Komentari na vest

Kragujevac motor srpskog vaterpola

A

Apis1917

pre preko 2 godine

Realno,nemoj da se lažemo,sport taj je veoma zdrav ali ga mizeran procenat igra,5,6 reprezentacija od toga ex yu pola,mađari,grci,španci,žabari,ostali su rekreativci...budi uspešan u fudbalu i košarci gde je ogromna konkurencija...svetski vaterpolo turnir nema kao u fudbalu 32 vrhunske reprezentacije,nego ima 12 možda i to jedva skrpe,jer 32 reprezentacije u veterpolu ne postoje ukupno na svetu,prema tome lako je tu da budeš uspešan.
X

Xcgff

pre preko 2 godine

Srbija,Madjarska,Italija,Spanija,Hrvatska,Australija,Usa,Rusija,Grčka Makedonija,Japan,Južna Afrika,Crna Gora,...ni Svecki rat nije vodilo ovoliko zemalja
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Dislajkovalo 13 vaterpolista.
k

kg vaterpolo

pre preko 2 godine

Kragujevcani su samo Petar Mitrovic i Bogdan Gavrilovic,ostali su dosli iz drugih klubova!!!!!
S

Sale442

pre preko 2 godine

Ovako i treba da bude. Veća konkurencija u vrhu. Ove sezone je to Kragujevac, naredne će biti možda neko drugi. Žao mi je samo što navijači Partizana misle da im je vaterpolo obećan sport i da samo oni mogu da budu najbolji, a ukoliko se desi suprotno, smatra se da su se svi urotili protiv njih.
H

Host

pre preko 2 godine

Partizan i Partizanova skola su iznedrili ljude koji su od naseg vaterpola napravili sve ovo, skolovali i napravili gotove vaterpoliste. Vaterpolo je Partizan !
S

Slobaaaaa

pre preko 2 godine

Host, da su drugi imali pare kao tada tvoj tim, i da su imali podrsku vrha drzave konstantno, videlibi vas onda... Cim vam je Becej pripretio odmah ste odreagovali...
R

Rasputin

pre preko 2 godine

Host, ako vec govoris o temeljima vaterpolo sporta budi iskren pa kazi da niste samo vi nekada pravili uspehe po evropi nego i mladost iz zg, posto su i oni visestruki osvajaci LS tokom 60, 70, i 80ih godina - period vase dominacije i osvojenih 6 titula sampiona evrope... Bitna stvar je da su i kod vas i kod njih vecinu ekipe cinili igraci poreklom iz hrvatske pri cemu ste vi uzimali najbolje igrace iz srbije i crne gore... Takođe i reprezentaciju su u doba sfrj vecim delom cinili hrvatski, pa onda srpski (tu podrazumevam i momke iz CG) igraci a bilo je i po nekog slovenca... Nakon raspada sfrj, tokom 90ih je Zvezda iznedrila neke kasnije velike igrace - Sapic, Ciric, Jelenic, Gak, Pekovic - ponikli u Zvezdi, Vujasinovic dosao kod nas kao klinac iz VK Primorja nakon pocetka rata, a uz njih su dosli Milanovic i Vasovic i ta ekipa je uzela 2 titule ali se raspala zbog sankcija jer nije mogla da igra evropu pa su igraci mahom otisli preko... Brzo nakon toga se pojavio Becej i uzeo LS sa vecinom ovih nabrojanih igraca koje su vratili iz inostranstva ali ste ga onda vi rasformirali 2002.god. i pokupili im sve mladje igrace, zajedno sa kasnijim talentima iz Vojvodine (braca pijetlovic, soro, radjen) iz CG - prlainovic, (kasnije dosli mandic i subotic) i tako napravili ekipu koja je postala sampion evrope 2010 uz filipovica koji je ponikao kod vas... Poenta price je da nije vk partizan = vaterpolo reprezentacija Srbije, nego da talenata ima po celoj Srbiji i da ne treba po nicijoj direktivi da idu u samo jedan klub... Zahvaljujuci Radnickom mi eto sada imamo dobru osnovu za 2028 i 2032 a uz dobar rad i Sapca, Zvezde, Partizana i Vojvodine moze se stvoriti jos dosta mladih igraca koji ce da se prikljuce ovim momcima za te naredne olimpijade

VK Partizan

pre preko 2 godine

Partizan je najveci vaterpolo klub u Srbiji Mladost u Hrvatskoj oba kluba posle Pro Reka najveca u Evropi i to niko ne moze da spori i to od 60 ih 70 ih do sada a ostalo u Srbiji su kao i taj Becej bili instant projekti koji su za par godina eksplodirali i onda nestali sada imamo Novi Beograd ,Radnicki ...I to i nije lose dosta se ulaze u sve nase vodece klubove ali se moraju igraci razvijati i kroz vaterpolo skole jer sam talenat ne znaci nista a Partizanov model je bio decenijama najbolji ima igraca kao Filipovic koji su u Partizanu stasali od najmladjeg uzrasta i mogu to da potvrde.
S

Sale442

pre preko 2 godine

O VK Partizan je svojevremeno pričao Jelenić. Mlade nade iz Zvezde i Singidunuma odlazile su kao kompenzacija za termine za treninge i opstanak tih klubova na SC Banjica. Toliko ste "ulagali" i toliko "zadužili" vaterpolo. Umesto da ste, kao osvajači LŠ razvijali srpsku vaterpololigu, baš kao što je danas situacija (više klubova u ravnopravnoj borbi), odlučili ste se za monopol, a danas kukate jer vam je pre 3 godine to pravo uskraćeno. Danas vam trebaju "besplatni termini". Zašto ih tada niste davali drugim klubovima termine, bez ultimatuma?
V

VK Partizan

pre preko 2 godine

A vama je bilo uredu kada ste sastavili ceo sampionski tim od bivsih igraca mahom Partizana u njemu su bar stasali ali i drugih klubova tu je bio interes za Srbiju da se uzme bar jedna titula prvaka Evrope za Zvezdu a za ostale vas nije bilo briga.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Pa kako to? Zar nisu svi iz najboljeg kluba ikada u univerzumu Partizaia? Zar oni nisu glavni, oni sve stvaraju? Jel bese propala vaterpolo reprezentacija nakon njihovog gasenja?

Skaut FK Zlatar Nova Varoš

pre preko 2 godine

Нико да се накачи на коментар од Гробара да се мало препуцавате, а? Само неки безначајни плусеви и минуси... Баш безвезе.
g

gosttt

pre preko 2 godine

Polako prijatelju, vidjecemo posle 2025 A selekciju.
u

urije1

pre preko 2 godine

Kragujevcani svaka cast! Pozdrav iz Republike Srpske!