Komentari na vest

Zvezdu u subotu čeka još jedan derbi: Sve je lakše kada se pobeđuje

V

Voždovac

pre 4 meseca

Ova utakmica jeste bitna kao i svaka druga. Ko govori suprotno je neznalica. Svakako treba dati minute Lazareviću, Tobiju i Iliću, ali nikako da Bolomboj, Teodosić i Nedović presede na klupi.
B

Bojan13320e

pre 4 meseca

Za Vitu - Lik kaze da je bolje da odmaramo Tea od stotinu ljeta, Bolomboja i Mitrovica jer ide duplo kolo sa ekipama koje se mogu dobiti na strani, a gde bi nas svaki poraz kostao plejofa. Ovamo neka se rvaju Tobi, Ilic i ko vec, pa sta bude.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Plaćeni su debelo, i ima da igraju na svaka tri dana. Niko nije rekao da Teodosić i ostali glavni igrači treba da igraju po 30 minuta, ali treba da igraju onoliko minuta koliko je dovoljno za pobedu. Prošle sezone nas je opuštanje protiv Cibone koštalo Aba titule. Zato nema opuštanja dok god se i matematički ne obezbedi prvo mesto, onda tek dati veću minutažu onima koji sada manje igraju.
D

Don Vito Corleone .

pre 4 meseca

Vidim dole u komentaru lik kaže da Zvezda treba turistički da ode tamo, čak kaže da ne bi bilo loše i da izgubi jer ima dosta pobeda više od ostalih. Čisto luzersko razmišljanje. Pravi šampioni pobedjuju i kada im ne treba, i ne zanimaju ih nikakve kalkulacije. A tek da ne pričam koliko pobede daju na samopouzdanju i pojedinačno igračima, i celoj ekipi. Čak i da nije ugroženo prvo mesto u ligi, treba pobedama dizati formu jer najvažnije utakmice tek dolaze. Zvezda će pobediti sve utakmice do kraja ligaškog dela Aba lige.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Jako bitna utakmica. Ako je dobijemo skoro pa sigurno smo prvi u ABA. Ako izgubimo imamo dve mnogo teže utakmice: Ritograd i partizane u Areni ponovo. Dobiti ovo sutra po svaku cenu.
0

009999

pre 4 meseca

POJACANJA POJACANJA POJACANJA...
B

Bojan3212

pre 4 meseca

Ova moze i da se izgubi, neka odu turisticki s obzirom da imamo 3 pobede vise od drugoplasiranih
T

Tsog

pre 4 meseca

Najjeftinija karta 25€??? Za ostale utakmice Aba lige 8€, za Partizan bila 15€. Kupili smo, ali nije fer potez Olimpije...
J

Junker

pre 4 meseca

Pa bas i ne, zato sto imamo jos Buducnost u Moraci i derbi, a derbi Aba je druga prica od EL. Ako se Cedevita pobedi, a bice zeznuto, moze se reci da smo 99% prvi.