Karlos Alkaras (©Reuters)
Karlos Alkaras (©Reuters)

Atomski tenis u Parizu: Alkarasov potez zbog kojeg mu se Novak poklonio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 16:27

Mladi Španac osvojio poen na neobičan način

Trebalo je i moralo ovo da bude finale Rolan Garosa kad već Rafael Nadal nije u mogućnosti da igra i bez ikakve dileme dobili smo teniski spektakl u polufinalnom duelu Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa!

Revija prelepih udaraca na obe strane počela je sa poenom kojim je Novak Đoković digao publiku na noge i tribine stadiona Filip Šatrije ostale su u čudu. Najtrofejniji srpski teniser svih vremena kasnije je osvojio prvei set, a Karlos Alkaras je na startu drugog dela meča uradio nešto što je Đokovića nateralo da mu se pokloni.

Izabrane vesti

Igrao se drugi poen u trećem gemu, na Alkarasov servis. Đoković se držao svoje taktike da protivnika "šeta" po terenu što je i ovog puta umalo urodilo plodom, međutim Španac je vanserijskim potezom stigao do poena kojim je zapalio tribine i čak oduševio našeg asa. Alkaras je jurio za lopticom i kada se očekivao da možda proba udarac kroz noge, on se namestio tako da je udario istu pored levog kolena i pogodi liniju.

Ovakav rasplet nije očekivao ni sam Đoković koji je samo raširio ruke i sa velikim osmehom prihvatio sve što se dogodilo.



tagovi

Novak ĐokovićKarlos AlkarasRolan GarosRolan Garos 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara