ATP Los Kabos: Tipsarević ostao bez gasa

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.19. | 09:37

Iskusni srpski teniser poražen u prvom kolu ATP turnira u Meksiku

Ne ide, pa ne ide... Povratak Janka Tipsarevića aktivnom igranju tenisa i čini se poslednji pokušaj da podvuče crtu na zaista impresivnoj, ali čini nikada do kraja ostvarenoj karijeri još ne pokazuje rezultate.

RASPORED MEČEVA (+ 8 Č)

Izabrane vesti

Poslednji u nizu pokušaja da zahvaljujući zaštićenom renkingu nešto više učini u glavnom žrebu dogodio se sinoć u Los Kabosu, turniru ATP 250 kategorije koji se igra na otvorenom za nagradni fond od 762.455 dolara. I pored odličnog starta i uzimanja drugog seta protiv Radu Albota iskusni srpski teniser nije imao dovoljno snage za pobedu, te je Moldavac trijumfovao rezultatom 7:5, 2:6 i 6:0.

Njegov naredni protivnik je Taro Danijel koji je prilično neočekivano pregazio sa 6:2 i 6:0 Amerikanca Tenisa Sandgrena. To će biti prvo odmeravanje Radua, trenutno 41. i Japanaca koji je 118. na svetskoj lestvici. Prednost naravno dajemo Moldavcu.

Današnji dan u Los Kabosu na Centralnom terenu otvara prvi duel Ernestsa Gulbisa i Dijega Švarcmana, trećeg nosioca. Iskusni Letonac je tek 129. na svetu, a omaleni Argenitnac 27, te je jasno u koga imamo više poverenja.

Derbi dana igraju prvi nosilac, Fabio Fonjini i Marsel Granoljers, koji vodi sa 4-3 u međusobnim obračunima. Ali, poslednji put su se ukrstili pre tri godine, a od tada se situacija ozbiljno promenila pošto je Italijan deveti na svetu, a Španac 103, te je jasno u koga imamo više poverenja. 

Luka Puj će imati pune ruke posla protiv Tanasija Kokinakisa. Francuz je bez sumnje favorit, te je kvota 1,70 odlična pošto je razlika u kvalitetu ipak velika. Australijanac bi mogao da mu napravi probleme, ali će teško do iznenađenja. 

***kvote su podložne promenama

(Foto: Shutterstock)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara