Komentari na vest

Novak sipao pohvale za Prižmića: U drugom setu kao da sam igrao sa ogledalom

B

Brundo

pre 4 meseca

Slab servis i 49 neiznudjenih gresaka nije zasluga protivnika.
v

vecini

pre 4 meseca

komentatora ovde ne bi smetalo da je neko nakon pocetnih Novakovih poraza na GS mecevima pre skoro 20-ak godina o njemu govorio, mali nema pojma, nikad od njega nece biti top 20 igrac, zezao sam se i igrao koliko je bilo dovoljno.. otprilike to trazite da Novak izjavljuje sada.. da li vi znate ko su Lacosta i Peufeot? sponzori koji mu daju milione, i Asics, i meri se svaka rec i gest.. Niko nece kupiti nesto sto reklamira retard koji nipodastava protivnike , publiku, itd...
s

srka

pre 4 meseca

Čista demagogija i kurtoazija. Pošto ga Hrvati vole, jer je na neki način i njihov (čitaj majka Hrvatica). Pritom ništa ružno ne mislim. I ja sebe nekada uhvatim da navijam za hrvatske sportiste, jer sam odrastao u Jugoslaviji i plakao kada je Ivanišević gubio mečeve, nekako mi je sad neobično kad sebe nekada uhvatim da navijam protiv njih, a i to se dešava.
H

Hahahahahaha

pre 4 meseca

Pa zar mora to stalno? Prehlada,zglob,sunce,vetar,sneg
n

nikad robom

pre 4 meseca

Godinama, kad igra protiv hrvatskih tenisera, Novak je "pod ručnom", na terenu, ali naročito u izjavama. Meni je to razumljivo, jer ipak mu je mama Hrvatica i on od toga niti beži, niti bi to trebalo da radi. Diskutabilni su komentari na svim sajtovima, koji te mečeve posmatraju kao i svaki drugi. To, jednostavno ne može tako.
g

gama

pre 4 meseca

Srbi i teorije zavere
M

MarkoR

pre 4 meseca

Pa uvek Djokovic ove prve meceve igra pod rucnom, malo defanzivni i ako zatreba zapne. Mali je odlican, isti Djokovicev stil. Osvojio juniorski Rolan Garos, probio se kroz kvalifikacije. Za 2 godine je u prvih 20.
G

GABI GO

pre 4 meseca

NOLE JE SAMO KULTURAN NINE BEZOBREZAN.NEGLDE LJUDE SA NACIONALNE OSNOVE .