Komentari na vest

Kapiten i najbolji igrač Partizana stiže u Crvenu zvezdu

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Aleksa Batak se vraca kuci!Dolazi i iz Crvene Zvezde Luka Tadic.To je zvanicno...Batak brat nas!
T

Tragikomedija

pre oko 2 godine

U odbojci prelasci iz Partizana u Zvezdu i obrnuto su stvarno trivijalni i nemaju neku težinu kao u fudbalu ili košarci (pre svega zbog daleko manjeg broja navijača prisutnih na utakmicama). Janić, Bjelica, Nejić i Petrović su bivši igrači Zvezde sve, Stašević i Mladenović su igrali u mlađim kategorijama Zvezde, Meljanac je bio na pozajmici iz Zvezde u Partizanu (što bi bilo nečuveno u fudbalu ili košarci), Arsenoski je bivši igrač Partizana i tako neke stvari. Drugačije je kada u dva pomenuta popularna sporta postaneš miljenik navijača koji te gledaju svake nedelje i koji derbi doživljavaju kao događaj od velikog značaja, nego u manje popularnim sportovima gde prvobitno gledaš šta je najbolje po tvoju karijeru. Koliko su vaterpolista takođe prelazili u redove večitog rivala, ne zna im se broj.
C

Crno-beli šampioni

pre oko 2 godine

Ne pratim nesto odbojku al vidim da je tu nas brat sa tribine Vini da li je moguce da se sad ovo desava kad smo uzeli kup da ostanemo bez najboljeg igraca ako sam dobro razumeo da nije taj trener Janic sad kad je u reprezentaciji poceo da cini neke ustupke savezu da cuti na sve sto se desava takoreci da se nije prodao jer zna se da savez ne favorizuje Partizan kao sto to radi prema Crvenoj i Vojvodini
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Ako je bilo nekog uticaja iz kluba ne verujem da je Janic umesan u to.On je od kada smo se vratili iz druge lige do sada kao trener a dobar deo po potrebi i kao igrac mnogo doneo ekipi,bio je bukvalno kao Rajan Gigs ono vreme u Mancester Junajtedu trener i igrac i zbog njega smo najvise dosli do toga da se nalazimo u vrhu poslednjih godina.On je veliki Grobar,vise puta je ponavljao da zeli prvo u Partizanu da ostavi neki trag pa ako uspe da trenira i reprezentaciju i da ga najvise interesuje Partizan,da hoce trofeje i da se i u evropi pokazemo.Hvalio je i Zeljka Obradovica i govorio da ima zelju da bude odbojkaska verzija njega ako je moguce,da voli mentalitet kakav on ima.Cesto dolazi i na utakmice u drugim sportovima kada moze odnosno kada nema svoje utakmice ili treninge sa Partizanom,pogotovo na kosarku.Covek i trener za svaku pohvalu za sve sto je uradio do sada sa klubom od kad je dosao.
C

Crno-beli šampioni

pre oko 2 godine

Hvala na razjasnjenju ne znam cudno mi je sve ovo sto se desava nadam se najboljem da se opet osvoji titula sportski pozdrav Ziveo Partizan
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Ziveo brate i ziveo Partizan!Bice nadam se lepse vreme za nas klub
B

Bravo Nikola

pre oko 2 godine

Rosic ima talenta za direktorsku ulogu skockace on ekipicu ko zensku sto je ove sezone napravio da se uzme sve!
R

RibnicaKV

pre oko 2 godine

Za Ribnicu nema sreće dok se bratija ponaša kako se ponaša - bahato.Pitajte igrače šta doživljavaju od kapitena i "trenera".Džaba pare...
v

vinobran

pre oko 2 godine

jaca informacija od ovog transfera je ta da Novica Bjelica i dalje igra odbojku
O

Once and forever

pre oko 2 godine

Novica Bjelica je legenda. 2003,2004,2005 dueli Budućnosti Podgoričke Banke i Vojvodine... Pa Zvezda, pa Budvanska Rivijera, pa Partizan... Kakva se tad odbojka igrala... Ovo danas ne bi bila ni treća liga u to vreme!
S

Sa Juga

pre oko 2 godine

Ima ona pesmica: Nekada ste bili Grobari.... putuj igumane, vidimo se na derbiju na terenu!
W

Wera

pre oko 2 godine

Ko još prati odbojku
M

Mop

pre oko 2 godine

Ja pratim
d

dođougoste

pre oko 2 godine

SD Partizan close to the edge.
I

Insajderske info

pre oko 2 godine

Boki Janić pravi čistku u ekipi nakon očajnog drugog dela sezone. Ugovori su istekli i Nejiću,Petroviću,Huzejroviću,Bjelici i Delgaidisu i pitanje je da li će sa nekim biti produžena saradnja(čeka se bolje rešenje).Od mlađih će se šansa verovatno malo više otvoriti za Mandić,Dopudj i Cvetković koji će na dvojnu verovatno igrati i Prvu ligu (Partizan 2 se plasirao na kvalifikacionom turniru u Bačkom Petrovcu).
K

Kako

pre oko 2 godine

su se ophodili prema Lazaru dobro je i ovoliko ostao. Imace Nejic koji je daleko losiji igrac od Lazara je ove godine imao ogromnu platu od Prt, a Lazaru su posle ovako dobrih sezona i odanosti ponudilu 30% manje da ostane nego sto je Nejic imao ove godine. To je uvredljiva ponuda i pokazuje kako se Partizan odnosi prema igracima godinama unazad. Kad se zna da 2-3 sezone Lazaru nije isplacen skoro nijedan ugovor do kraja,da je popunjavao rupu na korektoru kad god je trebalo, to samo pokazuje koliko se zrtvovao za klub. Greska sto je otisao u CZ, Lazar je prevazisao je super ligu Srbije, pa cak i ako budu igrali Evropu i trebalo je da nadje inostrani aganzman i da se polako probija i dokazuje napolju, ovde to nece uspeti.
B

Bolja resenja?

pre oko 2 godine

Prica se da na srednjaku dovode Polomca. Tesko ce Partizan na prijemu da se nadju bolja resenja u nasoj ligi, pogotovo za Marinovica i zbog toga sto ih vec godinama bije glas da su nekorektni prema igracima. Nejic je u rangu 7-8 igraca ispod ovih 3ce dominantnih ove godine u ligi, od kojih je jedan Marinovic, a ostali sigurno nece u Partizan. Klinci Partizana s klupe jos nisu na dovoljnom nivou da igraju Superligu Srbije i budu konkurentni za vrh, tako da ako ostanu na klincima bice borba za opstanak i donji deo tabele. Ocigledno ce sledece godine Vosa, Zvezda i Ribnica biti u igri za prvaka, ostali ce biti borba za opstanak i do 4 mesta. Ostaje da se vidi kako ce se rasporediti neki primaci iz lige koji su igrali, da li ce ostati u svojim klubovima ili ce preci negde. Svima fale dobri primaci, a Vosa i Zvezda su resili te probleme, s tim da Zvezda sa Tadicem u postavi nikako ne moze da bude sigurna ali sa Marinovicem ce biti bolja nego sa Risticem. Ribnici posle dovodjenja Bojovica ali i odlaska Ubiparipa (odlazak u Vosu tregicna greska po njegovu karijeru) trebaju solidna resenja na prijemu, treba vec da nadju i zamenu za iskusnog ali vec vremesnog Todorovica. Za sve ostale klubove realno bice problem primaci i jedino ako Krasic ne izvuce ponovo nekog anonimusa iz azije i afrike pa neki klubovi popune rupe, za druge iole kvalitetnije strance tesko ce biti dovesti ih u nasu ligu.

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Delgadisu ce sigurno ponuditi produzenje
N

Nathan

pre oko 2 godine

Delgadis u poslednja tri meseca više produžuje na splavove nego na treninge.
L

LakiBg

pre oko 2 godine

Tako je.Vrhunac svega je sto je nekoliko igraca noc pred utakmicu sa Vojvodinom bancilo u kafani.Kad se saznalo da su se tek u jutarnjim casovima vratili iz provoda krenulo je da leti perje.
G

Gosthaha

pre oko 2 godine

U čemu? - U ženskoj košarci...
P

Poznati anonimus

pre oko 2 godine

Razumeo bih da si presao u Vosu,najtrofejniji klub na ovim prostorima,a ovako...
H

HU29

pre oko 2 godine

Nek Partizan dovede Andonovića
P

Pijaca

pre oko 2 godine

Očekivano, zna se već par nedelja ovo. Vojvodina uskoro predstavlja Maksima Buculjevića, Petra Krsmanovića, Vojina Ćaćića (Crnogorac) i Ubiparipa iz Ribnice.
P

PAZI VOSA GAZI!

pre oko 2 godine

Cacic doziveo tesku povredu, pauza 6 meseci.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Po meni je Krsmanovic super igrac.Odlican je bio i u Kuzbasu izuzev ove poslednje sezone sto se zavrsava,nije cak ni bio los on licno koliko je ekipa zapravo slabija od prethodnih par sezona pa su kao tim pali sa igrom ali generalno moze se reci da je super bilo njegovo ukupno izdanje u Kuzbas Kemerovu,definitivno dobar potez i za njega i za medvede sto je bio tamo.Svakako smatram da ce biti ozbiljno pojacanje za Vojvodinu...
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre oko 2 godine

Nema Cacica…ahilova pokidana…ostale inf tvoje se znaju vec mesec unazad
G

Gost2384

pre oko 2 godine

Cacic je povredjen nece igrati ni za reprezentaciju Crne Gore, a Ubiparip ce da sluzi za trening i tapsanje u kocki tokom utakmice. Dovode Ubiparipa a imaju i svojih igraca cak i mladjih igraca koji su bolji od njega. Buculjevic jeste resenje za dizaca ali misli da nije kvalitet za ligu sampiona, mozda za igru u nekij laksoj grupi. Krsmanovic ce biti ozbiljno poboljsanje ali za ligu sampiona treba im prvoklasni primac, a ne poluresenje kao Baranek.
G

Gost2385

pre oko 2 godine

Šta će im Buculj kad već imaju Vilimanovića? Isto s drugo pakovanje. Baraneku ističe ugovor, nisu ga produžili koliko znam.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Jos jedan od bivsih odbojkasa Partizana igra kod njih sad mada nijedan mi nije bas tesko nesto pao da ga vidim,sto se Laze tice ne mogu ni da kazem da mi je prijatno pod jedan jer je mnogo toga dao Partizanu ovih godina u igri i doneo nam je dugo cekani kup i sada je presao bas kod njih.Arsenoski je cak i smesan ispao sa svojim postovima i izjavama,sa druge strane nadam se da ce Laza takve stvari da zaobidje a Partizan pre svega mora da nadje pojacanja jos bolja nego sto je bio on ako zelimo necemu da se nadamo i to sto pre a ne da se ceka zadnji cas pa da ekipa ne stigne ni da se uigra...Jedino u sta nemam sumnje je da ce Janic kakav god tim bude bio izvuci i vise nego sto moze iz njih i po meni je on na mestu trenera i najbolja stvar odbojkaskog kluba Partizan.
M

Mop

pre oko 2 godine

Mislim da bi Delgaidisu, Bjelici pa čak i Nejiću trebali produžiti ugovori. Teško da se mogu naći igrači koji mogu odmah proigrati. Naravno uz par klinaca i zamene za Marinovića mislim da bi to pristojno bilo
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Njih trojica su generalno dobri bili ukupno gledano,sad,problem je sto cemo igrati i u evropi,bilo to prvo kolo pa da vec ispadnemo,zavisi sve...Zavisi ko ce biti protivnik,zavisi i kakve su ambicije kluba,ja se za glavu hvatam kad cujem kako nasa uprava prica o afirmaciji mladjih i slanje njih u reprezentaciju.Sa takvim stavom nikad nece uzeti titulu osim ako im se ne pogodi nesto.Za to su potrebna i ulaganja neka,jasno je sve to ali zasto ulaze sa stavom kao da smo u fudbalu Cukaricki koji prodaje igrace a igra doslovno cisto da odigra,ne interesuje ih nista.Sta se desilo sa tim takmicarskim duhom?Svi mi znamo da je Vojvodina gotovo uvek prvi favorit ali hajde da sa malo vise motiva igramo,Boki Janic prvi ponavlja cesto kako ne zeli da bude puki posmatrac vec da hoce neki trag da ostavi i u klubu i u evropi.To me kod njega raduje sto apsolutno oseca klub kao veliki navijac Partizana i hoce da kad radi nesto to radi kako treba ili da ga ne radi uopste.Zbog toga bas mnogo cenim tog coveka,nadam se da cemo u tom pravcu i krenuti a sto kazes brate bilo bi lepo da ostanu njih trojica uz jos pojacanja jer ce Bjelica u evropi mnogo znaciti ekipi sa onolikim iskustvom iako je nasa liga u poredjenju sa evropskim klubovima (vecinom bar) smesna...
M

Mop

pre oko 2 godine

Dobar je Boki, samo da ga ne potroše. Nadam se da će biti dugo trener
G

Gost sa tribina

pre oko 2 godine

pa ko je taj sto ne isplacuje plate redovno u Partizanu? Janjic ili Golijanin?
M

Mop

pre oko 2 godine

Ko je Janjić?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Boki Janic je trener,naravno da se on ne pita za finansije...
n

napredak u karijeri

pre oko 2 godine

Pametan čovek. Uopšte nije težak izbor: Crno-smrt ili crveno-na radost.
C

Crni Grom

pre oko 2 godine

Ako te crveno vuce na radost, onda ne znam sta da ti kazem...
p

plavac

pre oko 2 godine

čekaj da otkrije žuto
A

Aebre

pre oko 2 godine

Recite onda vasima na severnoj tribini da ne nose vise crne majice ili dukseve da nema zastava dole mislili bi da je juzna tribina
G

Gost-PP

pre oko 2 godine

Ma bravo decko, svaka ti cast, pa bolje da si otisao negde preko nego u Zvezdu. Obraz 0!
g

gustavklimt

pre oko 2 godine

Zasto nasa Uprava radi ovakve stvari?! Razumem da postoji potreba za novim pojacanjima ali zar je moguce da dovode igrace partizana?! Ne mogu da verujem da se opet radi isto. Uporno guraju prste u oci navijacima…vaterpolo, kosarka, i evo sada i odbojka. Ja ne razumem sta treba od stava nas navijaca koji pratimo Zvezdu da iznesemo da se ljudi koji gravitiraju oko klubova naseg sportskog drustva urazume vec jednom. Ako nisu u stanju da nadju bolje od ovoga neka lepo podnesu ostavke, jer ovo sto rade opasno preti da predje u jednu ruznu i kosmarnu naviku. Treba da se zna ko je ko, i da se povuce ta granica koju nikada ne treba prelaziti. Ako neko drugi to dozvoljava, njegovo pravo, ali ovo nema nikakvog smisla vise. Dakle, uz duzno postovanje nasih “vecitih rivala” i naseg sportskog rivaliteta, ali - NECEMO IGRACE PARTIZANA U NASEM SVETOM DRESU!
R

Red Star Belgrade

pre oko 2 godine

@Gustavklim hahahahah evo sve trce da pitaju navijace koga da dovedu.Pa ne vode navijaci klub vec predsednici,direktori itd. Inace laksi je nacin da oslabis konkurenciju ako uzmes nekog igraca. Nije ti smetao npr: Radonjic u fudbalu ? a da Radonjic je delija pa moze,a to sto je igrao u Partizanu nista.To je primer bio.Ima jos dosta primera. Meni ne smeta taj prelazak iskreno dokle god osvajaju titule.Mogu da dovedu koga zele ali neka osvajaju trofeje.Kao da je bitno koga su doveli,ako ti ljudi donose titule i trofeje.
G

Gost KGB

pre oko 2 godine

Ne lupaj gluposti; znaš li da su trener partizana B.Janić i najbolji igrač Bjelilica bivši igrači Zvezde,a da je "naš" Rosić nekada bio kapiten Partizana? Ne glumi puritanca !
p

plavac

pre oko 2 godine

'sveti' dres?pa ahahahahaha
h

hAlo

pre oko 2 godine

Krcune ti li si? Tudjmane ti li si? Crvene petokrake iz 1945 i sveti dres hahahahahahaha.
g

gustavklimt

pre oko 2 godine

Ajde da probam da razjasnim, iako ce jako tesko to ici s’obzirom na argumente i stavove ljudi koji odgovaraju. A moguce i da su dupli nalozi. Ajmo ovako, kada je nas Fudbalski Klub, kao nosilac sportskog drustva Crvena zvezda, bio na ivici provalije jedina slamka spasa su bili upravo ti navijaci! Dakle komotno je moglo da se zakatanci sve ono tamo da ti isti navijaci nisu reagovali kako su reagovali i spasili Klub! E zato ce da se pitaju dokle god postoji i jedan promil sanse da se odradi nesto sto ti navijaci, koji inace i jedini dolaze na stadion, misle da je pogresno! Druga stvar, postoji ljudski faktor koji je svakako jedan od najvaznijih za iste te navijace i ukoliko dovodis igrace odande, a ponavljam uz duzno postovanje rivala, moras da znas da je to suprotno stavu tribine koja i dan danas drzi Klub u trci za titulu koja nam otprilike donosi korist i za sve ostale sportove, kako finansijski tako i u smislu reputacije. Trece, jako je pogresno tako drsko iznositi stavove, jer su ti isti navijaci do sada pokazali kako se radi u interesu Zvezde (citaj - vaterpolo!). Cetvrto, niko nije osporio rezultatske uspehe gore pomenutih ljudi. Neki su i u partizanu pravili rezultate i karijere ali su bili navijaci Zvezde, kao i obrnuto, ali su sa godinama razvili drugaciju percepciju stvari. Skidam kapu za rezultate, ali ljudski za mene nece biti u istoj ravni sa dokazanim Zvezdasima nikada! Ovo je samo moj stav, da se ogradim odmah. Svakako vece postovanje za te ljude koji su radili i cutali, nego za ove sto se busaju da su veliki “navijaci” pa su promenili stranu. Peto, Radonjicu je posvecena parola na utakmici kada je dosao. Ali Boze moj, kako bi vi to znali kada verovatno niste u poslednjih 5 godina ni 3 puta dosli na stadion. Ali i to je u redu, nema potrebe da se bude bezobrazan. Sve najbolje zelim Gospodo :-)
R

Red Star Belgrade

pre oko 2 godine

@Gustavklimp Navijaci jesu pomogli klubu tada ali ne ovi sadasnji navijaci vec oni pravi. Ti nemas ni pojma gde je stadion Crvene Zvezde prvi,a drugo zivim od stadiona zvezde dve ulice.Bio sam vise od tebe sigurno.Dobar pokusaj Grobare.Ti ako se budes pitao ode celo Sportsko Drustvo u k.
G

Gost1212

pre oko 2 godine

ne pratim rukomet ali kapiten si i prelazis u zvezdu sine daleko ti lepa kuca, obraza bez
S

Sudija

pre oko 2 godine

Rodjače, tekst je o odbojci...

markidjanii

pre oko 2 godine

Ovo je odbojka.
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 godine

A ni vesti ne čitaš kako treba...
m

mrzimedačitam

pre oko 2 godine

A šta misliš o odbojci?
G

Gost sa Juga

pre oko 2 godine

pa hoce da se osveti zbog silnih kasnjenja u platama koje je doziveo poslednjih 5 godina