Komentari na vest

Rafa Nadal: Brojke ne lažu, Novak je najveći

M

Markan77

pre 2 meseca

Kada to kaze najveci konkurent tada je sve jasno. Trebalo bi biti i zapadnim medjjima.
N

Novak majstor

pre 3 meseca

Rafa otvara lanac nargila-barova da vrti lovu koliko cujem , bolje i to nego da se maltretira sa tenisom ionako vajde nema od toga odavno .
K

Kolubarac

pre 3 meseca

Uvek sam imao lepo mišljenje o Rafi i tako će ostati,jedan od najboljih tenisera sveta od open ere do danas,tih,skroman,iskren i realan.Razlog je da potiče iz velike sportske države u kojoj postoji tradicija kako se ophoditi u celoj karijeri a poštovati kako sebe tako i svoje rivale!
G

Gostgost2323

pre 3 meseca

I ja sam imao.do AO-ja kad su Novaka oterali.Svi znamo sta je reko...
k

ko o cemu

pre 3 meseca

Novak mu besplatno stanuje u glavi...Jos ce mu traziti za kiriju..
j

jeste

pre 3 meseca

sutra je petak, a Novak je najveći svih vremena. Ajd reci nam nešto što ne znamo...
G

GostPa

pre 3 meseca

Ja ne vidim u ovom komentaru da je čovek rekao bilo šta loše. Smatram iskrenim ove reči. Rekao je da je Novak dobra osoba, suprotno od slike koja se stvorila u medijima i javnosti uopšte. Osim toga, rekao je da je Novak najveći igrač u istoriji. Ne znam šta očekujete da kaže? Dalje, oni koji pišu ovde o dopingu, to su besmislice. To je kao da napišete da je Novak vanzemaljac. Možemo o Lensu Armstrongu i dopingu, pošto je čovek priznao, ali nigde ne postoji nijedan dokaz da je Nadal dopingovan. Ne znam da li zaista mislite da bi Amerikanci dozvolili da se njihovi teniseri bore protiv dopingovanog Španca?! Sad možete da se vežete za sponzore, ali ni Lensovi sponzori nisu bili ništa manje moćni. To što je u Srbiji popularniji tenis nego biciklizam, ne znači da je u svetu takva situacija. Biciklizam je itekako popularan. Dakle, Nadal je za mene čist sportista, sa nekim ritualima koji mi se ne sviđaju, ali njemu služe za koncetraciju. Novak, Rafa i Rodžer su veliki šampiona, koji su mnogo krvi, suza i znoja uložili da bi došli do tih visina. Ružno je nazivati ih pogrdnim imenima. Sportski pozdrav!
M

Markan77

pre 3 meseca

Barem je ptiznao da je Novak najveci za razliku od zapadnih medija. I to je nesto.
T

Ton

pre 3 meseca

Lik je frustriran do bola...a kako i ne bi kad zna koliko je uložio truda, rada i dopinga i unistio time svoje zdravlje, a i mentalno zdravlje mu je narušeno ocigledno...jer čovek sa onoliko tikova, ne moze da se smatra normalnim...i sve mu uzalud, dodje Novak i podigne jos vise lestvicu...pa nije čudo sto daje ovakve izjave prepune ljubomore i mržnje...
O

Oleg

pre 3 meseca

Da li postoji zdrav sportista? Kako mentalno tako i fizički? Da li postoji profesionalni sportista koji se ne dopinguje??? Odgovor je NE
G

GLAVATI.KOMUNUSTA

pre 3 meseca

Navijam protiv Novaka u svakoj kombinaciji, zato sto volim Albaniju, to su nama milogorcima sa brda omiljeni drugari.
Y

Yostra

pre 3 meseca

Crko bi mučenik kad ne bi potkačio Novaka