Branko Lazić i Ognjen Dobrić (©Star Sport)
Branko Lazić i Ognjen Dobrić (©Star Sport)

Zvezda u punom sastavu: Lazić i Dobrić igraju protiv Cedevite Olimpije

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.05.22. | 17:20

Dobre vesti uoči polufinala...

Kapiten Branko Lazić i Ognjen Dobrić biće u sastavu Crvene zvezde za prvi meč polufinala Jadranske lige, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Danima je trajala neizvesnost oko učešća dvojice dugogodišnjih prvotimaca i važnih karika u sistemu Dejana Radonjića zbog problema sa povredama, ali su obojica dobili zeleno svetlo da se vrate na parket i pomognu saigračima u susretima sa Cedevitom Olimpijom.

Izabrane vesti

19.00: (1,30) Crvena zvezda (16,0) Cedevita Olimpija (3,90)

Ovo su odlične vesti za stručni štab, pogotovo jer je skoro tri sedmice ekipa bila bez takmičarskih utakmica, ali i zato što daje mogućnost Radonjiću da proširi repertoar i dobije veću rotaciju igrača. Ostaje da se vidi koliko će prostora dobiti, pogotovo se to odnosi na iskusnog kapitena koji je van parketa gotovo dva meseca. Dobrić je probleme osetio tokom utakmice protiv Borca u Čačku, ali je u međuvremenu uspeo da dođe u stanje da odgovori zahtevima serije koja za Crvenu zvezdu neće biti nimalo laka. Obojica su prošli kroz individualni plan rada u danima pauze, ali su zatim trenirali i sa ekipom.

To znači da će Crvena zvezda polufinale dočekati u punom sastavu.

Prvi susret između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije na programu je od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić, dok je drugi meč zakazan za ponedeljak od 18.30.



tagovi

KK Crvena zvezdaOgnjen DobrićBranko LazićABA ligaplej-of ABA lige

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara