Poruka Jokićeve supruge, ćerke, te braće sa porodicama
Poruka Jokićeve supruge, ćerke, te braće sa porodicama

Kako je malo verovatno postalo verovatno: Porodica Jokiću poslala specijalnu poruku

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 02:22

Srbinu se kroz jedinstven video materijal obratila njegova najbliža porodica

Hteli to da priznaju neki ili ne, svidelo se nekom ili ne, Nikola Jokić je po treći put MVP najjače košarkaške lige sveta! Dok neki žale zbog toga što neki drugi nisu uzeli najvredniju individualnu nagradu, mnogo je više onih koji slave Jokićev uspeh jer teško da će jedan Srbin ikada više uspeti ono što je centar iz Sombora.

Izabrane vesti

Tim povodom Nikoli su se u posebnoj video poruci obratili njegovi najbliži članovi porodice. U istom naraciju vodi njegova supruga Natalija, dok govori o tome kako je "malo verovatno postalo verovatno", što je i naslov video spota.

"Nikola Jokić, za druge talenat bez premca, za nas nesebični porodični čovek. Ljudi sa strane ga obično vide kao nekovencionalnog ili neortodoksan. Ali, mi smo ga uvek videli kao neverovatnog", rekla je Natalija, pa dodala:

"Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, draftovan sa 41. mesta, može da ostvari ono što je samo nekoliko njih uspelo. Ali, kada odigraš karte kako treba, sve je verovatno".

I to nije sve...

"Iza ožiljaka i osmeha leži rad, leži vera da ćeš postati sjajan. Mi, mi ćemo uvek verovati u našeg, sada trostrukog MVP".

Na kraju su mu poruke poslali braća Strahinja i Nemanja, supruga Natalija i za kraj ostalo je ono najslađe - ćerkica Ognjena.

"Volimo te".

Čoveku ništa više ne treba... Njegova reakcija kada je pogledao snimak to savršeno pokazuje.tagovi

Denver NagetsMVP NBA ligeNBA ligaNikola JokićEXTRA TIME

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara