Aleksander Zverev (©Reuters)
Aleksander Zverev (©Reuters)

Zverev: Osvojiće Novak, najveći je svih vremena

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.09.21. | 06:22

„Kada se lomi, voleo bih da je sa druge strane mreže bilo ko drugi“, priznao Nemac

Bio je Novak Đoković graciozan u teškim trenucima kada je izgubio na Olimpijskim igrama. Biranim rečima je i tada govorio o Aleksandru Zverevu, pokazavši da je sportsmen kakav se retko rađa.

Iako je jutros ostao bez šansi da osvoji grend slem, Zverev je na isti način uzvratio Đokoviću, pokazavši da ni njemu maniri nisu strani.

Izabrane vesti

Verujem da će Novak u nedelju osvojiti turnir. Ako pogledate sve, on je Najveći svih vremena“, rekao je Zverev posle poraza.

Priznao je Nemac da nije oduševljen kada mora da ukrsti rekete sa najboljim na svetu.

Na mentalnom planu, Đoković je najveći ikada. Kada se meč lomi, voleo bih da je sa druge strane mreže bilo ko drugi, samo ne on“.

Veruje Zverev da je bio blizu i u Njujorku da savlada Đokovića.

On i ja smo verovatno među trojicom najboljih igrača na svetu. Teško je kada se izgubi, ali mislim da je meč mogao da ode i na drugu stranu. Međutim, otišao je na njegovu, kao što se to obično dešava. Obojica smo ostavili sve od sebe na terenu. Drugi brejk u petom setu je bio neverovatno nesrećan za mene, ali Novak je broj jedan sa razlogom. Servirao je stvarno dobro kod brejk lopti i to je bila velika razlika ovog puta“, istakao je Aleksander Zverev.


tagovi

Aleksander ZverevNovak ĐokovićUS open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara