Odbojkaši Srbije (©OSS)
Odbojkaši Srbije (©OSS)

Kolaković izabrao tim za Brazil: Spisak bez iznenađenja, tu je i mladi libero Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.05.24. | 18:46

Odbojkaši će u nedelju ujutru krenuti ka Riju

Odbrojavaju se dani do početka Lige nacija za odbojkaše. Seniorski tim Srbije će u nedelju ujutru krenuti put Brazila, a selektor Igor Kolaković je danas objavio i sa kojim sastavom će igrati prvu nedelju komercijalnog takmičenja.

Na spisku nema nikakvih iznenađenja, roster je isti kao i za dve prijateljske utakmice koje su odigrane prethodnog vikenda. Tačnije priključio se Uroš Kovačević, koji je imao problema sa povredom.

Izabrane vesti

Odabrani su iskusni igrači, koji su tu već duže vreme, a od novajlija priliku je dobio mladi libero Zvezde Vukašin Ristić.

Na poziciji dizača na spisku su Vuk Todorović i Nikola Jovović, korektori su Dražen Luburić i Aleksandar Atanasijević, primači servisa Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić i Pavle Perić, srednji blokeri Marko Podraščanin, Nemanja Mašulović, Petar Krsmanović i Aleksandar Nedeljković, libera Milorad Kapur i Vukašin Ristić.

Pored Igora Kolakovića, u stručnom štabu će tokom prve i druge sedmice Lige nacija biti Bojan Janić, Ivica Jevtić i Neven Majstorović, kondicioni trener Danijel Mišić, statističar Marko Krtinić, fizioterapeuti Siniša Mladenović i Borko Stojković i tim menadžer Igor Jagličić.

Muška seniorska reprezentacija Srbije će tokom prve sedmice (21 – 26. maj) Lige nacija 2024. igrati u Rio de Žaneiru. Protivnici su Iran, Japan, Brazil i Nemačka.

Naš tim će kroz komercijalno takmičenja pokušati da izbori vizu za Olimpijske igre.



tagovi

Igor KolakovićMuška odbojkaška reprezentacija SrbijeLiga nacija za odbojkaše

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara