Komentari na vest

Partizanova nemoć u tri čina

B

Bok

pre 9 dana

Tekst skreće sa teme isto onako kako to uspješno radi neko u zemlji da se ne uđe u suštinu. U upravi Partizana je postavljena peta kolona, da još više olakša posao ovim drugim. Što je Partizan gori, ovim drugim treba manje truda i novca da budu bolji. To nema veze sa Evropom, jer tamo to šibicarenje dođe do punog izražaja. Karadžić im dođe kao Vuk Branković, pa je jadno i besmisleno spominjati ga, naročito ako se zna da nije bio krivično gonjen, nije bio u situaciji da bude aboliran od krivičnog gonjenja, i nije se krio 3 godina, jer znamo da Interpol ne kažnjava zbog pogrešno parkiranja. Znamo do kada Partizan neće biti prvak, i nemojte da se trudite raditi nekakve analize i elaborate, kada je sve jasno. Nije kme, bar nije kao njihovo u doba Vuka, pardon Tomislava.
J

Jbububububy

pre 9 dana

Taj vam je doveo i Želimira. Ah, da to je "uspeli pokušaj skretanja pažnje na neravnopravan tretman"! Ko vas ne zna skupo bi vas platio! 2:0!
R

Realan 2

pre 9 dana

7 godina bez titule, 5 bez trofeja.... Sta Jos treba da se Desi da uprava ode? A duljaj ne zna Ali je tu jer nece Niko drugi...
P

Pa zar

pre 9 dana

Partizan baš mora da osvaja trofeje. Ako je tako onda neka oboji nešto u Evropi ali da nije mitropa kup. Onda će navijači biti stvarno zadovoljni.
S

Smislov

pre 9 dana

Što Duljaj, treba da ode ova radikalsko-šibicarska hunta, koja je sve okrenula naglavačke, a govore da nikada nije bilo bolje. Pa i nije, ali njima.
C

Caks

pre 9 dana

Pocinjem da verujem da ova dva lopova vv samo silom mozemo da oteramo
m

metalika moj dobar

pre 9 dana

njih jedino vatrogasci sa brusilicom mogu da odvoje od fotelje
G

Gost 442

pre 10 dana

Potrebne su nam istinske legende Partizana. Potrebni su nam Peđa Mijatović, Slaviša Jokanović, Savo Milošević... Ovako ćemo samo potonuti.
m

metalika moj dobar

pre 9 dana

nemoze normalan lik danas da radi u nasm sportu .Trebaju ti lopovi tipa coki,vazura,tvorza koji ce da placaju huligane i da sa njima saradjuju i tako opstaju ...a klubovi u milionima duga

Usput

pre 10 dana

Realno. Partizan ima upravu onakvu kakvu zaslužuje. Kako je krenulo loše,svi počeli da prate basket. Moje društvo su većinom Partizanovci,nekad smo se non stop prozivali a sad niko kao fudbal ne prati. Da je JNA pun svaki vikend,nema tog Vazure koji ne bi pobegao. Ovako zarad par njih što viču uprava napolje dva puta po sezoni,pa ne bi ni ja dao ostavku. Vučić,sudija, država ovo ono....sami ste krivi.

Masa

pre 10 dana

Sport je ogledalo drustva i politike koliko puta je teran veliki vodja ne samo dobro popunjenom stadionu ili punoj Areni vec i na ulicama grada koliko protesta ljudi zbog stvari koje su mnogo vaznije od Zvezde i Partizana i sta se promenilo, nista.
B

Bhbububu

pre 10 dana

Ma oni bi kao i uvek sve na tacni...Prava opozicija...
A

Asdfjklc

pre 9 dana

Druze ko ih je doveo taj ce ih I skloniti... Ko je vama doveo terzu u ponoc? Sam dosao? Isto Kao I vazura u fkp...
A

A kakav to

pre 10 dana

Tacno tretman zahtevate.Zar niste zadovoljni sto vas ista ta saudijska komisija i FSS dovukla na drugo mesto koje niste nicim zaslužili nego hocete jos.80% posto utakmica ste nadigrani i pregazeni i da ne bi sudija vi bi ove godine završili 7 na tabeli.Grobarskoj pokvarenosti i ljudskom bezobrazliku nikad kraja.
L

Lepi mica1

pre 10 dana

A cime ste vi "zasluzili"prvo mesto?zato sto Terzic kaze da ste najbolji?😆😆😆😆a zatvoreno vam 100% prvenstva😆😆koga ozbiljnog ste vi pobedili? Protiv Cuke 2 penala,Tsc 2 penala,Partizan 2 penala,N.pazar penal😆😆😆sta se pravis lud
A

A da li su

pre 10 dana

Ti penali cisti ili to nije bitno.Po tvojoj logici bi bilo najbolje da se Zvezdi penal sudi tek kad igracu obe noge ili kicmu polome vec jedna polomljena noga je kradja.
R

Realnp istina

pre 10 dana

@Lepi mica 1 poradite na svom timu i ne trazite krivce vaseg stanja mimo svoje kuce. Kod vas sve neke zavjere urote protiv vas. Realno evropa je pokazala gdje ste vi u odnosu na Sabah i Nordsjeland a gdje mi u odnosu na MC YB i Lajpcig. Ja vjerujem da bi ove vase mi arhovirali a kako bi vi prosli na nasem mjestu razmisli. Ocekujem da se javis i odgovoris. Drugarski pozdtav.
1

12345ss

pre 9 dana

@lepi mica ... možeš da pišeš do mile volje... odgovoricu ti samo vas smo razvalili u svakoj. Vi ste druga srpska liga realno
T

Tačno tako

pre 9 dana

Ali su oni nekada bili Partizan i to TITOV pa su mogli sve ,od prošlosti se ne živi nikako to da shvate.
L

Lepi mica1

pre 9 dana

Realno istina da bi mi resili stvari u nasoj kuci potrebno je da se VI ne mesate u nasu kucu tj drzava,koja ne dozvoljava da se smeni rukovodstvo koje nas godinama urusava i zbog toga te doslo do nordsjelanda ,kao drugo taj nordsjeland je imao odlicnu sezonu i nije losa ekipg dali su 6 ludogorecu i 7 fenerbahceu u jednoj utakmici,dok vi ste u evropi kanta za napucavanje,a u SRBIJI da vam nisu zatvorene utakmice bili bi 5 ti,a to sto vas pale da ste najbolji to je vec vasa dijagnoza,opet ponavljam Vi NISTE POSTENO DOBILI NI JEDNU JACU UTAKMICU,toliko ste jaki da 7 godina na jna niste pobedili😆😆😆
L

Lepi mica1

pre 9 dana

A da li su ahahahahaha lome noge😆😆😆alo legendo u 90 posto situacija ko penala nisu vas nh dotakli a kamoli lomili noge ,vama izgleda lome noge samo u 16 metara,sta van šesnaest vam ne lome?😆😆😆😆koliko zvezdinih igraca je imalo prelom noge ili povredu usred grubih startova ove sezone?NIJEDAN😆😆😆
B

Bela-tačka

pre 10 dana

Zvezdaši kao po direktivi (gle čuda) navalili da komentarišu tekst, ili ih boli dobrim delom napisana istina, ili im je ipak bitnije komšijsko dvorište nego svoje. Uživajte u ovim momentima, neće doveka, ništa i nije.
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

Po direktivi se od juce desio napad na Milojevica
J

Jbibuvzvz

pre 10 dana

Zvezdaši se...dobro zajebavaju..ako ćemo iskreno...ne igramo..ne znam dal igramo..igramo ali ćemo izraziti protest na specifičan način...Čerkez šutno Maršala a onaj pazarski klinjo loptu u aut...i šta? Prva varijanta je tačna...Posle 20 minuta niste ni igrali..A da uživamo..Pa sine ja sam 1979 gledao Finale Kupa,Uefa Borusija Menhengladbah- Zvezda.Zamisli koliko ima od tad..I osim mračne vladavine Toleta..sve je isto..Sine kad Zvezda padne..kraj je vremena..Pa niko ti nije kriv sto navijas za pogresan klub...I uvek mozes da se predomislis..

Tako

pre 9 dana

Kada bi bilo isto od Marsala tita do sada vremena su se malo promenila sto bi rekao i Milojko Pantic nekad narodni sada politicki klub.
4

4.X.

pre 9 dana

@Jbibuvzvz - pa ovo je pandam Toletovom periodu samo podignut na sedmi stepen... I ti od te silne uživancije od '79. pa na ovamo, ti opet dođeš i komentarišeš tekst o FKP :) Daleko od toga da se Zvezda sa "krajem vremena" može porediti, a takođe da je Paritzan pogrešan klub, naprotiv. Sportski pozdrav.
m

merllin_pfc

pre 10 dana

Pa bas juce pitao prandedu seca li se on kad je nas jsd zadnji put igrao u LS i osvojio titulu,on kaze da se ni on toga vise ne seca koliko je to davno bilo....
L

Lepi mica1

pre 10 dana

Jesi ga pitao kad je zadnji put Zvezda prosla grupu?😆😆😆a da ,nikad😆😆😆
1

12345ss

pre 9 dana

@lepi mica ... važno je da smo vas razbucali. Vi ste klub za drugu srpsku ligu. Toliko.
L

Lepi mica1

pre 9 dana

12345 gde ste nas razbucali?pa vi nikad jaci a mi nikad slabiji a nemate pobedu na jna 7 godina ahahaha😆😆😆to sto vi lopovluk podvodite pod pobedu to je vec pitanje za psihijatra😆😆😆
p

pakistanizan

pre 10 dana

Zali samo boze tolikih bacenih para na ove Afrikance i Pakistance u jsdizanu koji sa platama od 2-3 mil po godini pogubise sve zivo,7 titula za redom izgibili i 4 duole krune,kud ces gore od toga?
N

Nova ere kreće!

pre 10 dana

Prolazni trenutak PFC nemoći. Slede ozbiljne reforme. FK će za sledeću sezonu angažovati za trenera zvučno trenersko ime - Obradović trenera Željka. Uz tog trenera iza kluba će šampionskije biti angažovan i šampionski multimilionerski budžet republike Srbije - potvrđuju izvori iz Ministarstva za šampionzam Partizana i Crvene zvezde petokrake.
g

gygs

pre 10 dana

prolazni...7 godina.Bas ste komedija
n

ne brinite

pre 10 dana

Dace Vucko para i eto i Lige sampiona za mezimicu partizanku
g

gost111

pre 10 dana

A ko obezbedjuje plate igracima?
J

Jadnicko

pre 10 dana

Joksicu dajte beneficiran radni staz.....covek ce, prateci Partizan, da nabije secer, pritisak....
1

12345ss

pre 9 dana

Već jeste ... 🤣🤣🤣
L

LFCC

pre 10 dana

Kakva nemoc, koji strucnjak pise ove tekstove. Zvezda je za Partizan po budzetu i platama ono sto je Leverpuzen za Zvezdu, a Leverkuzen bi Zvezduo odrao od zivota.
s

son

pre 10 dana

dakle, usporedba ti je na nivou. dovoljno govori samo o tvome neznanju... al nisi daleko, i mi smo vas odrali
O

Ojo

pre 10 dana

Treba da se sačeka Rade Bogdanović i Ivica Kralj da vidimo ko je juče kriv.
L

Lepi mica1

pre 10 dana

A ko je kriv Zvezdi sto 7 god.nema pobedu na Jna?😆😆😆
Z

Za lepi Mica

pre 10 dana

A bas su se nasekirali zbog toga,uzeli u svim tom sezonama titulu.Inace,Zvezda nema pobedu u prvenstvu na Jna 8utakmica,a tvoj Partizan nema pobedu na Marakani 13 za redom,pa se ti i dalje pitaj ko je kriv.

As

pre 10 dana

Zar se od 2019. do sada odigralo cak 13 derbija na Rajku jeste se guralo domacinstvo ali mislim da nije bas moglo toliko a i ta poslednja pobeda Zvezde na JNA u bilo kom takmicenju je bio derbi jos mnogo kriminalniji nego ovaj poslednji u prvenstvu.
B

Bububub

pre 10 dana

Rade đilkoš iz bosanskih brda Bogdanović...Onako za jedne pečenjare na Ibarskoj...
6

687

pre 10 dana

Činjenica je da Zvezda ima više para od Partizana ali Partizan isto tako ima više para od Čuke, TSC, Radnika, Gata, Napretka... Pare ne igraju fudbal a ne igraju ni Vučela i Vazura. Ostoja vrati pečat!
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

Zvezda igra evropu od 2017 godine. Zato ima vise para. I zato sto od prodaje igraca uzima po sezoni 20-30 miliona evra.

@Ivan ....

pre 10 dana

Ali zato trosi 60 miliona igrao je i Partizan.
G

Guess

pre 10 dana

Tekst je u najmanju ruku pristrasan.
N

Ne kapiram

pre 10 dana

Šta je tačno problem u Partizanu? Tu su gde bi i trebalo da budu, odnosno u svemu drugi, iza Zvezde. Očekivati da budu prvaci nije realno pored većeg kluba. Lupajte minuse koliko hoćete to je tako. Isto kao što je normalno da Partizan bude ispred u vaterpolu na primer.
N

Ne kapiraš

pre 10 dana

Vazura ti li si? A da Zvezda ne igra uopšte prvenstvo, čemu to kad stalno treba da bude prva? Ti kao da si rođen u Severnoj Koreji.
V

VKP

pre 10 dana

Vaterpolo klub Partizan je pred gašenjem a u ovoj deceniji Zvezdi je kupljen tim da i ona osvoji trofej. Nešto tu nije normalno.
П

Па...

pre 10 dana

...и Партизану су куповали ватерполо тимове и тада је и освајао. Сад су купили Новом Београду, Партизана нема ни на мапи.

@Па...

pre 10 dana

Ko je kupljen tada jel Partizan kupio i sastavio tim nasih reprezentativaca koji su osvajali medalje ili su to radili drugi a Partizan stvarao.
d

d.g.

pre 10 dana

Partizan nema predsednika jer je podneo ostavku. Od tada se nije oglašavao u javnosti. Šta tu nije jasno? Skupština je molila rukovodstvo da ostanu gde jesu. Pa ko je birao tu skupštinu?
B

Bjububub

pre 10 dana

Profa Veljin napravio Statut beton za ovu upravu..Uvalili na kvarno kojekakve navijače...A sad profa digo lovu i gusla nešto mlado...muško..Neka ga..
H

Hvala ti Zvezdane

pre 10 dana

...sto si stavio🔒na jsd!
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Neee ne, greška!!!! Nećemo im staviti 🔒🔒🔒 ovako je sladje. Da ih večno mrcvarimo, a 🔒bi ih spasio muka.
T

Tako je

pre 10 dana

Živjela Crvena Zvijezda i Komunistička partija Jugoslavije.
G

Ggostt

pre 10 dana

Ček ček kako sam ja razumeo vi treba sad još jače da podržite čika mileta i vazuru jer oni se ustvari bore protiv fss-a, i da dolazite na stadion pa svi zajedno da se borite , o majko mila.Ja kao zvezdaš sm Za, znači još minimum dve godine dominacije 😁.Tako vas veslaju iz godine u godinu, od kvalifikacija do prelaznih rokova, od jovića, antića, kovačevića i baždara i raznih drugih.Znači opet nisu Oni krivi nego im ne daju!Koliko juče posle derbija dosta vas je videlo probleme svog tima, a danas već opet borba opet revolti, ako ako samo tako nastavite.Jer vi ste ipak mini atletiko!
G

Ggostt

pre 10 dana

Ček ček kako sam ja razumeo vi treba sad još jače da podržite čika mileta i vazuru jer oni se ustvari bore protiv fss-a, i da dolazite na stadion pa svi zajedno da se borite , o majko mila.Ja kao zvezdaš sm Za, znači još minimum dve godine dominacije 😁.Tako vas veslaju iz godine u godinu, od kvalifikacija do prelaznih rokova, od jovića, antića, kovačevića i baždara i raznih drugih.Znači opet nisu Oni krivi nego im ne daju!Koliko juče posle derbija dosta vas je videlo probleme svog tima, a danas već opet borba opet revolti, ako ako samo tako nastavite.Jer vi ste ipak mini atletiko!
k

kmecavci jug

pre 10 dana

SUDIJA JE KRIV..SUDIJA JE KRIV...KMEE KMEEE🤣

Sakur

pre 10 dana

A mozda da napisete pravi razlog propadanja Partizana i ko je glavni u tome?Jel smete?
I

Iskreno

pre 10 dana

A ko je razlog? U tekst lepo stoji: najurili Bjeku i Zeku (bili aktuelni za vreme Miloševića i neposedno posle), najurili Ćurkovića (vladao za vreme demokrata), najurili Djurića ( isto za vreme demokrata i "poštenja" tokom kojeg su lomljene noge protivnicima bez da se sudi faul a neki u finalu Kupa posle trećeg poništenog gola hteli da napuste teren), najurili celu plejadu prinudnih rešenja i na kraju ostali sa jedinima koji su uopšte hteli da se prihvate tog posla. E sada mi reci ko je jedini zajednički imenilac, koji se kune u klub a onda tera svakoga ko im ne daje kintu i ne sluša njihovu silu? Kada nemaju sa kim drugim onda se kolju (bukvalno) medjusobno. Tako je, tačno tako- huliganske bande koje kontrolišu i po potrebi parališu klub a onda dižu dreku da se Vlasi ne dosete! Dok to ne shvatite i ne odjebete ih nema da dodjete na zelenu granu. Ako mi ne veruješ pogledaj gde je splitski Hajduk i kada je uzeo titulu iz potpuno istih razloga. Pozdrav!

Sakur

pre 10 dana

Znate svi vi koji je to razlog i kada ovde budu smeli da napisu onda cemo ziveti u normalnoj drzavi.Ono drugom se prebacivalo dosao je na utakmicu protiv makabija haos ludilo unistava se zvezda a ovaj drugi odmah posle izbora za premijera prvo sto je uradio odmah napravio ponocnu konferenciju na marakani i bas slucajno od tada Partizan propada a zvezda se dize,ma to je samo slucajnost ahahahahahahahah
R

Realno istina

pre 10 dana

Sve sto valja opstaje sve sto ne valja propada. Tzv. prirodni zakon. Samo mi nije jasno kako to ne vidis.
G

Ggostt

pre 10 dana

Ček ček kako sam ja razumeo vi treba sad još jače da podržite čika mileta i vazuru jer oni se ustvari bore protiv fss-a, i da dolazite na stadion pa svi zajedno da se borite , o majko mila.Ja kao zvezdaš sm Za, znači još minimum dve godine dominacije 😁.Tak
I

IVAN 82

pre 10 dana

Bravo za odlican tekst!! Samo mnogi navijaci Partizana ostali su bez belih bubrega. Ovo vise niko nebi trpio,ova dva unistitelja Partizana Milos Vazura i Vucelica. Neverovatno da mi navijaci ne mozemo istjerati ih kluba. Sta cekamo i sta ce nas cekati sa njima,mnogo mi je jezivo i zamisliti!!!
P

Pazite ovo

pre 10 dana

Kad grobari napisu Zvezda bila 32 u ligi sampiona, jeste u ligi svemirskih brodova gde je Haland placen sam duplo vise nego svi igraci koje je Zvezda dovela zadnjih par godina, a oni izgube 5 0 od trecerazrednog tima u kvalifikacijama za trecerazredno takmicenje, dok je Zvezda sa igracem manje sabila Milan u sesnaesterac na San Siru oni su uredno od Fejnorda popili 8 i njihova sreca da su ovi posle otaljavali posao, oni nesto pricaju, kao da se smejes nekom ko je 32 u formuli jedan a ti jos bicik savladao nisi, pokrijte se usima, sa slabijim timom nego sto je sad vas Zvezda je izbacila Krasnodar i Salcburg i uzdigla se a vi samo nastavite da kukate
3

32/32

pre 10 dana

AL 32 (slovima:tridesetdrugi)???
A

Alex20

pre 10 dana

32/32@ ima jedan klub uzeo 0 bodova u nikad jacoj grupi sa Sahtjorom,Arsenalom i Bragom.
3

32/32

pre 10 dana

Al 32. Još malo će vam se stadion zvati Aleksandar i Tea Katai, jer je Katai prepišao Mitića. To je vreme tih rekorda.
П

Па...

pre 10 dana

... добро, Лига шампиона је нешто посебно. Сви памтимо да Партизан ту никога није победио од 1983. кад се звала Куп шампиона.
3

32/32

pre 10 dana

AL tridesetdrugi/tridesetdva.
П

Па...

pre 10 dana

1983. Словима хиљаду деветсто осамдесет трећа. Дуљај је био у вртићу.

PA pa

pre 10 dana

Nekome ko je rodjen 1991. su deca mogla da krenu u skolu koliko je Zvezdi trebalo da udje u grupnu fazu LS.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Partizan je u pregovorima sa Vladimirom Ivicem da on bude novi trener Partizana.
P

Pa sad

pre 10 dana

Ne znam ko bi od ljudi ko drži do sebe došao dok je ove Uprave.
d

dzaba se nadate

pre 10 dana

@Pobeda haha...nema od tog nista,eno Ivic danas izjavio za Grcke medije da ostaje u Grckoj sigurno i da ga druge ponude ne zanimaju!
J

Jbbubu

pre 10 dana

Feđa Dudić...Zapamtite sine to ime..Pravi opozicionar, stručnjak od integriteta..Nema nam publike sramota...Dodje 12000 u pišljivi Kragujevac odigra ko cava čeka penal..Ovo ima samo u Srbiji...Ovo je sramota...Bilo bi dobro..Srećan Fan državnosti BiH...Feđa Dudić...zapamtite to ime..E, taj mora da prođe!
P

Pedja 87

pre 10 dana

Svi su krivi, samo Duljaj nije kriv koji je dobio sve sto je hteo i vredja koga stigne, da ljudi beze iz kluba zbog njega.
d

dr.Zvezdan

pre 10 dana

Oboruli ste sve negativne rekorde,od kad je dr.Zvezdan u Zvezdi vi sedam punih godina bez ijedne titule i 20 godina bez odigrane Lige Sampiona,samo tako nastavite....
G

Gost1987

pre 10 dana

Od svega mi se najvise svidja ovo dr Zvezdan, ipak edukacija odvaja 😂😂
m

mitar.

pre 10 dana

ova liga nema smisla....a do toga su dovele ove dve udbaske tvorevine zvezda i partizan.....jad i beda od fudbala.
M

Max alegri

pre 10 dana

Srpski fudbal je bez buducnosti, nema mladih igraca nema nista, za vreme Toleta, koji je daleko od dobrog, smo bili prvaci sveta i Evrope, danas je kvalifikovanje uspeh. Zvezda za sva nedela koja skupo i tek ce se videti koliko ce kostati srpski fudbal treba da se ugasi jednog dana.
R

Realno istina

pre 10 dana

A vi neduzni i nevini. Nije bas tako.
@

@max alegri

pre 10 dana

jedino zvezdino nedelo je sto je za 33 koplja presisala ostale, zahvaljujuci svojim rezultatima u evropi vec 7 godina, takve na ovim prostorima niko u ovom veku imao nije, Liverpul pobedili sa jednim strancem u posravi, to sto vi veze nemate mi vam pomoci ne mozemo, znam ja da bi vi rado ugasili zvezdu al to samo ostaje vasa pusta zelja, 3 nokaut faze le i 3 grupe ls vas mnogo bole, jer vi ni onu sega mega konferenciju ne mozete da igrate sto ste potvrdili
G

Gostgost

pre 10 dana

A na sta realno Partizan treba da se zali i na sta da utice? Na toj utakmici posle koje su digli dreku, jedine greske sudija bile su protiv Zvezde. Nije dao drugi zuti Ovusuu, nije dao crveni Anticu, nije podelio kartone igracima Partizana kad su smu se peli na glavu (pod uticajem dva zuta za Severinu i medijske hajke nakon toga), i nije prekinuo igru pre Partizanovog drugog gola zbog baklje na terenu. I to su realne cinjenice. To sto sveta pliva je njegov problem, kontakt smesan, i apsolutno u kriterijumu sudjenja na toj utakmici, penali cisti kao suza grobarska. I njima ne odgovara tako. Ali im super odgovara ono od sinoc, kad se oprastaju kartoni za opasne startove i gazenja, kad se izmisljaju pebali za Partizan svaki put kad ih neko mrko pogleda, i kad se i pored VARa ne dosudi toliko ocigledan penal za Zvezdu. Valjda ima neka kvota do koje sme da se svirne penal, a preko toga ne sme. Bukvalno pod uticajem medijske hajke Partizana na koje su pale sudije, je Zvezda jos jednom ostecena sinoc. Da li sad mi treba da napravimo kompilaciju ovih gresaka i na sva usta razglasimo koliko smo pokradeni, jer realno, jesmo? Da placamo novinare da pisu o tome, da na sva usta to naglasavamo? Necemo, jer je u tome razlika izmedju malo i velikog kluba, malih i velikih ekipa, ljudi... A Partizan ce da ostane ovako los jed ga jednostavno vode nestrucni ljudi. Grobari umesto sto smisljaju teorije zavere, pricaju o nekom navlacenju za Zvezdu (koje nije postojalo) , bi trebalo da rese probleme u svom klubu sto se tice uprave, progutaju ponos, i pocnu iz pocetka, bez Evrope mozda, ali sa omladincima, jeftinim i dobrim igracima i strucnom upravom. Pa ce onda mozda do nekog boljeg uspeha za par godina. Daleko je odrziviji i gospodskiji model nego kuknjava, muljanje i lazi koje sad plasiraju.
Г

Групни

pre 10 dana

мислим да је ово хладно време на тебе оставило последице ... конкретно мислим да си измрзао ... помињати да је Овусу требао да добије црвени а Стаменић није добио ни жути (5 прекршаја, опасна игра) је тако својствено навијачу звезде ... основно (на шта Партизан треба да се жали је фаул Шерифа код другог гола звезде, и то свако иоле реалам може да укапира ! твој есеј, тракт после јучерашње победе је безпотребан ! звезда је коначно доказала да је боља резултатом, а не помоћу збира околности ! то што ми немамо руководство, херца и гениталија да направимо оно што смо у кошарци направили, притисак на равноправнији положај, то је зато што поседујемо тролове, навијачки смо разбијени и медијски ућуткани ! али, немојте ово да пренесете Супермену Милојевићу, он ово не дозвољава да се прича ...
@

@grupni

pre 10 dana

Medijski ućutkani??Imate ceo portal vaš, i brdo miletovih novina uz vas ali vi ste medijski ućutkani o bože.
@

@grupni

pre 10 dana

Medijski ućutkani??Imate ceo portal vaš, i brdo miletovih novina uz vas ali vi ste medijski ućutkani o bože.
b

banence

pre 10 dana

PUNA PODRSKA ZA DULJAJA,UPRAVU I VAZURU OD SVIH PRAVIH GRBARA!
N

Neke ptice nikad ne polete

pre 10 dana

A motivacioni traje li traje...
K

Kakva

pre 10 dana

Bre nemoc o cemu vi pricate, pogledajte sta prvo Duljaj radi sa postavom, onog nesrecnog Filipovica vuce i menja mu pozicije, te desni bek, te desni stoper, Zahida od 50 kila stavio da 70 minuta igra zadnjeg veznog, pa ga posle tako umornog stavio da igra levog ofanzivnog, ovo je totalni cirkus sta rade od Partizana
R

Ris

pre 10 dana

Upravu boli uvo jer ih štiti država!
I

Ide vam i stadion na dobos

pre 10 dana

Polako, ovo je tek pocetak. idemo do 15. u nizu !
J

JSD PFC

pre 10 dana

Za početak mora da se dovede kršten trener koji će srediti igru i stabilizovati odbranu. Dosta je više početnika koji bi da uče. Neću ovde uopšte da uzimam Zvezdu kao reper. Iz raznih razloga je napravljena distanca između nas. To je gorka istina. Takođe je istina i da smo, čak i ovakvi kakvi smo, mnogo jači i bogatiji od ostatka lige. To treba preneti na teren. Jednostavno ne sme da se desi da nas ponižavaju Gat, TSC, da nas dobijaju Napredak i Javor, da nas nadigrava Pančevo i slično. Simpatične su meni te tkz. male sredine, ali ne smeju da nas dobijaju. Dok je ovakvo stanje mi moramo, MORAMO, da dobijamo sve osim Zvezde, a u derbiju kako bude, makar i 6 :0, nema veze. To zahtevam od uprave. Ako ne mogu da budu, makar nadmoćno, drugi moraju da se sklone. moraju. Partizan, takođe, mora ulaziti u grupe UEFA, makar LK, mora. Nema ali, borićemo se itd, mora.
n

nadigrace te

pre 10 dana

i gat i pancevo jer nemas igraca..i vidis tempo sreda subota..nemas klupu .zamenu..zato su pustili saopstenja.i kako se uvek igra kad se lomi na marakani..vruce kuglice..ti juce nemas stopera ..a oni na klupi djigu..milunovic..degenek..
U

Uggzgzg

pre 10 dana

Distanca je napravljena 1991.Bari Tokio.Za ostalo ako zahtevaš, smatraj završenim.
e

ej ti

pre 10 dana

Degenek povredjen Djiga iz druge lige francuske, Milunovic pred penziju , Nije to bas tako kao sto vi umisljate, Zvezdina obrana je ocajna bez bekova
J

JSD PFC

pre 10 dana

Da se razumemo, uvek sam ambiciozan da budemo prvi, ali uvažavam i situaciju u kojoj se nalazimo. Otuda moje pisanje. Nisam hejtovao protiv Zvezde i bavio sam se samo nama, tj. igrama sa svima osim sa Zvezdom. Za njih mi je jasno, a za ostalo nije. Vidim da nemamo ni stopere ni bekove, ni zadnjeg veznog, ali sam postavlo pitanje zašto nemamo i zašto nemamo trenera koji bi mogao i ovo što imamo unaprediti i skrpiti?
Л

Лаик

pre 10 dana

Јадни мали Партизан, сви су им криви што не знају да играју лопте. Каква пропаганда, да од дербија где нису могли меда, они кукају како је неко против њих. Еј, против њих који су морали да сахране српски фудбал да би били трофејнији од Звезде и лечили комплекс звани Токио/Бари. Ко је патентирао три за три? Ко је патентирао гурање играча у репрезентацију да би се боље продали? Ко је патентирао уцењивање играча не играњем за репрезентацију уколико не потпишу уговор? Ви гробари стварно мислите да смо ми веверице и да имамо кратко памћење. Како да не, како да не.
J

JSD PFC

pre 10 dana

Лаик/ Gde si tačno video da se ja, npr., bavim Zvezdom a da ne tražim razloge u nama? Hajde napiši pa da diskutujemo.
R

Realno istina

pre 10 dana

@JSD PFC pa na ovim komentarima nazalost od sportske analize dodje nekih deset posto komentara. Ostatak je nazalost vezano za neke druge stvari a pisu ih i nasi i vasi.
Ч

Чекај...

pre 10 dana

... нешто ми не штима. Ова управа има једну титулу, остало је Звездино. Не ваљају, морају да оду? Партизан у кошарци у истом периоду има такође једну титулу. У кошарци ваљају и не морају да оду? У чему је разлика?
0

0211

pre 10 dana

Razlog je sto KK zivi od ulaznica, donacije mocnih navijaca, ljubavi, svetosti... 😂
r

razlika je

pre 10 dana

sto u kosarci sno bili pred gasenjem dok Obradovic nije dosao..i izmedju dva sporta ih manje zanima kosarka i coki em nema rezultate em ima svoja pravila..dao bi on i rukomet i odbojku i hokej i kuglanje samo ne fudbal..
Č

Čekaj čekaj

pre 10 dana

Zato što u košarci bar postoji konkurentnost. U fudbalu ne postoji. Sve je podređeno tome da Zvezda bude prva. Pa čak i u košarci je jedini cilj pobediti Željka.
p

pppp

pre 10 dana

Razlika je u tome sto Partizan za dve sezone u Evroligi ima bolji uspeh od Zvezdinih deset.I to cene Pravi navijaci i Evroliga naravno.Aka bog da sad kad legne licenca cenicemo jos vise i jace.I svaka cast za duplu krunu u fudbalu,cestitam bolji ste puno!!!
R

Realno istina

pre 10 dana

@Cekaj cekaj ne dobijamo mi Zeljka. Sta je tebi reper kvaliteta tima(el ili aba)?
Ч

Чекај...

pre 10 dana

... Звезди је циљ да победи Жељка? Зар Звезда није победила Вујошевића, Чанка, Џикића, Филиповског, Тринкикерија и поменутог Жељка? Колико знам, у последњој деценији Звезда и Партизан имају исти број учешћа у плеј офу ЕЛ. Исправите ме ако грешим. Звезда је у прошлој сезони имала више победа и бољи пласман него Партизан у овој. Каква демагогија. И која је то неизвесност у кошарци? Звезда 6 трофеја, Партизан један откако је ту фамозни Жељко. Па Партизан и у фудбалу има исти резултат.

@Чекај...

pre 10 dana

To je vama isto zar se vi ljudi ne baviste statistikom ili je to samo kada vama odgovara ako ti iz 7 pokasaja od promene formata ne prodjes nijednom u plej off a Partizan to uradi iz prvog pokusaja ko je tu uspesniji jeste ispao ove sezone zbog jedne pobede manje ali je to je opet 1 od 2 a Zvezda 0 od 7. Tu su naravno i trofeji koji su minus ali ako ti zrtvujes neke trofeje da bi ti klub podigao po svim drugim parametrima na visi nivo i napravio veci iskorak u Evropi nego sto je ovaj drugi klub napravio za 10 godina onda to ne moze biti lose.
N

Nego staa

pre 10 dana

Sistematsko unistavanje sa 11 stranaca i davanje para za licencu svake sezone.
s

sa od

pre 10 dana

tih 11 .je 8 polovnjaka koji dodju dzabe..pocinjes utakmicu sa kastiljom..bazdar..kovacevic..goh it saldanja ..severona iskusni igraci sa 22.a zvezda sa pocetnicima glazer..dragovic ..spajic.rodic..katai.ivanic..bukar.pa njima je i bonus stranac Stamenic..i jos je ofenbaher skautirao sudije..
A

Alo Železnik

pre 10 dana

Rezultat tog uništavanja je upravo davanje para za licencu. Drugi rezultat je što rezultata nema, godine bez titule. Hoćeš reći da se za to vreme Zvezda uništava ali hrabro i borbeno osvaja titule u nizu, pored Partizana koga uništava država. A Terzin duh lebdi nad Marakanom.
R

Realno istina

pre 10 dana

@Sa od imali ste i imate kvalitetne strance. Ne sve ka sto ih ni mi nemamo. Saldanja Severeina(svaka cast za oba gola sto nam je dao) Nato....U principu mozes se saglasiti da se uglavnom kupuju macke u dzaku pa sta bude.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Almani Moreira,Lamine Dijara i Princ Tejgo treba da dobiju glave funkcije u upravi Partizana odnosno da oni budu nova uprava Partizana.
M

Ministarstvo za Partizan i Crvenu zvezdu

pre 10 dana

Žuka i bugarski Bebeto za sporcki deo da se pitaju, a Nađ Albert i Smiljanić Lola da budu konfereseji na konferensijama za tisak.
m

milosij

pre 10 dana

F Savez kupio sa 3 milijona Partizan i naravno i šampionat oni ni smjeli igrati na puno, vidi kakve greške u obrani, sve je tu dogovoreno. 😭😭😭🇷🇸🇷🇸🇷🇸🖤🤍
H

Hvhvhvv

pre 10 dana

Nisu smeli iako znaju i umeju mnogo bolje, ili šta?
C

COOL

pre 10 dana

Sreća je naša što su ti tu pa si nam objasnio.
P

PDK

pre 10 dana

Pa sto ne prodaste Svetu ili Saldanju za 9m jednostavnije je tako. Pa budete prvaci, uzmete pare pd Evrope i to je to. Ovako drzava daje, drzava uzima.
F

Fakti

pre 10 dana

1 uprava, 11 trenera, 9 sezona, 1 titula. Od Partizana je ostalo samo ime, a oni su sa razlogom tu dovedeni.
a

a ko ih

pre 10 dana

je doveo?
B

Bhvhvuvu

pre 10 dana

I vi ste tu s razlogom!S razlogom vas trpamo!
U

UZIVAM!

pre 10 dana

Zvezda i Partizan su ukrali srpski sport zadnjih cetvrt veka. Oni dele drzavne milione u najpopularnijim sportovima, oni imaju svoje politicke lobije, svoje menadezrske i medijske kartle i svaki dan se kolju bukvalno zbog pozicija koje im donose vise love u ovoj srpskoj barici. Reprezentacije Srbije postaju nebitne. Kultura navijanja za svoju zemlju ne postoji vise, jer zaboga Zvezdini i Partizanovi krimi fanovi "ne mogu zajedno". Cak ni kada igra Srbija. Sve se svelo na saopstenja uprava Partizana i Zvezde, na njihova pljuvanja, probleme itd. Sve je u sluzbi ta dva kluba. Ne postoji zemlja u kojoj su drugi timovi toliko skrajnuti. Iskreno, slabo to sve vise pratim, ali UZIVAM kada vidim kako Zvezda i Partizan izlecu iz predkola ili kvalifikacija po Evropi. Znam da ce opet dobiti novu kolicinu drzavnih para, kao narkomani, i da ce im "obrisati suze" politicki sponzori, ali ipak uzivam , jer su njihovi uglavnom bedni rezultati makar mala satisfakcija svima onima koji se gade takvog fudbala i sporta, takvih privilegija i faca koje sede decenijama u unutar tih nedodirljivih drzavnih miljenika. Samo nastavite tako! ;))
G

GostSteva

pre 10 dana

Bravo za komentar ! Zvezda i Partizan su rak-rana srpskog sporta !
T

Tre

pre 10 dana

Koje Zvezdina ored kola zadnjih 5,6 gidina si ti hledao
U

Uprava FK Partizan

pre 10 dana

Mi smo dovedeni da bi Crvena zvezda bila prva, dosledno radimo na tome. Šta tu ima kome da bude nejasno?
e

edigovna

pre 10 dana

Jel tako isto bilo kad je tole vladao?
N

Nije isto

pre 10 dana

Ovo niko nikada nije radio.
d

da se malo podsetimo...

pre 10 dana

Uprava stoke: " Trazimo od Saveza pare da platimo Saldanju jer ide monitoring "..Sutradan iz Saveza ide : " Uplatili smo partizanu 3M evra za licencu " .. Cao i zdravo
A

Axaxaxa

pre 10 dana

Napravili smo prosjaka od Partizana i uplatili im 3m da igraju Evropu.
7

79

pre 10 dana

Jadan tekst navijački,kaže svaka od predhodnih uprava je nešto učinila,donosla trofeje.Što ne kaže novinar kako,pa jer se radilo na uništenju Zvezde,bukvakno struje nije bilo.I sad kad je Zvezda stala na noge nema trofeja naravno.Nije tu kriva uprava,ona je dovodila milonska pojačanja a Zvezda onda Obrića i Ignjatijevića
h

hc_psy

pre 10 dana

Sve na stranu, previše pristrasan tekst, mislim da bi novinarstvo trebalo da izgleda drugačije. Čitam mocart dugo godina jer smatram da su od svih ponudjenih najkorektniji, ovo je bilo bez potrebe, realno.
B

Bububuvuvu

pre 10 dana

Ma jok, samo ti se čini..Navijački omaž...Kad izgube utakmicu onda ide ovo...A sudija juče ne svira vaterpolo...Od tad bi bilo 5:0...Kaže da skrene pažnju na neravnopravan tretman!?
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Kao velikog Zvezdaša, mene je sramota zbog načina na koji je Zvezda juče pobedila derbi. Sudija je direktno uticao na oba gola Zvezde. Sudija nije dosudio bar 4-5 čista penala za partizan. Sudija nije dao crveni karton Šerifu kada je izbio sam ispred golmana jer je pokušao da iscenira faul igrača partizana sa ledja koji je bio poslednji igrač u odbrani. Čak je sudija hteo da svira penal za Zvezdu kod očiglednog igranja rukom igrača partizana ali je odustao jer mu je bilo glupo još i to da uradi pored svega onoga što je uradio na štetu partizana na sinoćnoj utakmici. Partizan je sinoć razbio Zvezdu. Partizan je imao više od 10 stopostotnih šansi za gol. I da nije bio sudija koji su ih pokrali, partizan bi lagano pobedio sa 3-4 gola razlike. PRAVDA ZA PARTIZAN, PRAVDA ZA DULJAJA.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Takođe me je malo, ali samo malo sramota gola iz gol auta, Inđiju je malo sramota zbog penala na 17 metara. Bar to nisu bile sporne situacije.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

@Lažni Don Vito. Kada već pominješ gol iz auta, Indjiju itd. A da li te je sramota 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Da li te je sramota Norsjelanda i 6 komada. Da li te je sramota Mladost Gat 0:4 i Tsc 0:4. Nemačka ima Šalke 04 a mi imamo partizan 04, partizan Nul Fir 😂🤣
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Malo me je sramota i 32/32. A tim najbolji od Barija, da smo bar 29.

Don Vito Corleone

pre 10 dana

Auuu. Pravi Corleone, izvini nismo te prepoznali. Mafija, kum ovo ono a? I šta će ti taj apostrof?
M

Matematika je jasna

pre 10 dana

Bolje 32/32 nego 0/96
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Onaj što garantuje za momke ide u Solun da pregovara sa Ivićem koji treba da zameni Duljaja?!?!? Hlebe mekani i ostali pekarski proizvodi !!!
K

Kriv je sudija

pre 10 dana

3 PUNA DANA PLAKALI NA ILICA,FSS IM DAO NJIHOVOG JOVANOVICA A ONI OPET IZGUBILI..NEPROCENJIVO!😂
M

Motilo

pre 10 dana

Kog Jovanovića??
A

Alo Železnik

pre 10 dana

Najjači tim od Barija je dobio dva od četiri derbija. Juče nije bilo ništa sporno, ali takvoj Zvezdi protiv ovakvog Partizana je trebala gurka sudija da jedan derbi odigra nerešeno i jedan da pobedi. Sa druge stane Partizanu ne ide na čast što je izgubio od 32. tima LŠ.
З

Значи...

pre 10 dana

...сад се гледа што је само два од четири дербија, хахахаха. Тако се тешите? Па ви сте добили један од четири, значи дупло мање, зар не? А и тај један сте добили сумњивим пеналом.
A

Alo Železnik

pre 10 dana

Pa da, četiri puta je Zvezda jača i sramota je da joj pomažu sudije. Onaj mlad ali pokvaren.

Pazi

pre 10 dana

Nije toliko lose pobediti 1 od 4 derbija ako se od toga 3 derbija na gostovanju igralo i to zaredom od cega 2 u samo par dana protiv najskupljeg tima sa ovih prostora ikada i biti samo jednom porazen posteno.Kako bi voleo da se 3 derbija vezano igra na JNA pa da vidimo da li bi Zvezda imala sanse koliko god bila jaca.
k

kako se ne gadite!

pre 10 dana

Traje naganjanje delija i grobara ko je kada dobijao vise od drzave, a ko manje. Ali niko da postavi sustinsko pitanje srpskog fudbala i sporta uopste: ZASTO SAMO ZVEZDA I PARTIZAN NON STOP DOBIJAJU TOLIKE PARE, A OSTALI SE SNALAZE? Ako je to zbog toga sto imaju najvise navijaca - onda je besmisleno. Pa i u drugim zemljama imate neke klubove koji su najpopularniji, ali ne osvajaju uvek titule. Pa Juventus, Rendzers itd su zbog malverzacija igrali druge lige! Sto su to srpski blizanci iznad zakona? Nije vlast ova, ni prosle, kriva samo zato sto materijalno i sudijski favorizuje Zvezdu i Partizan, vec sto favorizuje njih ili bilo koga upste! Tako se unistava srpski fudbal i sport, jer je isto ili slicno i u drugim sportovima. Kao da niko ne postoji sem Zvezde i Patizana. Ko je pomogao recimo Radnickom iz Nisa, srpskom klubu sa zavidnom tradicijom, ili ovima iz Kragujevca koji igraju na stadionu sa pocetka 20. veka? Srpski fudbal propada - liga je ocajna u fudbalskm i smislu regularnosti. Nivo igre i obucenosti igraca je JADAN. A mediji se bave problemima delija i grobara i nihovim omrazama. Ako hocete ozdavljenje srpskog fudbala onda na fudbalskim stranicama portala u vrhu drzite statistiku srpskih timova iz evropskih kvalifikacija proslog leta i jeseni. Koliko pobeda, koliko poraza i gol razliku. Drzite to svaki dan da se svi podsetimo na sta nam fudbal lici i da ce tako biti dok god imamo takvu ligu i takve soprtske medije.

FC President

pre 10 dana

Ne bi ja tu ništa menjao 😉
g

gunđalo

pre 10 dana

Jokso, sve si rekao. ipak, ima i dodatak koji si zaboravio. ko je instalirao svoje krtice u FKP. budžet FKP je 14.000.000, a CZV 58.000.000. mi nemamo predsednika države iza leđa, ne kontrolišemo FSS, niti sudijsku organizaciju. Mi preživljavamo
N

Nenad1246

pre 10 dana

Vi niste prodale igrača za 25 miliona i imali još 30 miliona od evro takmičenja. Saberi ta dva i videćeš odakle nama budžet. E sad je pitanje odakle vama i tih 14 miliona kad ste ispali u sezoni kupanja iz kupa Ipčeta Rahmedovskog i prodali za kikirika,a dovodili za milione?
S

Suwwjjwjwjw

pre 10 dana

Kako uprava nije uradila ništa? Pa jel đembeli poklonio Klopu dres sa brojem 4? Pa jel pričo s ćevapdžijom i ovaj reko' ,,Profo, ti si naš!", pa jel napravio Statut da ove ne može maknuti nuklearna raketa? Pa jel pisao onoliko saopštenja da je Zvezda ovo ili ono? Pa eto i previše je...
@

@gundjalo

pre 10 dana

...a sto moras da lazes ako si u pravu? partizanov budzet je skoro duplo veci od tog tvog izmisljenog. a zvezdin nesto manji.
u

u ovo vreme....

pre 10 dana

Evo ga Penaltko izjavljuje da ce sledece godine sigurno da budu sampioni ( doduse vec 5. put tako , ali nema veze ) ...Nema dalje,,Motaj kablove
S

Spskednd

pre 10 dana

Gaza plače za Čerkezom! Ona brigada Golani čeka da se vodnik Natho vrati iz daleka! Ali neeee...Domovina se najlepše voli iz daleka...I kad se sve završi, dolazi ovaj da momcima itlzranjavljenim Hamasovim gelerima kaže: ,, Eeehhh..lasno je bilo biti Jevrej u tunelu Hamasa, trebo si ti biti Jevrej u tunelu Zvezde, gde sam bio ja!"Babas Natko
e

evo i

pre 10 dana

namestena utakmica odzaci -gat i gle cuda samo su krivi igraci iz odzaka..ovi iz gata nisu znali...

FC President

pre 10 dana

A, kako znaš presudu kada je predmet otvoren kod nas pre 3 sata? Pod dva, ne bi bilo prvi put da igrači sami odrade meč zbog kladionice, tako da ...
f

fc prezident

pre 10 dana

zato sto znam i jedne i druge..i to da ce i jedni i drugi doboti ofk..a gat je zvao i poneke da im puste pa da,...indjija je jos na polusezoni odlucila da nece u prvu ligu..gat radi kao slana bara kad je usla u prvu ligu..sta mislis odakle im silni poslovi a predsednika sporz ne zanima..
R

Raky

pre 10 dana

Toliko teksta a ni jedna reć da spomene coveka koji je doveo i drži tu upravu u Partizanu. Isti onaj koji je postavio upravu i u FSS, CZ ali i sve ostale klubove...ali i sam odlučuje ko će dobiti koliko para, ko će dobiti sponzore, ko će biti šampion.... Samo se jedan čovek puta za sve u Srbiji, tako da nema smisla njega ne spomenuti, pogotovo jer znamo da ima veliku mržnju prema Partizanu. Tako da sve ovo nema smisla ni čitati....ako se veliki vođa ne spomene, onda ispadne da ovi jadnici imaju čelu svet protiv sebe, ali eto oni se bore za fotelje. A svi dobro znamo da oni svoj posao rade jako dobro, baš kako im je naređeno. I dok je tako, neće oni nikuda.
S

Samo

pre 10 dana

ti i slični tebi veruju u takve prazne priče. Zašto nisi tako komentarisao u Toletovo vreme?
j

jel

pre 10 dana

znaci on odlucio sa kkp ima top 8 budžet?
K

KIMI 85

pre 10 dana

A ciji je Ostoja? Kako perfidno uvek izbegavate tu cinjenicu? Tu vam nista ne smeta? Pa da, ima se budzet, dosao najtrofejniji trener, ozbiljni evroligaski igraci..
D

Dragoo

pre 10 dana

Umjesto sto mlatite praznu pricu po portalima i kukate sto ne odete pred upravu i protestvujete... Cuj Vucic vam kriv za nesto...najlakse ovde kmecati...
J

Jvuvuvhvz

pre 10 dana

Taj isti čovek, vam je doveo Želimira Obradovića s kojim se kurčite uz njihanje palminih grana.Doveo ga i tim istim narodnim parama ga plaća 5 godina.Kad vidim da vidite baklju u petercu, kad vidim da vidite đeda Žotu naorednog i njegove milione, kad vidim da znate da vam je Tole namestio silbe titule..Tada će ni biti žao ovog razvaljenog Partizana...
n

ntt

pre 10 dana

Samo par opaski povodom teksta i komentara:1.pisac teksta ne želi da imenuje glavnog ccoveka koji je naložio uništavanje Partizana u svim sportovima,vaterpolo je uništen, fudbal je pred gašenjem, košarka preživljava zahvaljujuci Zzeljku... 2."u vreme Partizana" i Toleta i Borisa sipane su vam pare za pravljenje"evropske Zvezde",dobili ste ruskog sponzora ali ste imali i Vesica i Dzzajica u upravi pa njih pitajte gde su vam pare i zašto ste prodavali obruče i table. 3.rukovodstvo Partizana doveo je vaš najvatreniji navijacc,baš kao i vaše prepossteno rukovodstvo ali sa istim ciljem. 4.u Partizan neće doci ni jedan "bolji" trener jer ne želi da se bori za drugo mesto na tabeli,pošto je prvo rezervisano,a da pri tom ima probleme sa placenim navijaccima koji su i ubijali za intrese Zvezde.Dakle gospodo zvezdassi vi ste bruka i sramota srpskog sporta.
n

nastavite

pre 10 dana

Samo placite kukajte molite,
O

Osmi minus

pre 10 dana

je od mene!
R

Rural urban

pre 10 dana

Druze, ti se ovde bavis samo Partizanom, a propali su mnogi drugi klubovi u ovoj zemlji. Pa FK Proleter iz Zrenjanina ugasen zbog 300.000 evra duga, eeeej! Sto ne komentarises i te slucajeve?
K

Kešig

pre 10 dana

Ne kuka rukovodstvo partizana na sudjenje jer iskreno veruje da su oštećeni, već da se za njihove neuspehe prethodnih godina okrivi neko drugi; eto mi imamo tim za titulu ali nam "neko" ne da da je osvojimo, a petarda u Evropi se ne računa.
O

Oregon Dzek

pre 10 dana

Jel se to opet očekuje Ostojin desant na pečat pa je ovaj tekst najava istog?
G

Gost1987

pre 10 dana

Najveci probem jeste uprava. Drugi jesu celnici FSS i co, jer nikada se nije desavala ovakva razlika u cijeni tima, sponzorstvu, o odlukama jednog tima. Znate vi svi odlicno da se to i ranije znalo ko osvaja unaprijed... kralo se i navlacilo i za jedn i druge... imali nesposobne uprave koje su stvarale dugove... ali opet kazem nikad veca pomoc i prevlast u odlukama ka u ovom periodu nije bila. A to ce se pokazati najvise kroz reprezentaciju... vec sad se oslanja na igrace koji su rodjeni vani... e to je ono sto ne vidite...
U

Ububuv

pre 10 dana

Šta kažeš? Cena tima? Zvezda Bari/Tokio bila x5 skuplja od Partizana.Za,Sinišu i Pančeva 20 miliona,tadašnjih DM! Idi se poigraj!
G

Goran kos

pre 10 dana

Nemojte pisati gluposti, zna se ko je odgovoran za ovo stanje u Partizanu, licno AV. Nemojte da se pravite naivni.
M

Ma

pre 10 dana

životari bas on,uuuuuu pa to su teške optužbe!!!
P

Peki30

pre 10 dana

.."izdejstvovala povlačenje Tomislava Karadžića sa mesta predsednika FSS. Tad je imala navijače, čelnike i igrače na istom zadatku. Partizan to nema". Ne, nisu povlečenje Toleta izdejstvovali navijači, čelnici i igrači, već najveći navijač kluba, sada predsednik, koji je na to mesto instalirao Kokezu, a Toletu zapretio krivičnim prijavama ako se ne povuče i javno ga pozivao da se povuče. A gle, čuda, taj isti instalirao je i ovu Partizanovu upravu, sa sve svojim kućnim prijateljem Vučelom koji ga bespogovorno sluša. Dakle, ne ruši klub ulica, ni onda ni tad, nego institucija, a ustvari 1 čovek koji mislim svojom glavom za sve, pa i ko će upravljati klubom, ko će dobijati pare i osvajati titule
Б

Блок

pre 10 dana

Ми у каналу ,нас на Маракани минимум 25 000 ...за вас та бројка,нереална.
J

Jesse Custer

pre 10 dana

Inače, isti ovaj Joksić je pisao tamo negde u avgustu-septembru da uprava namerno dovodi drugoligaške igrače, odnosno igrače iz timova koji su igrali drugu ligu, jer se sa takvim igračima ne osvajaju trofeji, a to je i cilj uprave. A sada su Kalulu, Kanute, Saldanja, Severina i ostali majstori fudbala, ali, eto, neko ili nešto im ne da da budu prvaci. Čovek treba prvo sam sa sobom da se dogovori šta hoće, a ne da menja stavove od situacije do situacije. Da bude profesionalan i navijački neostrašćen već znamo da je nemoguće.
b

bljed

pre 10 dana

tako je, godinama tako trtlja
V

Veliki Krki

pre 10 dana

A ovo je u stvari recept koji primenjuju svi grobarski novinari. U svakoj vesti treba pomenuti kako je siroti Partizan oštećen i da su postojala "neka dešavanja", i kada se to pomene dovoljan broj puta - laž će postati istina. A jedina prava istina je da nikakvih dešavanja i sudijskih grešaka na štetu Partizana nije bilo. Samo bez potrebe palite vatru ili dolivate ulje na istu. Uprava, treneri i fudbaleri se bave izmišljenim "lošim tretmanom" Partizana umesto da se bave obezbeđivanjem finansija, dovođenjem adekvatnih pojačanja, treniranjem i igranjem fudbala. Što pre shvate da nije neko drugi kriv što oni nemaju rezultate, već samo i isključivo oni sami, bolje će im biti. Jbg. nije svaki pad fudbalera Partizana faul pa da sudija može na silu da ga svira, kao što ni svaki penal sviran protiv partizana nije izmišljen.
g

gost033

pre 10 dana

Partizanov najveći poraz će biti ostanak Vučele i Vazure na čelu Pfc ,navijači moraju da shvate da bojkot nije rešenje,bolje da nas je na JNA 20 000 i da teramo upravu nego da to radi 500 navijača u Lučanima i Surdulici to nema efekta,protest mora da se radikalizuje jer bojkot je neozbiljna opcija čak njima to više odgovara nego nama.
r

radikalizam

pre 10 dana

Treba da se ide u kancelarije i da se sve razbije i spali, oni nikako drugacije nece otići, mozemo da se deremo koliko god zelimo uprava napolje
k

ko se dobro seća šta je bilo

pre 10 dana

Prvi put da čujem da neko napiše polurealan tekst o crnčićima. Svaka čast. Ali nije u redu stavljati u isti položaj Zvezdu kada je Dulo žario i palio. Zabranjeno je svim preduzećima da sponzorišu CZ u bilo kom sportu, plenjena je imovina, nije bilo para za licencu, oteran je klub u stečaj, sudije svirale otvoreno protiv nas... Sada crnci imaju gomilu sponzora, dobijaju pare za licencu, dovode domaće i strane igrače, koje god požele, sipaju milione na sve strane, sudije ih stalno guraju... Uopšte nije isti položaj!!! Ista je priča i za FK i za KK.
G

Gost1987

pre 10 dana

Sta s... kad Vam je dosao gasprom? Koliko ste stranaca dovodili? Ko Vam je napravio dugove i kako? Upored te sponzore sad na partizan i zvezdu i uporedi tad! Daj ne foliajte se. Kad je inace sudjeno protiv vas kad je bila ovolika razlika u vrijednosti klubova?
P

Prti

pre 10 dana

@ Gost1987 Gasprom 2010 uz pomoc Petra Škundrića ministra energetina na veliko protivljenje Borisa Tadica i data vrteske DS-a on koji je bio SPS uz svoje Ruske veze je doveo Gasprom za sponzora. Naravno SPS je ta ruska konekcija zadnjih 30 godina i DS se tu nije mnogo pitao jer polozaj tadasnjeg SPS je bio najjaci od Slobe. Isto tako SPS je drzao i drzi i dan danas Partizan jer ovaj Vucelic nije u Partizanu od 2012 vec od 90tih. Tako da politika je dovela Gasprom u momentu kada klub nema ni struju ni jednog drzavnog sponzora...
@

@gost1987

pre 10 dana

Koje strance? Savio, Eli Babalj, Omega Roberts… Nemoj molim te, to ne moze da se poredi sa ovima koje vi dovodite… A da ne pricam o Burzanovicu i Gumi Bogdanovicu…
G

Gost1987

pre 10 dana

Ti bio prisutan kad se protivio Tadic? Isto proseravanje kao mi sad da je Vucic jel, poznato? Gasprom je doveden i tu je kraj price, jaci sponzor nego partizanov za 20god ako cemo realno. Drugi od stranci! Koji su to nasi stranci izvini? Koja je razlika? Razlika je sto su cijene otisle u nebo pa danasnji stranci kostaju po 1m vise mozda. A inace tesko sranje kao i vasi rada. Uboli smo Saldanju i to je to... daj budite realni
P

Prti

pre 9 dana

@Gost1987 mozda se i secam tog vremena sa tribine kada si bio u pelenama...
k

kragujevac

pre 10 dana

Nisam navijač Partizana,niti fan Zvezde, navijač sam Radničkog iz Kragujevca .Kažem da bi se odmah znalo. Ovaj tekst je klasičan spin.Štaviše, u njemu ima neistina ,što je kađnjivo novinarskim kodeksom. Dakle, autor kaže da je Zvezda izdejstvovala odlazak Toleta Karadžića,čoveka koji je bio kandidat za predsednika klkuba i nedavno.Bar tako se pominjalo u medijima. Karadžiž je bio deceniju i više na čelu FSS(možda nije tačan podatak,ali ne menja suštinu) , Zvezda ga nije oterala(u tekstu piše - rukovodstvo) bveć je sam otišđao. Postao je počasni predsednik FSS. Radi istine, poštovani auotore tekstra. Slažem se sa stavom da je ono sinoć bilo blafemično( Duljajev govor, šutiranje lopte sa centra) ,ali autor žali što Partizan nije preduzeo radikalnije stavove !!! Kakve,gospodine, i pre svega - zašto?Kao novinar Vi ste morali da napišete veoma oštgar tekst da bi ste sačuvali svoju profesiju.Naime, Duljaj je na press konferenciji sinoć uzeo sebi za pravo da bude urednik medija i napao novinare ,jer, zaboga, oni treba da pišu "kako vide i kako je stvarno"!! ! Nazva Duljaj neke ,kako reče, navodne eksperte na TV i novinara,očigledno nisu mu se svideli,jer po nejmu - nema veze to što oni kažu (a reč je o utakmici od subote) , važno je šta on misli i kako vidiu situaciju. Zašto nema u tekstu bezobrazluk(namerno sam to tako nazvao) Duljajua da razgovara sa sudijom, čini mi se Milanovićem,ili Milovanovićem,recite mi da li u nekim ligama toga ima. Umesto da mu je sudija dao žuti(valjda je kasnije dobio),ali tog trenutka ne, on se zdravi sa njim!!! Da li se ovakvim stavovima i to mladi u ekipiu uče da budu gospoda,da tako kažemn, na terenu kada najmaldji od njih početni uarac izvodi šutirajući loptu u gledalište! Nejasno mi je da autor hvali inostrane igrače ,pominje ih poimence, što su odbili da igraju! Aman, gde to ima, oni ovde zaradjuju,došli su po plate, a ne da vode klupsku politiku ,i da li g. novinaru zaisdta mislite da oni nešto duboko doživljavaju i klub i srpski fudbal.Tako je to i u Zvezdi, i mom Radničkom , i neće kao mladjani Glušćević da plače i rida zato što je njegova ekipa primila gol u 92 minutu. I na kraju: pominjete Vučelića, napadate g. novinaru FSS(doduše u jednoj rečenici kažete da je dao bespovratno pomoć Partizanu) ,paq šta mislite da Vučelić nije imao udeo u tome? Pročitajte od prekjuče tekst u Politici istaknutog novinara Ivana Cvetkovića o Partizanu( inače on je do srži partizanovac),ali čovek gleda realno i novinarski, poštujući Kodeks, to plasira. Hvala na prostoru.
P

PDK

pre 10 dana

Tole Karadzic sam otisao? Auuuu....polazao si koliko znas.
d

deximm

pre 10 dana

Ovo je isto onaj nivo, partizan resio "onaj" da uniste kaze Dulo, a onda citas partizan ima top 8 budzet , ovo je isto, plakanje, manipulacije i spinovanje
G

Gost1987

pre 10 dana

Partizan sad mozda ima top 8, a koliko manje imate vi? A Dule je bio u periodu od 2012 kad je partizan po budzetu bio komican u odnosu na vas. Vi ste uvijek dovodili skupe igrace al ste masili sa njima. A partizan je do unazad 4ri god vecinom igrao sa domacim mladim igracima.
G

Gost997

pre 10 dana

Kad budete slali poruke za spas kluba i kad vam budu nosili koseve za sitan dug, kad vam se zabrani da imate drzavne sponzore e tad mozete da budete u nasoj poziciji i bidite sta je pravo ugnjetavanje, ovako ste samo nesposobni razmazeni i bezobrazni, jer vam se sipa u svim sportovika
G

Gost1987

pre 10 dana

Zasto ste slali? Jel ste imali lose igrace? Da nije mozda sto ste trosili i vise nego sto ste imali? Da nije bilo ls ovih god sta mislite kolikav bi vam bio dug? Kolikav je inace sada vama dug? Proseravanje cisto. Jednostavno lose uprave koje lose rade i to je to... jedina razlika sto imate Vucka sad a on level up za sve do sad realno.
1

100 x izgovorena laž ne postaje istina

pre 10 dana

Niste vi hrabri što se ničeg ne bojite, nego što se ničeg ne stidite... Jadni, kako ste bili ugnjetavani, a u tom periodu ugnjetavanja ulete od vlasti 5 milki od Gasproma....
i

ispravka

pre 9 dana

Samo za ove slepce sto spominju milione od Gazproma, pocetno sponzorstvo je bilo 2 ili 3 miliona, sto je manje od novca koji je partizan dobio za licencu od saveza
O

Ojhaaa

pre 10 dana

Ja imam tugu 7 godina duguuuuuuuuuu
J

Jesse Custer

pre 10 dana

Aha, znači, kad je bio Tole, tada je Zvezda "smatrala" da je u neravnopravnom položaju, a sad je činjenica da je Partizan u neravnopravnom položaju. Jer uvek objektivni Joksa tako kaže.
D

Da li se

pre 10 dana

Se ljudi koji navijaju za Partizan, nekad zapitaju. Gde su legende kluba, bivši igrači, treneri, itd, svi ćute. Pa nećete mi valjda reći da ih je ovaj sve kupio, ili naredio da ćute. U to samo ludak može poverovati.
J

Jbibibib

pre 10 dana

Koje njihove legende?
k

kimmi

pre 10 dana

i igraci, i klub, i navijaci su trazili 'bolji tretman' nakon sudjenja u 2 derbija ne zato sto su imali los tretman, nego zato sto im je to nacin da nadju izgovore za lose rezultate. ama bas nijedna jedina sudijska odluka u ovim derbijima ne moze da se okarakterise kao velika greska, u najgorem slucaju je diskutabilna odluka. Bilo ih je i na stetu Zvezde [nedosudjen penal za povlacenje Ndiayea za dres], ali to igraci, strucni stab i navijaci Partizana, o upravi da ne pricamo, preskacu jer im to zapravo i nije bitno. Jedino sto im je bitno je da ostanu u ulozi zrtve, jer im to daje nekakav privid moralnih pobjednika. Da se razumijemo, potpuno isto to su radili Zvezda i zvezdasi za vrijeme Partizanove dominacije. Izgovori na sve strane. Istina je da ni Zvezda tada, niti Partizan sada, nisu bili u nekoj strasno nezavidnoj situaciji sto se tretmana tice. I jedni i drugi su u najgorem mogucem scenariju bivali samo drugi najpovlasceniji tim u zemlji, nisu sigurno bili iza Vojvodine, Radnickog, Cukarickog i ostalih. Ali je problem sto ljudi u Zvezdi i Partizanu, i dosta njihovih navijaca, misle da su bogom dani, da njima PRIPADAJU trofeji, sudjenje u njihovu korist, medijski hvalospjevi itd. Ne zele oni posteno sudjenje, nego sudjenje u svoju korist. Paranoja koja je zahvatila Partizan je veliki problem za taj klub. Najveci problem su, naravno, ljudi u upravi, pocev od jedne od najgorih osoba koje su odvratne devedesete izrodile, Vucelica. Koliko god da je npr Terza ovakav ili onakav, Vucelic je daleko gori i opasniji lik. A za razliku od Terzica je i potpuno nesposoban. U partizanu bi trebalo da se pozabave sobom, umjesto sto za sve traze opravdanja u nekakvim nepravdama. Ne zelim da kazem da se nikad nisu sudije ogrijesile o Partizan, naravno da jesu, i u nekim derbijima svakako, ali u zadnjih nekoliko su oni jednostavno inferiorni, i izgledaju kao obican superligaski tim koji je ostavljen na milost i nemilost Zvezdinim napadacima. 2 put je proslo i nekako, ni sami ne znaju kako, odneli dobre rezultate, 2 put nije.
H

Huhuhuhh7

pre 10 dana

Terza je krimos..Al.imaš takvih 5000 u Sorabiji, ns žalost...Vučela je jedan jedini.Vučela je simbol propasti Srbije..Veleizdajnik!
Z

Zukiic

pre 10 dana

ooo napokon da napisete istinu da klub je unisten,da kancelarije au unistile klub i da nemaju tim a ne da se vadite na sudije a primite 5 komada u dve utakmice 😂🤷
D

Dosta

pre 10 dana

Više gluposti, da vas dođe 40,50,hiljada ispred stadiona i potera ove, da budete tamo čitav dan, pa ćeš videti hoće li doći. Sedite kući i terate ih, smešno bre.
A

Angelinho11

pre 10 dana

Odakle Partizanu 50 hiljada navijaca???
M

Ma da

pre 10 dana

Pa je l vazura i vucelic sutiraju loptu ili ovi na terenu, dok ste bili prvi tad je saldanja bio ronaldo a zahid xavi, sad od jednom svi opet krivi i nista nije regularno...
b

bljuc

pre 10 dana

11 stranaca imate u timu, dovodite igrace za obestecenje velike, Menjate strance kao na traci i ponovo kukate i placete
Б

Блок

pre 10 dana

Лепо вам кажем,да је Милојевић био од почетка сезоне ,на полусезони би Дуљај летео,јер би већ тад било +10.
Č

Čekajte

pre 10 dana

Bre, koliko puta ste pomenuli Vučelića, pa zar on nije dao ostavku.
V

Versaci

pre 10 dana

Mora novih 10 pojacanja svake sezone novih deset pojacanje niko ne kupuje kartu Evropa bila jednom i to konferencija ali eto bila je ali ovo je smesno menjaju kao na traci prvi put sad prodali dva igrača posle cetiri godine a dovode kao na traci i to nisi Losi ovaj goh iz prvoplasirane ekipe Juzne Koreje npr mogu da obrazlozim za svakog zasto nije los, nego zvezda je prejaka, da ih nisu pokazali bila bi Veca rzlika
G

Gost1987

pre 10 dana

Isto vi prije dolaska Vucica i vracanja Terza (dobro ovaj drugi put prosao edukaciju zato ste uspjeli), koliko se sjecam po 10tak novih igraca i trenera svake sezone ste dovodili. Problem je sto se vi toga kao ne sjecate
p

problemmmm

pre 10 dana

partizaiia jedini jeee,sto na ovoj slici koja to pokazuje, oroooo nije imao dovoljno prostora da rasiri krila i uzleti,eto...to je najveci problem
p

pitam

pre 10 dana

Jel zvezda bezala sa utakmice?
"

"novinaru"

pre 10 dana

Obrisi suze sa tastature
t

to se zna

pre 10 dana

nista partizan bez domacih sudija i toleta zato ce proci u evropi kako ce proci
G

GNJs

pre 10 dana

Brzo zaboravljate kako ste pobedjivali golovi iz auta,penali izvan 16 metara…
A

Alex20

pre 10 dana

GNJs@ protiv nas su se svirali penali van 16,Subotica protiv Spartaka,i Jagodina na Marakani,lagano.I vi se uhvatili za jedan nama sviran van,bezi bre neznalice.
P

Pa

pre 10 dana

normalno.
Z

ZV

pre 10 dana

Idi,bre,Jokso....kamen bi zaplakao a ne ja...
B

Bjbububu

pre 10 dana

I meni se stužilo...A onda se,setim Ljuljaj mog F16..Pa Šiptar i Mađar Papir, kamen, makaze ko sme na Marakanu..Pa kreno kamen u bubregu..Pa,stao kamen iz bubrega...pa ne igramo nikako...pa ne znam dal igramo...Pa igramo s ...omladincima...pa igramo u majicama..pa ne ipak igramo u dresovima..pa imamo govor.mpa šutnemo loptu u sut..pa šutnemo baklju u gom.HAHAHAHAHA..grobari obožavam vas!!!!!!
b

bljed

pre 10 dana

Ti nemas pravo da pises nista posle: Partizane napadaj,jer drugacije ne znas...