Maja Ognjenović (©Skandići)
Maja Ognjenović (©Skandići)

U Italiji će ponovo gledati umeće Maje Ognjenović

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 20:32

Skandići zvanično predstavio pojačanje na poziciji dizača

Srpska odbojkašica Maja Ognjenović ponovo će osetiti čari italijanske odbojke, a publika u toj zemlji će opet moći da uživa gledajući umeće jednog od najboljih dizača sveta.

Danas je Skandići i zvanično objavio da je srpska odbojkašica pojačanje za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Poslednji put Maja je u Italiji bila tokom takmičarske godine 2015-2016 kada je nosila opremu Pjaćence.

Ona je prethodne dve sezone provela u turskom Ezačibašiju, u koji je došla treći put u karijeri sa željom da tu i stavi tačku na igračku priču... Međutim, kako je vreme odmicalo tako je reprezentativka bila sigurnija da još ima šta da ponudi na terenu i da je pravo vreme da se vrati u Italiju.

Skandići vodi trener Masimo Barbolini, sa kojim je Maja sarađivala upravo u Ezačibašiju tokom njene druge epizode u tom klubu (2016-2017). Iza italijanskog kluba je veoma dobra sezona u kojoj je osvojen CEV kup, ali u narednoj će pokušati da napravi još veće uspehe u Italiji.

Ognjenovićeva je rođena 6. avgusta 1984. godine, a tokom karijere je igrala u Srbiji, Rumuniji, Italiji, Rusiji, Turskoj, Grčkoj i Poljskoj.

Pre nego što se posveti klupskim izazovima, Maju čeka dugačko reprezentativno leto koje se završava sa olimpijskim kvalifikacijama.



tagovi

Maja OgnjenovićŽOK SkandićiOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara