""
""

Fofanina borba za goli život: Nisam znao šta me je snašlo, plakao sam u bolnici

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.14. | 09:48

Napadač Partizana otkriva zdravstvenu dramu kroz koju je prošao krajem prošle godine

Na muke je stavljao odbranu Partizana u dresu jermenskog Širaka i zahvaljujući tim partijama, Ismail Beko Fofana je obezbedio transfer u Humsku. Ali umesto da postane udarna igla Parnog valjka, napadač iz Obale Slonovače je došao u situaciju da se zbog velikih zdravstvenih problema bori za goli život.
“Prošlu godinu želim da zaboravim. Sada se osećam sjajno. Ali ta dva meseca bila su veoma teška. Nisam trenirao, nisam imao mečeve u nogama i sada sam, razumljivo, manje fizički spreman nego ranije. Ne znam ni sada šta me je zadesilo, svakodnevno sam bio podvrgnut ispitivanjima. Imao sam temperaturu, ali nisam klonuo duhom. Insistirao sam na odgovorima, hteo sam da znam da li mogu da nastavim sa fudbalom. To me je najviše tištilo”, rekao je Fofana za Sport.

Izabrane vesti

Tamnoputi golgeter otkriva da je često plakao u tim trenucima i da su mu porodica i želja za fudbalom pomogli da prebrodi tešku situaciju.
“Plakao sam često, nisam verovao da se sve to meni dešava. Bilo mi je krivo što sam se izborio da dođem u veliki klub, a zadesio me je problem iznenada. Znao sam da to nije dobro, ali sam zahvalan Bogu što mi je pomogao da sve prevaziđem i da nastavim da radim ono što volim.”

Sada ga očekuje novi početak i borba za mesto u timu sa novajlijama Lazovićem i Škuletićem.
“Počinjem od početka, kao da sam tek došao u Partizan, ali ne žalim se posle svega što sam prošao, srećan sam zbog toga. Pored sebe sada imam dva proverena napadača i svi ćemo se boriti za mesto u timu, a trener će da odluči ko će na teren. To je dobro za tim, a i za mene lično, jer će me naterati na dodatni rad i napor”, kaže internacionalac iz Obale Slonovače.

Fofana kaže da poput ostalih fudbalera srpskog šampiona uživa u partijama Partizanovih košarkaša.
“Redovno gledam utakmice košarkaša Partizana i zaista uživam. Igraju odlično, imaju sjajnog trenera Vujoševića, kao i Bogdana Bogdanovića, koji je veoma talentovan”, istakao je Fofana

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanIsmail Beko Fofana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara