Dušan Mandić (©Starsport)
Dušan Mandić (©Starsport)

Kompromisno rešenje: Mandiću ponuđeno da trenira sa razvojnim timom Novog Beograda

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.04.23. | 19:18

Javlja Sportklub…

Negde je moralo da pukne u klubu od tolike tenzije posle gubitka regionalne titule, slomilo se sve preko leđa Dušana Mandića. Kapiten je odstranjen iz tima, saopštio je da nema pristup treninzima i bazenu, ali izgleda da je pronađeno kompromisno rešenje.

Dušan Mandić nadalje neće moći da bude uz dojučerašnje saigrače, po tom pitanju ništa se ne menja, međutim, moći će da trenira – u razvojnom timu Novog Beograda. Srpskom vaterpolo asu omogućeno je da bude uz ekipu Vukova, javlja Sportklub.

Izabrane vesti

Trofejni srpski reprezentativac obavešten je telefonski poziv da može da trenira sa klubom čiji je trener Aleksandar Šoštar, navodi isti izvor. Novobeogradski Vukovi takmiče se u Superligi Srbije i ligaški deo takmičenja završili su na sedmoj poziciji. Nastupiće i u plej-ofu, a ostaje da se vidi ko će im biti protivnik. Crvena zvezda ili kragujevački Radnički.

Doigravanje u srpskom šampionatu startovaće sredinom aprila, a prve utakmice četvrtfinala biće igrane 12. Dok su revanši na programu 19. aprila. Malo je verovatno da će Vukovi uspeti da pomrse konce nekome od favorita, ali igračima iz razvojnog tima srpskog prvaka zasigurno bi imponovalo da dele bazen na treninzima sa dvostrukim olimpijskim šampionom.

Naravno, sve pod uslovom da Dušan Mandić prihvati da trenira sa Vukovima u narednom periodu.


tagovi

Dušan MandićVK Novi Beogradvaterpolo Srbijavaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara