Komentari na vest

Terzić o biranju pozicije kod mladih: Idi kod trenera i reci mu da je glup

D

Daj faul

pre oko 2 meseca

Konacno neko nesto normalno da izjavi! Isto vazi za sve kolektivne sportove… ali ne, mi hocemo da osvojimo pionirski turnir, a ko ce da postane igrac za vrhunski nivo, to nema veze…
G

GostKG

pre oko 2 meseca

Kao i za svaki posao tako je i za trenerski potrebno znanje i obrazovanje. Podatak da u najvisem rangu takmicenja radi vise trenera C kategorije nego A i A-EXP je porazavajuc. Medju njima i bivsi reprezentativci koji su iz igrackih patika preko noci uskocili u trenerske. I kada neobrazovani ljudi krenu da rade bez jasne predstave posao koji su gledali nekog drugog da radi tokom njihove igracke karijere, a bez pojma o cemu se radi imate ovakve situacije. Interpretirati nesto sto si video nije jednako onome sto znas i poznajes!
P

Petar NS

pre oko 2 meseca

Ti su najpogodniji da posle dogovaraju sa ex-skautom opstanak jakih Vozdova 😄 A tek Kragujevac... zali Boze bacenih para da ga isprangija Mladi Radnik.
T

Tako je i

pre oko 2 meseca

Kolakovic i Kovac i N Grbic bez difa iz patika postali šampioni evrope Zato sedi 1 Iz patika bez difa krenuo i Željko Obradovic i prva sezona prvak evrope Sedi 1
B

Bravo Zorane!

pre oko 2 meseca

Terzić je potpuno u pravu. U mladjem uzrastu deca treba da igraju SVE! Tek sa 15, 16 mogu se jasnije definisati neke uloge i krenuti u usavršavanje istih. Al' džaba to pričati. To su ti čuveni treneri - kursisti, koji sve mogu sve znaju sve umeju, sa fondom znanja igrao sam nekada + završili mi C licencu za 2 vikenda, šta će mi škola?! Posle se čude neki kad se ode u Osijek pa moćno 17. mesto... Da ne lajem mnogo... Fino im je Terza poručio ;)