Komentari na vest

Kraljevska partija Novaka Đokovića! Alkaras počišćen, neka se Siner spremi za osvetu

D

DrvoMama

pre 6 meseci

Ko je Rafa? Gde je? Kanta
L

Lagana

pre 6 meseci

Pobeda Sinera 2-0
B

BBB Zemun

pre 6 meseci

ajmo nole rodjeniiiii, ti i tvoj trenerski kadar donesite jos jedno zlato
b

brine

pre 6 meseci

ČOVEK ZVAN TITULA!!!!
S

SJ92

pre 6 meseci

Da nije Siner pobedio Runea, ne bi bilo Đokovića u polufinalu i finalu. A vi koristite reč "osveta", bravo magu novinarstva, nastavi da seješ mržnju.
g

glavati

pre 6 meseci

Iskuliraj u kaficu.
n

ne preteruj

pre 6 meseci

odvesce te Pepe imaz da obidjes piramide..nego pitam zbog druga kad se svira Boze Pravde da li se Ivanisevic drzi za srce?
M

Morace

pre 6 meseci

zapadnjaci da prodju medj narodom,da pisu peticiju da se Novaku zabrani igranje tenisa ......
7

727272

pre 6 meseci

Ja mislim da mu je ostao jos jedan rekord da obori, gadjanje lopticom sa 2 kilometra udaljenosti u otvor metar sa metar iz 1798 ne bi me cudilo i to da mu nadju. Najveci
L

Ljubo1

pre 6 meseci

Za cv i kompaniju: ha, ha, ha, ha, ha, ha. Nema ga boljeg
M

Ma tako to

pre 6 meseci

Radi Tata tenisa, jedan jedini, Novak Đoković, legenda belog sporta i najbolji teniser ikada!
e

e

pre 6 meseci

Nego sta kaze onaj crnogorski novinar?
R

RealNo1

pre 6 meseci

Ето што дјеца не треба да играју са одраслима.
G

Gost777

pre 6 meseci

S kim ce Nole igrati kad Alkaraz ode u penziju
G

Gost999

pre 6 meseci

Najjači komentar, oplakah
1

145 5

pre 6 meseci

Nole u tenisu kao Ibrahimović u fudbalu. Po godinama trajanja pre svega mislim.
m

monteroo

pre 6 meseci

Sou koga nije bilo.... Izbacio ga je iz takta agresijom od pocetka ,izlascima na mrezu...i onda ga nole uvodi u svoj svet ....gde se pogubio....sledi rutiniranje. Sav ovaj medijski hajp ,stize novi rafa i sl.doveo je do toga da mali krece lagano stopama cicipasa on je isto posle onog RG shvatio ja sam tu da igram pokusam a titule idu kralju. Na kraju nole nije bio na max . Ali poeni na drugu servu 100% i forhend prosek 123 km/h....previse je to i za pravog rafu.
K

Kremenko22

pre 6 meseci

Na stranu Novakova magija i ludorije po terenu i definitivno iz meca u mec dokazivanje da je najjaca mentalna sila na svetu. Mislim da je Sinner kompletniji teniser od Alkaraza i da ce biti daleko uspesniji od Karlosa. Gura se Karlitos jako, Nadalovski lobi je tu veliki udeo. I Nadal je nekad bio sav u misicima pa je spao kad je shvatio da na silu ne moze. Stizale su povrede i patio je dosta zbog kompleksa. Eeee bas tu Sinner me podseca na Novaka, bas kako Karlos podseca na Rafu. Deluje da jako trenira psihu i jako je stalozen i sve manje oscilacija ima, a u njegovom svakom udarcu se osecaju se stotine sati napornih treninga. Decko je masina i mislim da je on bas taj kome ce Novak ustupiti mesto kad se penzionise oko 2030e.
s

siner

pre 6 meseci

moze biti sve samo ne kompletniji od alkaraza..trenutno jeste u boljoj formi ali taj siner ima tek jedno polufinale slema u karijeri a stariji je od alkaraza.Ima i 4 mastersa manje da ima bolji medjusobni ali stilovi se razlikuju neko nekome lezi a nekome ne ali je jako daleko od toga da dobije primera radi djokovica u finalu vimbldona..sto se tice igre alkaraz je mnogo raznovrsniji dropsot alkaraza je druga dimenzija za sinera brzi je 12 puta i raznovrsniji o lobovima da ne prica..i alkaraz na slemovima stize minimum do polufinala kad igra a siner kao sto rekoh jedno polufinale ima a na rg ispada od nekog altmajera sramotica bas ono

milos spanac

pre 6 meseci

Slazem se sa komentarom, takodje vidim u Sineru boljeg igraca za to nesto malo u odnosu na Alkaraza...u mentalnoj snazi, cvrsci mi je psihicki, bekhendu, realno ko je ocekivao da posle izgubljenog taj-brejka dobija u trecem Medu 6:1...zatim mnogi ne spominju Runea, Beker radi ok posao, bice i neki trofeji u njegovim rukama, ali svakako onih 30 gren slemova koji su spominjali u rukama Alkaraza je cista glupost
v

vwljko9

pre 6 meseci

Goat
A

Aqa

pre 6 meseci

Nebojša Šofranac na aparatima
O

Ognjen Drinski

pre 6 meseci

A ko je taj?
@

@ognjen drinski

pre 6 meseci

Znas ko je al si kao dostojanstven hahaha komedija presmesni ste
V

Voždovac

pre 6 meseci

Muškarac protiv dečaka 💪
Z

Znači

pre 6 meseci

Šampion zauvek. Poštovanje
S

Srbija Majka

pre 6 meseci

Prvo cestitke Noletu na jos jednoj vrhunskoj partiji i sjajnoj pobjedi...a ovi sto govore, daj Sinera da mu se revansira za poraz...prije svega treba da pokazu postovanje za decka, koji je prije svega svojim ljudskim a onda sportskim i moralnim vrijednostima istog ostavio na turniru. Veliki naklon i postovanje uziva kod mene, i vraca sliku i vjeru da se svjet jos nije predao djavolu.
d

dragoo

pre 6 meseci

Nije on igrao radi sportskog duha kad cete skontati. Siner je za pobjedu dobio dobru lovu
T

Trajko Vg

pre 6 meseci

Jeli se zavrsni turnir racuna kao master titula?
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Ja mislim da da. To je kao finalni masters.
n

nolooooo

pre 6 meseci

uzo alkaraza,seo prebacio ga preko kolena i udri po buljsonu....lele lele
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Alkatraz prso već na kraju prvog seta. Još pure ima mali da jede Jedan je kralj, živio kralj!
L

Lom

pre 6 meseci

15 godina stariji od ovog što ga dižu u nebesa i lagano ga dobije, bravo majstore.
B

Berlondo

pre 6 meseci

Nole kako je krenuo moze i Nadala da stigne po titulama u RG :) , sto rece neko ima da i gra do pedesete
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

Zao mi generacije 1995-2004,ostadoše deca bez trofeja...
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Ma ovi 2001 pa nadalje ce i da osvoje nesto. Ali satro je sve generacije rodjene 90ih. Taman kad se on povuce, udarace ovi klinci po Medi, Cicipasu, Zverevu, Hurkacu hahahah
F

Familija

pre 6 meseci

Idemooooooooo
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Sto bi rekli seljaci, ovi sto protestuju ubi ga ko s granu. Izgazi ga ko pevac kokošku, pregazi ga ko FAP žabu. Nema veze za pet, sest, eventualno deset godina mislim da ce ga skloniti sa trona, mada Srbin je to, kuce, ako se zainati ima da ih jasi do pedesete. I ovi sa zapada su tutumraci, umesto da mu priznaju da je najbolji na svetu, da ga velicaju sto i zaslužuje oni izvode besne gliste i izmisljaju kojekakve glupe argumente kako nije GOAT. A on ko sto vec rekoh inadzija. Sa ovim su se složili...
m

mozes li

pre 6 meseci

prevesti sta to znaci Srbin je?jel to nesto pohvalno..svi se ubise da budu Srbi!veceras je i ugrenic debitovao za svajcarsku sa sacirijem i dzakon..ivanic crnogirac..marin nemac..mirotic spanac. doncic slovenac..merlin i srbi u areni..cetinski i srbi u ns..a u vukovaru danas nisu odusevljeni Srbima
R

Repac Plandiste

pre 6 meseci

Ja tebe uopšte ne razumem. Sta tebi konkretno smeta? Sta te zulja? Pa sam Novak cesto ističe da u njemu cesto proradi inat. A to sto je Srbin, pa idi ga nateraj da se izjasnjava kao Slovenac. Sa ovim su se složili..
B

Bakar

pre 6 meseci

Od Conge do Alkaraza i dalje
И

Иван Грозни

pre 6 meseci

Сви битни рекорди су оборени. Остао је још само један, достизање Конорса по броју укупно освојених турнира. Тренутно је разлика 12.
G

G(h)ost

pre 6 meseci

I Olimpijsko zlato! Sa te dve stvari bi se definitivno zacementirao kao najveći, ne teniser nego sportista svih vremena.
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Nek mi oprosti Bog sto sam gledao Izrael Rumuniju. Hvala NOLE...ti kad te ne gledam deres Bato A kad te gledam pijem Lekove
j

ja sam gledao

pre 6 meseci

turska -nemacka u berlinu gde je veci deo stadiona zvizdao nemackoj..uskoro ce biti manjina u nemackoj jedino jos srbi poneki crnac i nemac hoce da igra..ali mi dobismo merlina..poslali prijovicku.poslali nam gibonija..poslali im prjovicku..uskoro jos koncert da odrze dzaka i saciri i gost tompson..mi srbi samo na tastaturi i recima..
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

@ja sam gledao Bato ja Noleta nisam gledao samo zato sto nemam Sport Klub. Danas idem da kupi u Lugner City pa da imam i to kuci. A Rumune sam gledao zbog Svajcarce i Siptare i navijak za Rumuniju. Jer svi znamo da nas Rumuni gotive i podrzavaju ne godinama nego Vekovima. Tukli se uvek na istoj strani kao i mi, Nato Bombardovanje stali na nasoj strani iako su u Alijansi suprostavili se pokazali M i Obraz. Mnogo im Brate dugujemo mnogo...Kosovo nisu priznali.

Bojank91

pre 6 meseci

Malo jaci trening
B

Bane1989Ns

pre 6 meseci

Klasa 👏👏👏👏
g

gost iz Draznja

pre 6 meseci

Čemu li se Siner nada sutra u finalu? Treba da pobediš DOKTORA dva puta u par dana. Sutra laganica 2-0 kao i večeras,gazi majstore.
B

B.C

pre 6 meseci

Svijet tenisa tj.oni koji ga vode traže novu zvijezdu! Pokušavaju forsirati Alkarasa, momak je dobar , tu nema riječi, al ni blizu Noleta i Federera. A Nole im je i večeras pokazao i usta začepio , da se zna ko je gazda ove igre! Bravo majstore bravo legendo svih vremena!!!!
P

Popsi

pre 6 meseci

Stvarno, ali stvarno je bilo uživanje gledati.
6

6363636

pre 6 meseci

Da li je moguce da ce neko u 36.godini osvojiti 3 od 4 gren slema i zavrsni masters mozda i dejvis kup. Najdominantnija sezona nekog sportiste IKAD.
A

Aranđel

pre 6 meseci

Samo se plašim da Đokovic naglo ne padne za nekih 10-tak godina
B

Boske75

pre 6 meseci

Ljudi ako je neko vidio Boru Majstorovića, recite mu da dođe ugasiti ringišpil.Alcaras se vise od sat vremena vrti!!
j

jedna mana..

pre 6 meseci

Ne treba puštati onu Sofiju Milošević u ložu. Gde se ona pojavi tu trava ne raste..
8

8818181

pre 6 meseci

IKONA !!!! OVO JE NAJVECI SPORTISTA SVIH VREMENA BEZ DILEEME , EJ BRE IZ NASE DRZAVE DOLAZI NAJBOLJI SPORTISTA IKADA ! NA PLANETI EJ ! ZIVELA SRBIJA I NOVAK DJOKOVIC .
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Mali steroid dobi po gu*ici.
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Alkaraz je igrao lose mora se priznati, medjutim ostaviti ga na 5 gemova je nesto fantasticno. Djokoviceve lopte su upola slabije od Alkarazovih pa i Sinnerovih, ali ta preciznost, ta finoca i defanziva izludjuje protivnike, naravno kad krene sa riternovima dubokim, server gubi tu prednost. Svakako mislim da ce Sinner na muke da ga stavi jer igra brutalno. Bice sjajno finale.
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Alkaraz je igrao lose mora se priznati, medjutim ostaviti ga na 5 gemova je nesto fantasticno. Djokoviceve lopte su upola slabije od Alkarazovih pa i Sinnerovih, ali ta preciznost, ta finoca i defanziva izludjuje protivnike, naravno kad krene sa riternovima dubokim, server gubi tu prednost. Svakako mislim da ce Sinner na muke da ga stavi jer igra brutalno. Bice sjajno finale.
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Alkaraz je igrao lose mora se priznati, medjutim ostaviti ga na 5 gemova je nesto fantasticno. Djokoviceve lopte su upola slabije od Alkarazovih pa i Sinnerovih, ali ta preciznost, ta finoca i defanziva izludjuje protivnike, naravno kad krene sa riternovima dubokim, server gubi tu prednost. Svakako mislim da ce Sinner na muke da ga stavi jer igra brutalno. Bice sjajno finale.
L

Logitech

pre 6 meseci

Ma kakva osveta, Siner to resava u dva seta.
p

pozdrav

pre 6 meseci

alo nikeee ,kad krece ta era alcaraza?? hahahahha lele koje maltretiranje
Z

Zeleznk

pre 6 meseci

Idemo po 7 titulu na završnim mastersima, da se prestigne više i taj Federer i u toj kategoriji.
r

roni

pre 6 meseci

nerealno lako ga dobio,ovo nisu cista posla.jel se trofej ovde racuna kao masters titula ili kao grend slem?
S

Saturn

pre 6 meseci

Pa cim se igra na 2 seta onda nije slem , ovo je vece od mastersa sto se tice znacajnosti a manje od slema , na slemu 7 pobeda mora na 3 dobijena ovde 5 al protiv najboljih
p

podesen

pre 6 meseci

Masters
a

auucoveka

pre 6 meseci

Sta ti pricas covece,izbaci negativu malo iz sebe na vreme,sebe radi..
k

karlosk

pre 6 meseci

kao zavrsni turnir, sa svim pobedama je 1500 atp bodova, tkd je izmedju mastersa i grend slema, samo sto ovde postoji mogucnost da izgubis i prodjes dalje kao sto se Djokovicu i desilo...
T

Tarzan91

pre 6 meseci

Tacnije, racuna se kao skudeto jer se igra u Torinu, proverite na guglu 21.vek je.
h

hahahaga

pre 6 meseci

Blago tebi
P

Popsi

pre 6 meseci

Računa se da si nepismen kada ne znaš gramatiku i pravopis.
k

kao oboje

pre 6 meseci

se racuna...koji crni slem
r

roni

pre 6 meseci

hvala saturnu i momcima na kulturnim odg a ova neobrazovana,iskompleksirana sirotinja moze ... zna se sta.
k

kol

pre 6 meseci

Kosi tata kosim ja
j

ja ja ja

pre 6 meseci

Kako ce posle ovog ovaj mali dobiti kompleske od Novaka, mislim da ce ga bas psihicki naceti lepo za ubuduce susrete... :)))
G

Gost555

pre 6 meseci

Kao sto mocni Lajovic ima komplekse od Novaka ahahhahaa. Idi gledaj alpsko skijanje.
U

Uf ,uf

pre 6 meseci

klinac je vracen na fabricka podesavanja!Trebace mu vreme da se oporavi od ovoga.
O

OkosBokos

pre 6 meseci

Alkaraz obelezio 2023. godinu? Mali je fantastican, ali je pocetak sezone preskocio, nakon Vimbldona jako los. Ako budu posteni, Novak je sportista 2023. godina, mada mislim da mediji pumpaju pricu oko Maxa Ferstapena. Ova 2023. je mozda i bolja od kultnih 2011., 2014-2015 i 2021.
R

Realno samo

pre 6 meseci

Ova godina je nekako prosla u manjoj paznji nego 2021, a Nole mnogo lakse uzeo 3 grend slema i svojom greskom iskljucivo nije uzeo Wimbldon. Ova era tenisa je era Novaka Djokovica.
S

Samo pitam

pre 6 meseci

Ko je taj inače?
G

Gost 976

pre 6 meseci

Bravo , bravo , bravo, svaka čast najboljem sportisti svih vremena!!!!
p

prti

pre 6 meseci

Neverovatno sa kakvom lakocom je pocistio Spanca. I isto toliko su mi neverovatne fizicke transformacije Spanskih igraca nekada Nadala danas Alkaraza. Pustite na yt snimak sa RG ili WB i pustite ovo i videcete kakvu definiciju i volumen misica je imao tada a kakav sada. Novak isti i tad i sad ovaj momak od onakve definicije pogotovo nogu na do ovog stanja sada. Sta oni koriste ne znam al on nema tu psihu Nadala da to izdrzi.
2

225883

pre 6 meseci

Neka bude kao i 2015. protiv Federera, nakon poraza u grupi pobjeda u finalu. IDEMO NOLEE
B

Bobinho

pre 6 meseci

Čisto da se zna ko je TATA!!
J

Jel

pre 6 meseci

ovo bilo prvo kolo neko mastersa ?????? Ko je ovaj alkaraz ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B

Bravo majstore

pre 6 meseci

Godine su samo broj
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Kako igra ovaj čovek 🔥 🐐
G

Gost99

pre 6 meseci

Dodji čiči da te čiča spiči
G

Gost "

pre 6 meseci

Desu ovi navijači Nadala, Alkaraza , Medvedeva... Opet suze 🤣🤣🤣🤣😁
I

Inzaghi

pre 6 meseci

čisto da se još uvek zna ko je ko.
Б

Бока Залив

pre 6 meseci

Овакав се више неће родити! Идемооооо по титулу!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
p

podesen

pre 6 meseci

U narednih 100 godina sigurno nece,kasnije možda 5%,da nece 95%.

Zvezda ispred svih!

pre 6 meseci

GROMADA!!!
A

AcaBorba

pre 6 meseci

Tenis izvanredan. Novak masina!

Владан

pre 6 meseci

Киборг мејд ин Сербиа
z

zaks

pre 6 meseci

Bravo majstore !
s

solidno.

pre 6 meseci

Op,op uz pola snage!
6

636362

pre 6 meseci

Knjige ce se pisati o ovom. Kako je covek od 36 godina skolovao 16 godina mladjeg gde god ga vidi. Izucavace se ova dominacija. Alkaraz sad place sigurno garantujem. DOKTORE ZIVEO NOLE ZIVELA SRBIJA
t

tre

pre 6 meseci

Nema zbog cega da place znao je i on da nije spreman vidi se fizicki da se izduvao sad sta je koristio... Nema momak psihu ni 2 nivoa ispod ovog. Novi Tim.