Komentari na vest

Još jedan Hrvat u Partizanu: Riječanin odjavio reprezentaciju i poručio - stižem u Beograd

R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Dobro došao kući brate.😂😂😂
M

Mudri Brk

pre gotovo 2 godine

Svi koji pogrdno komentarišu trenutnu situaciju, ustanite kad pričate o VK Partizan, osvajaču 7 titula prvaka Evrope, osvajaču kupa pobednika kupova, 2x osvajaču Super kupa Evrope, osvajaču trofeja LEN, 27 titula prvaka države i još sijaset priznanja za kojima ceo svet vapi i velikanima koji su 10x bogatiji a nisu ni blizu takvih ostvarenja. Toliko. Držite se i hvala za svu radost i ponos koji ste nam dali. Uz vas bez obzira na sve.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Brat kod brata!
M

Mek

pre gotovo 2 godine

Dovedemo prosečnog (daj Bože da grešim) igrača i odmah se javljaju veliki Srbi. Tobož brinu za reprezentaciju, a poslednji igrač kog su oni izbacili a da je imao bitnu ulogu u reprezentaciji.. oprostite mi, ne mogu da se setim. Pustite nas da preguramo ovo kako znamo i umemo. U ime nade, za bolje dane!
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Evo ja ću da ti pomognem da se setiš-Šapić,Ćirić,braća Rašović....a koga ste vi izbacili sem malog Jakšića,samo nemoj da mi nabrajaš igrače iz Vojvodine(Fiilipović,koji je zbog vas pauzirao godinu dana,braća Pjetlović,Ikodinović...),Prlainović iz Herceg Novog....znači ne igrače koji su prošli kroz partizan samo igrače iz vaše škole...i videćeš da ih ima malo više nago u košarci a tamo ste stvorili samo Berića,ako ne verujete pitajte Grbovića.
M

Mek

pre gotovo 2 godine

Hahahhaha je l treba da se rode na Banjici da bi bili deca Partizana?! Svi ti koje si nabrojao su ime stekli noseći kapicu Partizana! Svi oni su kao mladi i nerazvijeni igrači dolazili u Partizan da bi postali to što jesu. Već sada se vide plodovi rada ostalih klubova. Pozdrav
s

senseimaster

pre gotovo 2 godine

Ne treba da se rode na Banjici nego reci mi šta vas sad sprečava da prozvodite takve igrače,kod vas nisu bitne pare već sistem,toliko smo slušali o tom sistemu pogotovu u košarci i vatrpolu.Uopšte nije bitno ko dođe u te vaše škole,ko god da dođe vaš sistem rada od njega napravi čudo od igrača.Ove što sam predhodno nabrojao čak i nisu nešto obećavali ali ih je vaš sistem izbrusio u dijamante.I još jednom zašto,zašto sada sistem ne funkcioniše,šta se pokvarilo,šta nije kao ranije...kao i u košarci pare nisu,nije ih bilo ranije nema ih ni sada,šta je onda.....prosvetli nas,šta jeeeee sa sistemooooom.....na stranu što bazen niste nikada plaćali a drugi su eto imali taj mali trošak....

VK Partizan

pre gotovo 2 godine

Tajna je znaci u bazenu a nije u tome sto Zvezda ,Novi Beograd ,Radnicki ma ko god ko je za razliku od Partizana redovno imao toplu vodu u poslednjih 10 godina mkoga je napravio da je na nivou Filipovica naprimer Partizan je napravio Jaksica i jos neke koje sad igraju u drugim timovima mali koga drugi proizvode to je bolje pitanje. I u kosarci koga Zvezda i FMP proizvode razigravaju od silnih juniora koji su bili i sampioni Evrope ko je izasao tu se vidi cija je skola bila prava a ko je oduvek mogao samo da kupuje gotovo i tako dominraju.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Свака част, увек су мислили на репрезентацију. Јак Партизан, јака Србија, ово је рецепт.
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Vise imate stranaca u fudbalu nego mi u svim kolektivnim sportovima u zbiru.
0

011.011

pre gotovo 2 godine

Jsd u fudbalu i kosarci stranaca koliko zelis, vise nego Zvezda u svim sportovima.
G

Gostjajj

pre gotovo 2 godine

Ovo je za primer volim kad timovi prave tim od domacih igraca!!!

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@Gostjaj borjan (KANADA), kanga(GABON) kangva (ZAMBIJA), dragovic (AUSTRIJA), ohi (NORVESKA), falko (ITALIJA), bakajoko (FRANCUSKA), mustafa (GANA), ben (KOMORI); oces jos nekog?
0

020229

pre gotovo 2 godine

Bakajoko otisao. Bazdar, Andrade, Natko, Vujacic hoces jos?
S

Srboljub

pre gotovo 2 godine

Avangardo Gomes ,mening ,dijabate,Natho,Andarde,Vujacic,Zahovic

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@Srboljub @020029 ili vec kako se potpisujes - nisu poenta mog komentara igraci Partizana vec je poenta to sto se vas predstavlja kao nekakav 'stub srpstva' a pritom ste imali i/ili imate mnogo, ali bas mnogo igraca koji - gle cuda - nisu Srbi; dakle ne prozivaj nekog za nesto sto i sam radis; eto sta je sustina mog komentara u kome sam naveo te igrace gore. Jel sad jasnije?
D

Daj još

pre gotovo 2 godine

Refik Šabanadžović, Najdoski, Pančev, Belodedić, Savićević, Radinović, Marović. I naravno dečki Prosinečki.