""
""

Neverovatno: Čukarički zakucan za dno, Spartak četiri puta gađao u metu na Banovom brdu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.09.16. | 20:59

Potpuni potop Brđana...

Padu Čukaričkog se ne nazire kraj. Brđani su bez glavnog šefa struke (ekipu vodili Mirosavljević i Jurasović) doživeli pravu katastrofu na svom terenu od subotičkog Spartaka, pa od večeras drže poslednju poziciju Superlige. Subotičani su na Banovom brdu slavili posle preokreta u drugom poluvremenu, a u značajnoj meri im je pomogla i činjenica da je domaćin od 62. minuta utakmice igrao sa igračem manje - 2:4 (1:1).

Izabrane vesti

Čukarički je bolje otvorio meč, poveo golom Aleksandra Jevtića u 16. minutu, ali je ubrzo ostao bez igre, što su gosti znalački iskoristili. Nemanja Milić se potrudio da njegov tim na odmor ode sa egalom u rezultatu, a već na startu drugog poluvremena Spartak Ždrepčeva krv je u potpunosti dotukla domaći tim. Prvo je kapiten Torbica u 48. minutu sa bele tačke doneo prednost svom timu, a samo tri minuta kasnije na semaforu je stajalo 1:3, pošto se u strelce upisao i Đorđe Ivanović.

Da se Brđanima loše piše i u ovoj utakmici bilo je jasno u 62. minutu, kada je isljučenje zaradio Stefan Živković, mada je samo četri minuta kasnije Ismael Beko Fofana uspeo da vrati svoj tim u igru. Ipak, nada Čukaričkog trajala je sve do narednog napada, kada je konačan rezultat postavio Ognjen Mudrinski.

Vrlo značajan trijumf ove večeri ostvario je Radnik iz Surdulice, koji je na svom terenu bio ubedljiv protiv Voždovca (3:1). Domaćin je izuzetno nadahnut bio u prvih 45 minuta, gde je golovima Merdovića, Jovanovića i Vukovića stigao do nedostižne prednosti, pa je Todor Petrović u drugom poluvremenu uspeo samo da ublaži poraz svog tima.

Ozbiljnog razloga za slavlje ima i lučanska Mladost, koja se sa izuzetno teškog gostovanja u Novom Pazaru vraća sa sva tri boda (1:2). Gosti su poveli već u 16. minutu preko Saše Jovanovića, ali je domaćin u 65. uspeo da izjednači preko Ruševića. Ipak, onda kada su svi očekivali nove nalete Pazaraca, usledio je novi šok za domaću publiku i pogogak Vladimira Radivojevića, koji je rešio pitanje pobednika na ovoj utakmici.

SUPERLIGA - 9. KOLO:

Petak:
Radnički Niš - Napredak 1:1 (1:0)
/Petrović 44ag - Punoševac 85/

Subota:
Bačka – Metalac 1:0 (0:0)
/Mojsilović 52/

Partizan - Crvena zvezda 1:0 (0:0)
/Leonardo 89/

Čukarički – Spartak Ždrepčeva krv 2:4 (1:1)
/Jevtić 16, Fofana 66 - Milić 35, Torbica 48, Ivanović 51/

Novi Pazar – Mladost 1:2 (0:1)
/Rušević 65 - Stojanović 14, Radivojević 71/

Radnik - Voždovac 3:1 (3:0)
/Merović 21, Jovanović 32, Vuković 38/

Javor - Rad 1:1 (1:1)
/Bjedov 13 - Denić 25/

Nedelja:
19.00 Vojvodina - Borac

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaČukaričkiAleksandar Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara