(Star sport)
(Star sport)

Obradović poziva na gostoprimstvo: Dolaze nam veliki prijatelji

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.24. | 15:12

„Želimo da se svako oseća dobro kad dođe u Arenu“, kaže trener Partizana pred duel sa Budućnosti

Rezultatski gledano, prolazi Partizan Mozzart Bet kroz najbolji period u kalendarskoj godini. Spojio je šest pobeda i tako razgalio navijača uoči završnice sezone, a na sve to obradovao Grobare produžetkom saradnje sa Željkom Obradovićem, pa u povoljnom ambijentu dočekuje Budućnost u okviru polufinalne serije ABA lige.

Crno-beli će probati da se domognu projektovanog finala sa Crvenom zvezdom (njen rival je Mega) i tako pokušaju da odbrane trofej osvojen 2023.

Izabrane vesti

„Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim poštovanjem prema ekipi ozbiljnog kvaliteta. Ono što bih želeo da naglasim je da, iako su nam Podgoričani veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. To je potrebno ABA ligi, a pre svega, svima nama iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća kada dođe u Arenu. Na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci”, istakao je trener Obradović.

Kako je saopštio klub, posle tri sedmice pauze, u konkurecniju se vratio Pi Džej Doužera, dok će van tima i ovoga puta biti Ognjen Jaramaz (povreda noge).

Ove sezone imamo iskustva sa Budućnosti, solidna je ekipa i ima dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč“, dodao je Balša Koprivica, centar Parnog valjka.

Meč Partizan – Budućnost igra se u utorak od 18.30 u Beogradskoj areni.



 


 


tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićBudućnost PodgoricaKK Budućnost PodgoricaABA ligaplej-of ABA lige

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara