Zvanično: Gudelj el decimo

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.19. | 13:38

Sevilja predstavila deseto pojačanje ovog leta

Evo i Gudelja! Srpski internacionalac parafirao je četvorogodišnji ugovor sa Seviljom i postao jubilarno deseto pojačanje kluba sa Sančez Pishuana. Naš vezista stigao je na izričit zahtev povratnika na funkciju sportskog direktora - Monćija, a kako je prethodno raskinuo ugovor sa kineskim Guangdžouaom, Španci nisu morali da plate nikakvo obeštećenje. 

Upravo iz tog razloga Nemanja Gudelj je dobio vrlo dobru platu. Ne baš na onom nivou kao u Kini, ali svakako jednu od jačih u klubu. Za četiri godine Srbin će inkasirati ukupno 11.000.000 evra bez bonusa. Ili 2.750.000 evra po sezoni. Kada su u pitanju bonusi oni su postavljeni na 750.000 evra i zavisiće od učinka na terenu - dakle od broja golova i utakmica.  

Izabrane vesti

Gudelj ima 27 godina i ovo mu je prvi klub iz TOP 5 liga. Za mesto u timu boriće se sa Brazilcem Fernandom, pridošlicom iz Galatasaraja i bivšim igračem Mančester Sitija.  

Podsetimo, Nemanja Gudelj prošlu sezonu odigrao je u dresu Sportinga iz Lisabona kao pozajmljeni igrač Guangždoua, ali Portugalci nisu želeli da u potpunosti otkupe njegov ugovor. 

Pored Gudelja i Fernanda Sevilja je ovog leta dovela Žil Kondea iz Bordoa, Dijega Karlosa iz Nanata, Lukasa Okamposa iz Marselja, Đoana Đordana iz Eibara, Luka de Jonga iz PSV-a, Olivera Toresa iz Porta, Maksmilijana Vebera iz Ajaksa. Još zimus je dogovoren, a ovog leta realizovan transfer Munasa Dabura iz Slacburga.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara