Jovo Caković sa asistentom (MN Press)
Jovo Caković sa asistentom (MN Press)

Caković čuva tajni recept u Pazovi: Jedinstvo sa vrha gleda sve protivnike

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.12.21. | 15:20

Imaju deset pobeda i samo jedan upisan poraz u domaćem prvenstvu

Na spisku favorita pred start Superlige bili su Ub, Železničar, TENT... Crvena zvezda se pominjala kao ekipa koja će sa iskusnim pojačanjima napadati iz senke. A sada, posle 11 odigranih kola na vrhu tabele je Jedinstvo.

Ekipa koju predvodi sa klupe trener Jovo Caković je najprijatnije iznenađenje ove sezone. U domaćem šampionatu devojke iz Stare Pazove igraju sjajno i trenutno sa prvog mesta gledaju sve ostale protivnike. U poslednjem meču izborile su pobedu protiv čete Darka Zakoča...

Izabrane vesti

Deset pobeda u 11 odigranih utakmica je potvrda dobrog i kontinuiranog rada", rekao je Jovo Caković za sajt lige posle trijumfa protiv crno-belih dama. "Partizan je u poslednje vreme podigao svoju formu i došao je do samopouzdanja, što pokazuju i prethodni rezultati. Smatram da je ovo jedno od težih gostovanja ove sezone. Mislim da smo kvalitetnije odigrali, što je rezultiralo pobedom. Sada je važno da se fokusiramo na narednu utakmicu, koju ćemo odigrati protiv Uba kod kuće“.

Jedinstvo ove sezone predvodi tandem Isidora Kockarević - Branka Tica. Njih dve najviše preuzimaju odgovornost, ali deluje da je ceo tim uklopljen baš kako treba. U naredna dva kola klub iz Stare Pazove čekaju dva teška testa - utakmice protiv Uba i Železničara. U tim derbijima će pokušati da sačuvaju vodeću poziciju, pa će oba meča biti prilično izazovna.

Jovo Caković je u Staroj Pazovi još od 2012. godine. Prvo je vodio muški seniorski tim, a onda je 2013. preuzeo žensku ekipu. Od tada strpljivo gradi sistem, koji trenutno donosi odlične rezultate...



tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaŽOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara