""
""

Ekspresan posao: Fofana već zadužio Partizanov šal (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.08.13. | 19:06

Doskorašnji napadač Širaka potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima, prisustvovaće večerašnjem revanšu sa Ludogorecom, sutra promocija

Partizan je ekspresno završio posao sa Ismailom Bekom Fofanom (24). Doskorašnji napadač Širaka je iza podneva doputovao u Beograd na završne pregovore sa crno-belima, a posle susreta sa sportskim direktorom Albertom Nađom potpisao četvorogodišnji ugovor sa srpskim prvakom.

Internacionalac iz Obale Slonovače sutra će biti podvrgnut lekarskim pregledima na VMA, posle čega sledi overa saradnje u FS Beograda i predstavljanje medijima. Pre svega toga, napadač će na stadionu u Humskoj 1 večeras prisustvovati revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u kome ekipa Vuka Rašovića juri gol minusa protiv Ludogoreca (1:2). 

Izabrane vesti

Fofana je rođen 8. septembra 1989. u Abidžanu, a posle kratkog igranja fudbala u otadžbini, njegov talenat primetili su skauti Čarltona i 2007. potpisali sa njim ugovor, ali napadač nije mogao da igra za Engleze, jer nije imao radnu dozvolu. Zato ga je klub iz Londona slao na pozajmice u norveški Fredrikštad, nižerazredne francuske ekipe Šerbu i Sent Lo Manš, da bi se 2010. vratio u domovinu i obukao dres Seve sportsa.

Za Širak je Fofana odigrao 31 prvenstvenu utakmicu u Prvoj ligi Jermenije, postigao je 15 golova, a minulu sezonu proveo je na pozajmici u iranskom Zob Ahanu. Čelnicima Partizana preporučio se u dve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

(FOTO: partizan.rs) 


tagovi

Ismail Beko FofanaObala SlonovačeFK PartizanŠirakSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara