Komentari na vest

TENT dobio organizaciju finala Kupa u odbojci

M

Ma.neee

pre 3 meseca

N Sad po 14 put treba da bude domaćin.Šta ima veze.
V

Vojvodina 1

pre 3 meseca

Oba trofeja idu u Vojvodinu.Muski i zenski pehar idu u Vojvodinu . Daleko je odbojka u Vojvodini u odnosu na ostatak Srbije.
S

Svašta

pre 3 meseca

I N Sad i Pozarevac i Pazova su do sada bili domacini finala kupa Obrenovac je prvi put domacin .Treba da bude promocije odbojke i u mestima gde to do sada nije bio slučaj kroz Finale Kupa Srbije.
L

Lubenica

pre 3 meseca

Ma hajte molim Vas 🤣. Pa ako se neko promoviše na sve moguće načine, to je onda Tent! Kakvu podršku imaju od Saveza je stvarno već prevazišlo svaku meru. Ne znam čime su to zaslužili, sem što je “vladar iz senke” iz Obrenovca.
M

Miloš1972

pre 3 meseca

Ako Tent nema promociju, pa šta da kažu ostali klubovi?
L

Lubenica

pre 3 meseca

@naćee Ne treba uopšte da se igra ni u Pazovi ni u Obrenovcu, tako je jedino pošteno. Treba da se igra na neutralnim terenu!
N

Najjaceeeeeeeeee

pre 3 meseca

Prosle godine UB bio domacin sad Tent, savez ocigledno ne gotivi Jedinstvo. A to smo videli i prosle godine kada su im “uvalili da igraju kup izmedju dve evropske utakmice, najvaznije u istoriji tog kluba. Devojke dobile Lugoj kuci 3:2 posle 2-3 dana cekalo ih finale kupa pa revans utakmica sa Lugojem, umesto savez da izadje u susret TIMU IZ SRBIJE, da se odmore spreme za drugu utakmicu oni im daju mec kupa i dodatni umor. Gledam neki dan Eczacibasi igrao bitnu utakmicu u LS a 3 dana pre toga trebali igrati derbi sa Fenerom, i savez odlozi utakmicu samo da bi se ove spremale i odmarale. Ej bre njima nije problem a problem nama u ovoj ligi. I evo opet sta ako Jedinstvo prodje u polufinale cev kupa, opet cete im staviti finale kupa tu oko evropskih utakmica I TO U GOSTIMA. Uzas! Sto nego ovde napisao samo da Tent nesto osvoji 🤦🏼‍♀️ Nisam navijac ni Jedinstva ni Tenta, neutralno gledam nasu ligu, malo mi je draze Jedinstvo jer vidim da se zaista trude da dodju do nekih uspeha i na evropskoj sceni (prosle godine a i ove), a i sistem sa mladim srpskim igracima mi je zanimljiv, ali ovo sto se radi je tako providno…
N

Naaće

pre 3 meseca

Pitanje je da li Jedinstvo uopšte želi da bude organizator. Mislim da se aplicira pa onda savez odlučuje. Ako je tako, da li je Jedinstvo apliciralo uopšte. Da li njihova sala ispunjava uslove za tako nešto. Vrlo je mala, zovu je kutija šibica. I ako ispunjava da li je uopšte pametno igrati u tako maloj sali za mali broj gledalaca. Ima puno pitanja na koja je potrebno odgovoriti da bi se doneli takvi zaključci.
L

Lopovi

pre 3 meseca

Još su iz saveza prošle godine obećali da će oni organizovati finale na neutralnoj lokaciji. Brzo su promenili pesmu...
N

Najjaceeeeeeee

pre 3 meseca

@Naaće, igraju one i u Rumi. Evropske utakmice odigrale su se u Rumi eto sto se ne igra u Rumi.
H

Hellou Razum

pre 3 meseca

A šta predlažeš, gde da se igra u Pazovi? Pošto jelte gostuju u Rumi kad igraju Evropu. Ili treba finale kupa da se igra u školskoj sali? Naposletku, da bi bilo izabrano kao tehnički organizator Jedinstvo prvo mora da aplicira na konkursu i da zadovoljava kriterijume. Oni - ništa od toga.
@

@Najjaceeee....

pre 3 meseca

Pa cekaj druze one GOSTUJU u Rumi. Sto bi finale kupa bilo u istoj? Jel' igra mozda Ruma u finalu? Jel' Jedinstvo u zakupu hale u Rumi ili je to cisto gest dobre volje opstine Ruma da ih u njihovoj hali ugosti tri utakmice? Ajde sad ja prijavim turnir sajamskih gradova u BG Areni jer sam tako u mogucnosti. Koga briga ako BG Arena ima vec zakazane termine, dogadjaje i utakmice.
L

Lubenica

pre 3 meseca

Godinama unazad je zaista neprihvatljivo kako se ponašaju čelni ljudi OSSRB kada je pitanju OK Tent. Ovo je još jedan u nizu ružnih, nekorektnih i nesportskih gestova koje Savez primenjuje, a sve u u interesu da Tent dobije bar neku titulu. Godinama unazad dovlače decu i opet ništa. Gse su vam ta silna deca? Opet ste doveli dizača i korektora, jer bez njih ni ove sezone ne bi ste bili tu gde jeste. Treba da se igra na neutralnom terenu, pa ko pobedi. Nažalost, odavno je sport prestao da bude ferplej, a pogotovo kad je Tent i Knezevic u pitanju.
0

003

pre 3 meseca

Zanimljivo da se nikada ne igra u halama gde su momci domaćini, u ovom slučaju SPENS ili hala u Požarevcu. Aj' bar nije Ub...