""
""

Potpisao Beko Fofana

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.03.17. | 19:15

Napadač Čukaričkog se preselio u Kazahstan

Sa Banovog brda pravac Kazahstan. Drugi put u samo sedam dana Irtiš iz Pavlodara dobio je pojačanje iz Čukaričkog. Posle levog beka Stefana Živkovića, koji je potpisao ugovor na godinu dana, u nekadašnju sovjetsku republiku otisnuo se i - Ismail Beko Fofana.

S jednom razlikom. Ovoga puta nije reč o trajnom dogovru, već o pozajmici. Napadač iz Obale Slonovače je tokom srede doputovao u novu sredinu i u društvu Saduova Oirata, sportskog direktora Irtiša, potpisao papire kojima se obavezao da na novoj adresi ostane do kraja ove sezone. Sporazum dva kluba obuhvata opciju po kojoj Irtiš na kraju sezone može da otkupi ugovor nekadašnjeg napadača Partizana.

Izabrane vesti

S obzirom da su Aleksandar Jevtić i Ognjen Ožegović prvi izbori Nenada Lalatovića u špicu Brđana, Ismail Beko Fofana je tražio sredinu u kojoj će imati veću minutažu, a to bi po svoj prilici trebalo da bude Irtiš.

Pre Čukaričkog, Fofana je nosio dres Partizana (dve sezone, plus jedna na pozajmici u Kini), u kojoj je došao iz jermenskog Širaka.

Premijer liga Kazahstana, u kojoj se takmiči 12 klubova, počinje 8. marta.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

ČukaričkiIsmail Beko FofanaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara