Marko Narančić (©MN Press)
Marko Narančić (©MN Press)

Bliže se dani odluke, svaki bod važan...

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 11:46

Derbi dana igraju odbojkaši Vojvodine i Radničkog u Novom Sadu

Još samo tri kola treba da se odigraju u ligaškom delu prvenstva Srbije za odbojkaše. Vrlo brzo će započeti plej-of bitke, a do tada svaki bod može da ima veliku važnost. Svaki set može da presudi o poziciji na tabeli, o opstanku ili ispadanju.

Derbi 20. kola odigraće danas ekipe Vojvodine i Radničkog od 19.00 časova u Novom Sadu. U istom terminu snage će odmeriti Ribnica i Borac iz Starčeva u Kraljevu.

Izabrane vesti

Izabranici Marka Narančića su u prošlom kolu doživeli poraz od Spartaka, pa će večeras imati priliku da se vrate u pobednički ritam... Mada, ne čeka ih nimalo lak zadatak. Radnički i Vojvodina će zajedno sa Partizanom voditi bitku u naredna tri kola za drugu poziciju. Čini se da je Zvezda rezervisala prvo mesto, iako još nije matematički potvrđeno.

Ribnica se bori za ulazak u plej-of, a naredni rival joj je već prežaljeni Borac. Ekipa iz Starčeva ima samo jednu pobedu, sigurno će ispasti iz lige, pa u nastavku igra samo za čast. Mnogo veću važnost večerašnji duel ima za tim iz Kraljeva.

Ispred Ribnice su trenutno Takovo i Niš koji imaju po osam pobeda - jednu više od Kraljevčana. Jasno je da je njihov učinak dostižan, ali potrebne su sigurne pobede...

U subotu su na programu mečevi Mladi radnik - Spartak, Niš - Karađorđe i Jedinstvo - Crvena zvezda. Nedelja je rezervisana za duel Takova i Partizana u Gornjem Milanovcu.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

20. kolo

19.00: Ribnica - Borac Starčevo

19.00: Vojvodina - Radnički

Subota

18.00: Mladi radnik - Spartak

18.00: Niš - Karađorđe

19.00: Jedinstvo - Crvena zvezda

Nedelja

18.00: Takovo - Partizan



tagovi

OK VojvodinaOK RadničkiSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara