Tijana Malešević (©MN Press)
Tijana Malešević (©MN Press)

Tijana Malešević uplivala u trenerske vode

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.08.22. | 09:24

Bivša odbojkašica Srbije radiće sa mlađim kategorijama OK Zlatibor

Iza nje je bogata igračka karijera, a ispred novi trenerski izazovi. Proslavljena odbojkašica Srbije Tijana Malešević odlučila je da okrene novu stranicu i oproba se pored aut linije. Njena odluka je potvrđena na društvenim mrežama OK Zlatbor iz Čajetine, a počeće radeći sa mlađim kategorijama kluba.

Izabrane vesti

"Jedna od naših najboljih igračica u istoriji ženske odbojke, osvajač srebra na Olimpijskim igrama, svetskog i evropskog zlata sa reprezentacijom. Posle deset godina inostrane karijere u Švajcarskoj, Češkoj, Poljskoj, Turskoj, Italiji, Brazilu i Rumuniji gde je i završila profesionalnu karijeru vratila se kući i na Zlatiboru dve godine za redom vrlo uspešno organizovala dečiji odbojkaški kamp TIN Volej sa svojom prijateljicom i saigračem iz reprezentacije Natašom Krsmanović. Sada je vreme za novu etapu u karijeri, trenerskoj. U našem klubu je prepoznala pravu priču i dolazi da stvaramo neke nove šampione. Tijana, srećno i dobro nam došla", poručili su na klupskim društvenim mrežama.

Maleševićeva je rođena 1991. godine u Užicu. Profesionalnu karijeru je započela u Jedinstvu, a posle je nosila dresove Volera, poljske Pile, Agel Prostejova, Belediješija, Agil Voleja iz Italije, Nestle Ozaskua iz Brazila, turskog Seramiksana i Volej Alba Blaža iz Rumunije. Ostavila je značajan trag u dresu reprezentacije Srbije, bila je deo ekipe koja je napravila najveće uspehe, a onda je 2020. godine odlučila da odsvira kraj.

Iskustvo koje je skupljala na svim stranama sveta, sada će moći da prenese nekim novim devojčicama koje tek prave prve korake na Zlatiboru.


tagovi

Tijana Maleševićženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara