""
""

U Humskoj je zaslužio veću šansu, a na Brdu će dobiti priliku koju mora da iskoristi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.06.16. | 15:53

Fofana je u Partizan došao u avgustu 2013. godine, a od tada, pa do kraja prošle sezone odigrao je ukupno 25 utakmica i postigao 11 golova u svim takmičenjima, što je učinak sa kojim se retko koji napadač i sa znatno većom minutažom u našem prvenstvu može pohvaliti

Gotovo da nema navijača Partizana koji smatra da Ismail Beko Fofana nije zaslužio veću šansu i poverenje za tri godine koliko je proveo u Humskoj, pa je današnji prelazak napadača iz Obale Slonovače u Čukarički izazvao veliko interesovanje među pristalicama crno-belih.

Izabrane vesti

Fofana je u Partizan došao u avgustu 2013. godine, a od tada, pa do kraja prošle sezone odigrao je ukupno 25 utakmica i postigao 11 golova u svim takmičenjima, što je učinak sa kojim se retko koji napadač i sa znatno većom minutažom u našem prvenstvu može pohvaliti.

 Fofana novi napadač Čukaričkog!

Šanse, barem ne one prave, nije bilo u Humskoj, ali će je sasvim sigurno biti na Banovom brdu i na Fofani je samo da je maksimalno iskoristi i pokaže da je igrač u kojeg se isplati ulagati.
"Fofana ima veliku želju za dokazivanjem. Smatra da nije imao odgovarajuću šansu u Partizanu. Mi verujemo da ima dovoljno kvaliteta za to što je potrebno Čukaričkom, ali je na njemu da iskoristi svaku priliku koju dobije od šefa stručnog štaba Milana Lešnjaka", rekao je sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević.

Fofana bi ekipi Milana Lešnjaka mogao da donese preko potrebnu eksplozivnost u napadu i dodatni kvalitet, s obzirom da su Brđani odlaskom Andrije Pavlovića u Kopenhagen ostali bez klasičnog centarfora u timu, što bi moglo posebno da se odrazi na učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde bi svaki gol mogao da bude od kapitalnog značaja.

Čukarički premijeru na evrosceni ima narednog četvrtka, kada na svom terenu od 20.30 dočekuje kazahstanski Ordabasi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaLiga EvropeIsmail Beko FofanaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara