Komentari na vest

INTERVJU – Marko Podraščanin: Karijeru želim da završim jednog dana u dresu Vojvodine u rodnom Novom Sadu

G

Gost000

pre preko 2 godine

Veliki igrač naše odbojke! Ne znam koji su planovi ali 2024 i 2028 se igraju OI. Dva i po olimpijska ciklusa u kojem je potrebno naoraviti smenu generacije i ostati u vrhu svetske odbojke. Igrači koji sad imaju između 20-25 godina trebalo bi da iznesu ta dva Olimpijska ciklusa... Nazalost za svetski vrh nema u nas mnogo izbora u kvalitetu, a od te generacije svega 2-3 igrača su uvedena u reprezentaciju, bez značajnih uloga u igranju u postavi. Ako se kasno uvedu u reprezentaciju u postavu, neće biti rezultata ni na OI, a ni na drugim velikim takmičenjima.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Vrhunski igrac i veliki covek.Uvek cu pamtiti kad je u krevetu u bolnici za vreme Lige Nacija pre par godina lezao i javio se za Sport Klub da prica nakon operacije kolena i gotovo poceo da place zato sto nije mogao da igra a onda imamo ove ostale pogotovo kod zena sto im je ispod ponosa da igraju Ligu Nacija.Svaka cast tebi majstore a kada se vratis na nase terene kad god to bilo bice to veliki dan za ceo Novi Sad i to kazem kao Grobar.Samo neka te zdravlje sluzi!
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Lepo Marko. Pa dođi i nagovori Luburića Katića Jovovića i Ivovića da to bude ove godine krajem leta da uz 2 odlična stranca osvojimo Ligu Šampiona i odužite se Vojvodini za sve što Vam je dala
R

Rekao čovek ne još

pre preko 2 godine

Evo sve trče...