""
""

Fofana raskinuo, ali je pre toga napravio gest za pohvalu

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.06.16. | 11:49

Napadač iz Obale Slonovače oprostio Partizanu dug

Posle tri godine rastali su se Partizan i Ismail Beko Fofana. Napadač iz Obale Slonovače je u subotu jutro posetio stadionu u Humskoj 1 i zvanično raskinuo ugovor, godinu dana pre isteka, potvrđeno je MOZZART Sportu.

Tom prilikom, 28-godišnji špic je pokazao i kakav je čovek, oprostio je dug koji su čelnici Parnog valjka prema njemu imali još iz prve sezone po dolasku iz jermenskog Širaka. U pitanju je suma od nekoliko desetina hiljada evra. Kako je rečeno našem portalu, Fofana nije želeo da bude smetnja klubu koji se suočava sa velikim finansijskim izdacima, zato je oprosito deo sledovanja na ime plata i premija iz perioda još pre odlaska na jednogodišnju pozajmicu u Kinu.

Izabrane vesti

Fofana je od rukovodstva crno-belih dobio „čiste“ papire, slobodan je u izboru nove sredine, a njegov naredni klub će verovatno biti u inostranstvu.

Jedan od miljenika Grobara je za Partizan odigrao 21 utakmicu i dao osam golova, što je više nego pristojan učinak, imajući u vidu skromnu minutažu kod svakog trenera osim kod Vuka Rašovića, kod koga je u početku koliko-toliko igrao.

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizanletnji prelazni rok 2016Ismail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara