Komentari na vest

Zvezda u Minhenu živi od asistencija: Jedina pobeda s Jovićevih 19, a danas bez Tea

P

Pedja108

pre 2 meseca

Svaki cas se spominje kad Teo ne igra. Zvezda je tim i ne treba da zavisi ni od jednog igraca. Koliko god Teo svojim asistencijama znacio za ekipu, razigrava saigrace, kao suter je dosta los, pogotovo sa trojkama. Kada krene da promasuje, on tada jos vise krene da puca, iako mu ne ide. Postoje igraci valjda koji jos umeju da vode loptu, da uposle igrace, stvore im prostor. Jos jedna mana za Tea su godine. On i u najboljim danima nije bio kondiciono najbolji, a sada cim se negde malo vise istrosi na jednoj utakmici, posle toga bar tri mu treba za odmor. I ako se Partizan izbori do finala ABA lige, siguran sam da Teo nece bit spreman za 5 utakmica, ako bude trebalo.
с

свим срцем уз

pre 2 meseca

Бајерн!!!!
D

Decenijasi

pre 2 meseca

Ono kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda oni takvi dodju ovde da pricaju Zvezdi nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣
A

Aahahahaahajaj

pre 2 meseca

😂😂😂😂😂😂😂, pa mi i ne pricamo o Zvezdi, nego o FMP-U,a vi vec celu noć, jutro evo sad i podne pricate o Partizanu i o Obradoviću, nemas vise od 10 poruka ovde, a na Partizanovim vestima imas vec 250😂😂😂😂
s

spiritus movens

pre 2 meseca

Ako ponovimo igru kao protiv Partizana, mozemo do 2 boda u gostima. Sto se tice partizanovaca, njima je ono sinoc bila grupna terapija nakon 3 vezana poraza u derbiju za mesec dana. Otuda onoliko odusevljenje i suze radosnice, da pokazu kako su preboleli.
S

Sine

pre 2 meseca

Dobili smo vas 2x u 3 večeri. I tek ćemo da vas dobijamo kad bude bilo vreme.
N

Nijee

pre 2 meseca

Bajern dobio Partizana u Beogradu a da ne dobije Zvezdu u Minhenu,ma dajte molim Vas.
S

Samo 3 komentara?!

pre 2 meseca

Svi cigani vise na Partizanovim vestima.
A

Ahaahahaha

pre 2 meseca

😂😂😂😂😂😂, cela mahala botuje protiv Zeljka😂😂😂😂
P

Paa

pre 2 meseca

A gde vi uje visite? Vidim na našim vestima.
J

Junker

pre 2 meseca

Sreca nasa pa Partizan muci svoje muke i gube utakmice bez ikakvog smisla. Ova sezona je katastrofalna ako gledamo samo nase dvoriste. Vidim da uprava nije zainteresovana za ikakav “rad na terenu” po pitanju EL, valjda racunaj donece im Teo i Aba titulu pa smo sigurni. EL sezona je jedna od losijih.
M

Micko av

pre 2 meseca

Zvezdi je jako vazna utakmica veceras. U slucaju da pobedi ostaje u igri za plasman od 11 do 15 mesta, dok u suprotnom je sedam kola pre kraja zacementirala svoje mesto kao i ekipe Reala, Albe i Asvela. Ne treba zanemariti da novcani nagradni fond dobijaju ekipe plasirane od 1-12 mesta saglasno plasmanu. Tako da ima i tu velikog uloga u utakmici protiv Bajerna. U slucaju pobede Zvezda imala bi bolji skor od Bajerna i u tom slučaju bi bila minimum 15 mesto, u zavisnosti od raspleta ostalih rezultata bi mogla i do 13-14 mesta.

jedina zdrava priča

pre 2 meseca

igrajte kao u Nisu