Ognjen Jaramaz, Stefan Jović i Nemanja Bjelica s okupljanja (©KSS)
Ognjen Jaramaz, Stefan Jović i Nemanja Bjelica s okupljanja (©KSS)

Još jedan problem za Srbiju, Ognjena Jaramaza muči Ahilova tetiva

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 16:00

Zajedno sa Markom Gudurićem čekaće procenu doktora specijalista, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Zajedničkim ručkom u ranim popodnevnim časovima košarkaška reprezentacija započela je pripreme za olimpijske kvalifikacije, a već prvog stručni štab vođen Igorom Kokoškovim naišao je na novi problem. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, povreda Ahilove tetive muči Ognjena Jaramaza.

Nedelja, 18.30: (2,30) Real Madrid (14,5) Barselona (1,70)

Izabrane vesti

Najbolji košarkaš Partizana prijavio je problem dugogodišnjem reprezentativnom doktoru Draganu Radovanoviću zbog čega će u narednim danima da uslede detaljni pregledi kako bi se potvrdio stepen povrede i šta to znači za njegove dalje obaveze s nacionalnim timom.

Podsetimo, stručni štab je od ranije suočen s povredom Marka Gudurića koji se požalio na upalu tetive, o čemu smo takođe pisali. Kako se može čuti, obojica će proći stručnu evaluaciju i biće na posmatranju narednih nekoliko dana kako bi se došlo do konačne ocene da li Gudurić i Jaramaz mogu da pomognu nacionalnom timu na putu do Tokija. Gudurić je takođe imao zakazane preglede u Minhenu kod specijalista, a sa kompletnim slučajem upoznat je i dr Radovanović, koji će dati konačnu procenu i u dogovoru s njim biće doneta odluka da li će dvojica srpskih reprezentativaca biti u kombinaciji za kvalifikacije.

Srbija će kvalifikacije za Olimpijske igre započeti u Grupi A protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će u Grupi B biti Italija, Portoriko i Senegal. Kvalifikacije se igraju od 29. juna do 4. jula u dvorani Aleksandar Nikolić.

Na prvom spisku Igora Kokoškova našlo se 25 imena - Miloš Teodosić, Stefan Jović,Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Nemanja Nedović.



tagovi

Marko GudurićOgnjen Jaramazkošarkaška reprezentacija Srbijekvalifikacije za Olimpijske igre

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara