluvremenu.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Породили смо је, али ако, заслужили смо. Ивановић обуздао дивљање Бентила и Вилдозе и дао до знања свима да је овде Србин прва виолина(за разлику од неких других црних Срба). Биће ово добро... Рад, рад, рад и једна тројка од милиончета да смањимо разлику комшија у том сегменту на 6:3!!!
K

Kotlarnica

pre preko 1 godinu

Ivanović je Crnogorac.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Hahahahah pa vi ste Adamsu dali 200 000 dolara za 3 utakmice sto je odigrao. Ko zna koliki je ugovor imao za citavo trajanje.. Tako da mozete samo lagati i spinovati, opet ce se pokazati da imate veci budzet.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

dobro su te nalozili...
P

Paciotti

pre preko 1 godinu

@Gost999 Da Zvezda ima veći budžet od vas, i oni bi doveli Egzuma, Nanelija, Papapetrua i druge. Zašto ne bi iskoristio sav svoj budžet najbolje što možeš? Nije ti ovo NBA pa da ekipe tenkuju namerno
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Nadamo se da će i fudbalska sekcija Crvene Zvezde shvatiti da bez iskusnog i trofejnog trenera nema rezultata bez obzira na ulaganja .
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Ajde hejteri na spavanje. Čovek odradio jedan trening sa ekipom i dobio u EL, ne bitno koga, i da li kuci ili na strani, ne zna još ni imena svima bre, ajmo podrška treneru, svaka naredna tekma, bolja partija. A komšiluk neka kmeči, tek će. Pozz Delije!!!
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Pocela je najzad odbrana da se igra... samo polako, sve ce to leci na svoje... vrlo vazna pobeda posle drame, moze cak da bude i prekretnica swzone
i

idemoooooo

pre preko 1 godinu

Krece lozenje, krece borba za top 17. Neka nas se 16to mesto ponovo plasi!
i

istina

pre preko 1 godinu

A kometar kuzmica puna hala ,ko je njemu reko da zna da kometarise,amater,mrnjajtega odma
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pa hala i jeste bila puna
m

mirko v

pre preko 1 godinu

bg@videlo se puno praznis stolica plavih?o cemu pricas?
@

@mirko v

pre preko 1 godinu

I sta sad ? 30 praznih stolica je bitnije od ostatka hale koji je bio pun ? Ajde bre palite kompleksasi
G

Gost za mirka

pre preko 1 godinu

Da objasnim,pošto vidim da ne razumete.Ako se prodaju sve karte na navijačkoj strani,kupujemo karte za onu koja ima, ali u svakom slučaju idemo na navijačku,zato će uvek biti praznih stolica.
о

окнарб

pre preko 1 godinu

Да је остао Калинић и да смо се ријешили Пефија,Кузмића ,да је дошао Гудура и један прави центар и још један шутер друга би се пјесма пјевала,али очајан прелазни рок изузев доласка шпанца и сада тренера,али то ниједовољно и они неђе сносити никакве посљедице ма како се сезона завршила
N

Na

pre preko 1 godinu

Kojeg španca misliš, vildosa je argentinac.

radonjica

pre preko 1 godinu

I pored toliko ulozenih para u drzavnu mezimicu, pojacanja itd, oni jedva dobijaju raspali Asvel u Beogradu. Drugu pobedu slave kao 22 jbt 😂😂😂
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Тај распали асвел добија партизан два пута! Запиши овај датум!
A

Auu

pre preko 1 godinu

Sine koliko slepera miliona ste potrosili u zadnje 2,3 sezone,najtrofejniji i najskuplji trener Evrope,igraci iz F4 ekipa EL i EK,bezi.

radonjica

pre preko 1 godinu

@au Druze mi dovedemo strance koji prave razliku i koii imaju kvalitet. Vi dovedete 10 stranaca takozvanih pojacanja od kojih 9 budu promasaji na koje bacite pare i onda kukate. Smesni ste generalno gledano. Unakazicemo vas i u aba i u El. Vreme ce pokazati sve :))
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Pobedaaaaa ....konacno da trener dobije utakmicu,Ivanovic je odlicno pravio faul na 6s do kraja,hteo je sudbinu u svojim rukama,da ne rizikuje primljenu trojku i to se pokazalo kao pun pogodak.Faul je pravljen nad ne tako dobrim izvodjacem sl bacanja,lik je to i dokazao :) Na misice ali i to je mnogo vazno pre svega psiholoski,da igraci pocnu da veruju,samopouzdanje je cudo!Napred Zvezdo
G

Gde li

pre preko 1 godinu

Je sudija izbunario, mrtvu loptu 4 sekunde pre kraja, neverovatno.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Vidim mnogo komentara sa druge strane, sutra igra partizan, gledas u svoje dvoriste, docete i vi na red, polako, svidja mi se da mnogo letite, ali zato ce pad biti spektakularan
B

Bg

pre preko 1 godinu

Nikako da nauce, najsveziji primer je prosla sezona gde su jos tokom leta poleteli i postali sampioni.
.

.klikeras

pre preko 1 godinu

Imajte u vidu da su ovi oprali Baskoniju od koje smo i mi i vi pukli. U EL svakog svakog moze da bije,samo je stvar momentuma,dana i td.
7

79

pre preko 1 godinu

Kako ovog lazica nije sramota??ima li on karakter da sam ode.kuzmic markovic isti kao i on
9

9009

pre preko 1 godinu

Ništa to ne valja i dalje,loša igra,srećna pobeda.
P

Promasaj

pre preko 1 godinu

Ovaj trener ce biti promasaj. Cim nedovic pocinje na klupi znaci on se sada pravi nesto kao pametan, kao djordjevic kada je drzao jokica a pocinjao bircevic. Samo kod nas moze da najbolji igrac ne krece u prvoj petorci

Forzza

pre preko 1 godinu

Pa on trener dobio utakmicu sa faul a holand igrao u prvu mora covek da pusti nekog jer svi su krenuli od starta agresivno na loptu nisu mogli da nam pridju do kos u prvo poluvreme ali u drugo pad koncentracije, vildozu poslao na klupu u drugo i pokazao ko je glavni ali sve u svemu bitna je pobeda i bice ovo dobro tek prva utakmica Ivanovica a najveci profit je ozivljavanje dzonija ivanovica
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

I igrao finale SP i OI i gubio u tim finalima od SAD koju ni svi zajedno sa tih takmicenja da su sastavili ekipu ne bi pobedili. Pusti ti Đorđevića ('taj" nam je doneo 3 zadnje medalje za reprezentaciju i jos DUGO DUGO necemo prici ni blizu medaljama).
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Promašen je tebi život. Jedini koji se pravi pametan ovde si ti koji ima obraza da naziva čoveka promašajem posle dva treninga i jedne utakmice
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

pobeda je vazna ali da smo izgubili bio bi to veliki neuspeh protiv ekipe bez 2 prva strelca, mnogo igraca je bas ukatastrofalnoj formi , i pored smesnog sudjenja ne samo one dve "mrtve lopte"na kraju nego i kriterijum sudjenja ali i mi kakve glupe faulove smo pravili kada nismo bili u bonusu ,pa ona namerna , da ne nabrajam sve ,unutrasnja igra nula, mitrovic i bentil zajedno 9 izgubljenih lopti, igra u odbranispoljne linije a i u napadu lose i to pre svega nedovic, vildoza, dobric , znaci od 12 igraca ti mozes da kazes nesto dobro o ivanovicu na ovoj utakmici i donekle laziceva odbrana ali i on je napravio par gluposti ostalo veoma lose a valjda od ovoga ne moze gore
j

jela

pre preko 1 godinu

Dobrić + Holland + Lazić = 8 poena... Možda je statistika surova, ali nije ovo za EL. Nažalost, ali je baš premalo.
J

Jao

pre preko 1 godinu

Mozda je krš, mozda je losa kosarka, mozda je ko zna sta vec sve ali Zvezda pobedi. A dal cete vi sutra pobediti? Imacemo isti broj pobeda ili cak jednu vise od Partizana jer niste bolji
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Odlična odbrana. Mali pad u trećoj četvrtini, ali zaslužena pobeda. Zvezda nema toliki kvalitet da igra na puno poena. Čim sam video da pravimo faul znao sam da se pobeđuje.
H

Hjkllllknbv

pre preko 1 godinu

Jos bez de koloa igrali ovi francuzi i opet jedva dobismo
з

зики

pre preko 1 godinu

Треба нам центар и још један шутер попут Недовића.Тренер је морао доћи раније бојим се да је сувише касно за прикључак
P

Pojacanja

pre preko 1 godinu

REKONSTRUKCIJA TIMA PO HITNO MORA DA SE ODRADI,PENZIONERI POPUT MARKOVIC,KUZMICA,RADULJICE..ITD MORAJU DA IDU IZ KLUBA STO PRE!
h

haubicaaa

pre preko 1 godinu

Sta ti je Kuzmic sad kriv, decko je odigrao vise nego pristojno obe utakmice.
R

Rekreativci

pre preko 1 godinu

@haubicaaa... Kuzmic od 45.god kome je karijera zavrsena jos pre 4 godine nema kvalitet ni u drugoj ABA ligi da igra a kamoli u Zvezdi i Evroligi! Covek koji zadnje 4 godine koliko je u Zvezdi ima prosek od TRI poena i DVA skoka po utakmici u svim takmicenjima,pa dete od 15 godina bi imalo bolji ucinak od njega,sto pre ode iz kluba to bolje za nas! Dosta vise rekreativaca i penzionera u klubu od 40+ godina poput Markovica,Kuzmica,Raduljice...vreme je za mladje i bolje igrace na tim pozicijama i bolja pojacanja koja ce praviti razliku na terenu a ne postizati po 2-3 poena po mecu tokom cele sezone kao sto je to slucaj sa ovom trojicom Rekreativaca!
@

@haubicaaa

pre preko 1 godinu

Ma lik redovno smara i ostavlja isti komentar na svaku vest o Zvezdi, nebitno da li su ti igraci igrali pa i ako odigraju dobro on napise isti komentar
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Al ste ga opisali, svaka čast. Kakva klinički mrtva? Ovi su u trećoj četvrtini imali bukvalno 2 promašaja, sve što su šutnuli su ubacili. Na kraju je kvalitet došao do izražaja, i trener! Kakva odluka da se na 2 razlike pravi faul u poslednjem napadu, znajući da će ovaj bar jedno da promaši. Sudije su ih držale do zadnje sekunde onom glupom mrtvom loptom gde igrači Asvela ne da ne drže loptu nego je pitanje da li su je i pinuli, umesto da sviraju faul nad Dobrićem, ali ajde. Bitno je da se jedna neizvesna utakmica pobedila. A sad, u nove pobede! Bravo momci, bravo treneru, bravo svi! Strah u milionerima izmiče kontroli :D
i

istina

pre preko 1 godinu

Izvini sta si gledo ti,
j

jaa

pre preko 1 godinu

a sta bi bilo da je pogodio oba i otislo se u produzetak? Uzmnogo srece i na misice zasluzena pobeda sve ostalo nije vredno pomen.
u

uzas

pre preko 1 godinu

Da imas malo obraza, ne bi se javljao posle ovakve utakmice. A "milioneri" se veruj mi raduju kad vas vide ovako. Do juce sam mislio da ce sve ispod +30 za Partizan biti sramota, sada mislim sve ispod +50.
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Obe ekipe vise lice na rukometne nego na kosarkaske ekipe.
G

Gost0987654

pre preko 1 godinu

Lazić, Marković, Holand i Martin ne smeju igrati El, nisu za to. Valjda će shvatiti trener
G

Gost45

pre preko 1 godinu

najbolja odluka ikad kad imas 2 razlike a ostalo manje od 10 sekundi je da pravis faul i imas u rukama najmanje produzetak. Svaka cast Ivanovicu treneru tako uvek treneri treba da rade, bice ovo dobro
l

lol12

pre preko 1 godinu

I to znalo se na kome da je prave sto je na kraju mozda i prelomilo
h

haubicaaa

pre preko 1 godinu

Treba pogoditi oba bacanja u pioniru, zatrese se ruka barem malo
G

Gostijjo

pre preko 1 godinu

Tačno se vidi pečat trenera, još da izbaci Lazića iz rotacije pa da nam svane Kobajagi igra dobru odbranu, non stop 2+1 pravi faul ko da je Birčević
B

Brooklyn 1994

pre preko 1 godinu

Sta se bre vidi pecat?Jovanovic je za ovoga doktor nauka!!Dobili smo Bajern koji je jaci x puta od Asvela,dobio bi Vlada i ove lagano vrlo..Ovaj covek je teska prevara sto sam i napisoa kad je doveden siti dan,ovo je dobio i to je to..,ima 70 godina,fura repic,i to puno govori o coveku..
p

podesen

pre preko 1 godinu

Bas je pecat trenera od +15 do -8.
@

@brooklyn

pre preko 1 godinu

Ne moze da bude prevara kog cene u Spaniji kao da je spanac, ko je uzeo 3 puta Spaniju, 4 puta kup Spanije, 1 superkup, 2 finala Evrolige, jednom treci sa Barselonom. Takodje nema 70 godina vec 65 i nema skoro ni jednu boru na licu dok ih ti verovatno imas od alkohola, cigara i nezdravog zivota iako si moguce duplo mladji od njega. Covek ima znanje, i dalje veliku energiju, mozak mu radi odlicno i to je jos uvek top trener u snazi. Sto se tice repa to je njegova licna stvar i totalno nebitna za nas, sta moze da nam kaze rep ? Da covek simpatise mozda neku rok muziku, i sta onda ? Los je trener, losa je osoba ? Koliko se prosipas to je nerealno.
A

Avenger

pre preko 1 godinu

U kliničko mrtvilo nas odvele sudije, ali džaba breeeeeee!
1

145 5

pre preko 1 godinu

Od dobijene utakmice, pa do pritiska 300 sa 200 u zadnjoj cetvrtini. Moglo je ovo pre da se resi a ne ovako u 4 cetvrtini. Bitna je pobeda.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Kakvo suđenje majko moja,ovo skoro nisam video! Koliko navlačenja na asvel,ovo je bilo sramota
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Vidi se pečat predsednika Evrolige. Više mrzi zvezdu nego što voli svoj klub. Klasika za njih.
d

da breee

pre preko 1 godinu

Jaioooo jeste, svi su protiv zvezde, urota, aaaaaaaa paranojaaaaaa
A

AV SEVER

pre preko 1 godinu

Igras kuci,ovi bez najboljeg igraca,sa plejom od 14 kila i 600 grama sa pramenovima,def najslabiji tim EVROLIGE i ovi mucenici ih dobise ni sami ne znaju kako...
e

esi mi dobar

pre preko 1 godinu

Burazeru, do skoro je Bajern bio najslabiji, sad Asvel?? Odlucite se...kad budemo vas dobili onda cete vi biti najslabiji tim?
p

podesen

pre preko 1 godinu

Oziveo je ovaj glupander od trenera Asvela,decko pojma nema a i ekipa mu je težak krs.Zvezdu ne komentarišem tim za evro kup.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Звезда је ел изборила на терену. А твој тим?
p

podesen

pre preko 1 godinu

3 puta dobila evro ligu a nije zaslužila na terenu.Igokea,Cibona,Korona.
G

Gostiu

pre preko 1 godinu

igra uzasna i dalje. Nikola Ivanovic odlucio mec a ne Nedovic
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Ali izmisljena mrtva lopta na oba promasena slobodna bacanja,ovo nema nigde,koliko nas sudije samo kanale,dok neki imaju domace sudjenje svaku utakmicu ali vratice se ovo,gleda ovaj od gore sve! Bravo Zvezdo!
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Pobedila malo manje loša ekipa

Sakur

pre preko 1 godinu

Ahahaha ovi moraju da pokradu ovaj nesretni asvel,prvo tehnicka onda bentil iz auta vraca loptu ovom koji sa svoje polovne uzima loptu i sudije nista ahahahahahahahah bravo panteri zgazite ih sve
K

Koš

pre preko 1 godinu

Jedan veliki očaj od košarke večeras u Pioniru.
B

Bravo panteri

pre preko 1 godinu

Svaka cast fenjerasima na pobedi, dobili jedva u Pioniru ocajni Asvel bez dva najbitnija igraca
G

Gost07

pre preko 1 godinu

IVANOVIĆ MARKOVIĆA SVEO NA 4 MINUTA I ODMA POBEDA KOD JOVANOVIĆA MARKOVIĆ IGRAO PREKO 20 MINUTA KAO STARTNI PLEJMEJKER HITNO ALI HITNO DOVESTI PLEJMEJKERA ZAHVALITI SE MARTINU I HOLANDU
Z

Zvezdas!!!

pre preko 1 godinu

Jedino je bitna ovde pobeda, ovo ostalo za sad isto kao kod Jovanovica....Nema razloga za slavlja uopste.
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Sta ti je trener a ne onaj amater... Covek ima karakter i to ce preneti na ekipu... Polako,bice i ove godine kalemegdan.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Nije do trenera,sreća velika.