Komentari na vest

Nove ostavke u RSS, Brković generalni sekretar

N

Nebuloza

pre 3 meseca

Bračni par kao bračni par Čaušesku, vodi RSS u totalan raspad.Da li iko u ministarstvu sporta čuje i vidi za blamažu, da jedan sportski savez faktički vodi Šljivančanin, lice krivično osuđivano.Ovo je zaista za VEROVALI ILI NE TO JE SUROVA ISTINA.
К

Косингас

pre 3 meseca

Шљиванчанин приватизовао Савез. Брковић наплатио шпијунирање, одмах аванзовао. Партизановци узели цео РСС. Нема трулијег спорта у Србији од рукомета. Са овом гарнитуром дефинитивно ће рукомет бити сахрањен.
e

exrukometaš

pre 3 meseca

Nebitno ko dolazi, biće samo ikebane. Jedan čovek - Radosav Šljivančanin vodi RSS, on bira selektora, a u životu nije potrčao za loptom. verovatno i ne zna pravila rukometa.
J

Joja Kać

pre 3 meseca

Nemamo sistem.Menjamo ljude a oni koji dolaze ne donose ništa novo.Dva čoveka sve odluke donose 30 godina.Struka i treneri bez glasa.Sudije kolo vode.Klubovi se ne pitaju ništa.Zato i jesmo tu gde smo.Promocija rukometa ne postoji.Ulaganja nema.Bez para i rezultata ko da podigne rukomet sa o u Srbiji na viši nivo.Na kraju RSS je dobio nezasluženo milion eura za 2024 godinu od države mrvicu manje od košarkaškog i odbojkaškog saveza koji imaju veće troškove 100 puta NAŠA REPREZENTACIJA MALTE NE NEMA TROŠAK U 2024.GDE IDE TAJ NOVAC I KUDA PLOVI OVAJ BROD...
j

jjjjjjjj

pre 3 meseca

znaci vraca se vreme Marjanovica samo partizanovci u savezu
p

pa bolje to

pre 3 meseca

nego madzar krivokapic..pa boricic je vas pa partizsn gubi ubodbojci..jelenic preporodio vaterpolo...kao dzajic fudbal
i

i sta cemo bez

pre 3 meseca

Eric ko ce koga sada hvaliti i privatizovati sve za sebe?