NBA večeras: Karmelo u minus fazi

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.12.19. | 16:53

Pogledajte nekoliko tipova koje smo pripremili...

NBA cirkus se nastavlja i noćas, a one najupornije i najzagriženije ljubitelje najkvalitetnije košarkaške lige na svetu očekuju i zanimljive kvote i mečevi. Videćemo ko će biti rapsoložen da zablista ili ko će da podbaci pod NBA obručima, a kao što je običaj i danas smo vam pripremili nekoliko tipova. 

TORONTO REPTORS - MAJAMI HIT (klađenje na meč, tip 1, kvota 1,60)
Uz utakmicu između Denvera i Lejkersa, ovo bi trebalo da bude najzanimljivija utakmica večerašnjeg programa. Obe ekipe igraju dobro na obe strane parketa i s razlogom su druga i treća ekipa na Istoku. Iako to sugeriše da bi ovu utakmicu trebalo izbegavati na tiketima, mi ipak preporučamo opkladu na Kanađane. Jednostavno, previše su nas impresionirali na utakmici protiv Jute Džeza, gde su na poluvremenu vodili 40 razlike, da bi mislili da danas mogu da izgube. Problem Hita će biti i činjenica da su najbolji igrači Reptorsa na krilima gde je Majami ipak najtanji.

Izabrane vesti

KRISTAPS PORZINGIS (broj poena (18,5), tip više, kvota 1,85)
Dok su sva svetla pozornica usmerena na Luku Dončića, Kristaps Porzingis ima sasvim pristojnu sezonu. Na proseku je od 17,2 poena, 9,2 skoka i 2,1 blokadu po utakmici, a danas bi mogao dobro da prebaci šutersku normu jer Dalas igra protiv Nju Orleansa koji prima najviše poena u celoj Zapadnoj konferenciji, a posebno im je problematična obrana na krilnom centru gde bi nominalno na Porzingisa trebalo da ide Brendon Ingram koji ga može ispratiti jedino pogledom. Zabiće i Ingram dosta, ali i primiti.

TRISTAN TOMPSON (broj poena (12,5), tip manje, kvota 1,95)
Centar Klivlenda je odlično ušao u sezonu, ali je u poslednje vreme počeo da biva sve lošiji. To je ipak bilo za očekivati, ali je Tompson i dalje prilično solidan pa Klivlend s njim nema većih problema. Što se kladionice tiče, u poslednjih osam utakmica on je šest puta išao ispod današnje granice, a kako danas za protivnike ima jaku centarsku liniju - Andre Dramonda i Blejka Grifina, onda je za očekivati da ne bude preterano efikasan.

KARMELO ENTONI /broj poena (15,5), tip manje, kvota 1,85)
Kada neka ekipa postigne 150 poena u utakmici, a onda igrači nakon nje kažu da se tek upoznaju, jasno je da ta ekipa cilja na velike stvari. Klipersi su 150 poena postigli pre par dana Vašingtonu, a danas im u goste dolazi još jedna ekipa koja se nije proslavila odbranom. Portland igra nešto bolje u poslednje vreme, ali pobeda ekipe iz Los Anđelesa ne bi trebalo da dođe pod znak pitanja. Nama je važnija činjenica da će Karmelo Entoni prvu utakmicu nakon što je izabran za igrača sedmice Zapadne konferencije igrati protiv možda i najopasnije obrane za njega - Kavaji Lenard, Pol Džodrž, pa i DžMajkl Grin imaju sve što treba da Mela zaustave. S obzirom na to da je on, realno, u poslednje vreme ipak igrao iznad očekivanja, danas se isplati igrati na "manje".

(FOTO: Reuter)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara