Komentari na vest

Zvezda završila godinu na vrhu, oživeli ponovo snovi o trofeju

T

TD

pre 4 meseca

Prvi u fudbalu, gazimo u Evroligi u kosarci, treci u rukometu, prvi i u odbojci ako pobedimo zaostalu, vaterpolo je jedini od pet "glavnih" u kojem su bolji.
I

Ivic

pre 4 meseca

Sta gazite u Evroligi sledece dve gubite u gostima,u odbojci nije sezona gotova,u fudbal partizan ima bod prednosti sezona u toku u vaterpolo dominira Novi beograd
T

TD

pre 4 meseca

Vas gazimo, to je sigurno, sledecu igramo kod kuce. Nije gotova ni u jednom sportu. U fudbalu ste gurani citave sezone, razlika bi bila mnogo veca (na stranu Partizanov pad u poslednjim kolima, osteceni smo i direktno bili za dva boda protiv ovih iz Backe Topole kao i bod u Nisu jer ono nije bio penal) da vas sudije nisu pomagale (cak i ovaj gol u Derbiju je bio nakon faula Kataija u napadu). Ja nisam ni napisao da ste najbolji u Srbiji u vaterpolu vec da ste bolji od nas, u rukometu smo bolji od vas, ali, najbolja je Vojvodina.
@

@TD

pre 4 meseca

Ma da bre, lakat u glavu nije penal, ali Saldanjino uskakanje u sesnaesterac i padanje na svaki dodir u sesnaestercu jeste penal. Isto kao i onaj penal protiv Radnika kad Ilic gura igraca Radnika koji udara Saldanju a sudije se prave slepe na faul u napadu. Kako je dobra ta grobarska paralelna realnost, tamo je sve u vasu koristi, a vi ste svi fini i posteni. A u pravoj realnosti je trebalo da budete cetvrti da nije bilo "gresaka i previda sudija" u vasu korist.
z

zecm

pre 4 meseca

ko te diro
@

@td

pre 4 meseca

Na spavanje mleko i u krevet